Ay deme öyle kuzummm ne depresyonu Allah esirgesin bende iyiyim kuzum kahvaltı merasimi başlıyor şimdiHahha iyiyiz depresyondayızzz depresyondayızzzsen nasılsın
Aynenn bende yaaa biyere gitsen korona anneme gideceğidim babannemler korona olmuştu korktumm aynı binada oturuyolar ee kar geldiii busefer araba gitmezz kalıriz yollarda yanii bi guzel giyinip kuşanıp hamile hamile gezemedim hayalimdi odaOff sorma joum ya bende aynıyım hiç enerjim yok acayip sıkıldım. İnsan yüzüne hasret kaldımyatıp yuvarlanıp duruyorum evin içinde
Kar depresyonuAy deme öyle kuzummm ne depresyonu Allah esirgesin bende iyiyim kuzum kahvaltı merasimi başlıyor şimdi
Aman dikkat et canım çok yayıldı vakalar ya bahar gelip havalar ısınmadan misafirlik işi yaşAynenn bende yaaa biyere gitsen korona anneme gideceğidim babannemler korona olmuştu korktumm aynı binada oturuyolar ee kar geldiii busefer araba gitmezz kalıriz yollarda yanii bi guzel giyinip kuşanıp hamile hamile gezemedim hayalimdi oda
Hahahahahah ben bu yaaaKar depresyonudışarı çıkmaya niyetlendiğim her güne karla başlıyoruz elhamdülillah gari kabullendim aha böyle oturup bekliyorum baharı
Vallahaa kızzz hahahaha buhaftadan sonra geliyo ilkbaharrAman dikkat et canım çok yayıldı vakalar ya bahar gelip havalar ısınmadan misafirlik işi yaş
Yürüyüş yapsak bi markete gidebilsek oda yeter aslında ama sabredelim bakalım martın sonu bahar herhalde
Buna da elhamdülillahKar depresyonudışarı çıkmaya niyetlendiğim her güne karla başlıyoruz elhamdülillah gari kabullendim aha böyle oturup bekliyorum baharı
Şuanki halim de şuHahahahahah ben bu yaaa
Tabi canım çok şükür cemre ne yapacağını tam kestiremese de yine de kara doyduk maşallahBuna da elhamdülillahşükür
Şuan ben o moda geçmiştim nasılda aynıyızzz çatloooğğğŞuanki halim de şu
Bi arkada sallanan kuyruğum eksik
Hahha aynen öyle, zŞuan ben o moda geçmiştim nasılda aynıyızzz çatloooğğğ
Geliyor bebisler oturun evdeŞuan ben o moda geçmiştim nasılda aynıyızzz çatloooğğğ
Evett kuzumm öyle oldu gün gibi nasıl geçti anlamadım hayırlısıylaaHahha aynen öyle, z
İkili sayılara düşmüşsün maşallahaz kaldı
Bebişleri iyi koruyozz paree hayırlısı be gülümmGeliyor bebisler oturun evde
Yasak dışarısı
Iyi bakın yigenlere ben hem teyze hem halayimBebişleri iyi koruyozz paree hayırlısı be gülümm
Evettt pareemmm iyiki senin gibi teyzoşu varIyi bakın yigenlere ben hem teyze hem halayim
Dünde tatildim kardan sebep iyi oldu dinleniyorum cnm üç gün oluyor kar kardır yarında tatilimAllah kabul etsin canımdoğru ya bugün hafta sonu dimi dinlen güzelce
Bnde halayim ölürüm bebelere hassas noktam yigenimIyi bakın yigenlere ben hem teyze hem halayim
Ohhh dinlen keyfine bak misssDünde tatildim kardan sebep iyi oldu dinleniyorum cnm üç gün oluyor kar kardır yarında tatilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?