- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Hahah hangi konuydu ki parişimTinnosum Bdv girme balım dün gece ben ordaydım bandan döndüm çok fena![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah hangi konuydu ki parişimTinnosum Bdv girme balım dün gece ben ordaydım bandan döndüm çok fena![]()
Akşam Bdv girdim yazdım çıktım bide baktım beğenmedimler alıntılarHahah aman yok bdv ye sakın uğrama![]()
MssPARE parişi yeni durdurduk
Benim ilk üye olduğum sıralar nasıl etkilenirdim her yazılanı gerçek zanneder oturur üzülürdüm
Meğer psikolojik sıkıntısı olan gelip bir kaç üyelik alıp konu uydurup gidiyormuş haha onu gördükten sonra da şimdi kimseye inanasım gelmiyor![]()
Bugün hepimiz enerjik olalımUykulu kuzum ama enerjik
Sen nasılsın ❣![]()
Günaydınnn bebişim nasılsın mutlu günler hepimiZeGünaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın bebikolarrrrr
Dün dünya mutluluk günüymüş
Musmustlu günleriniz olsun sağlıkla sıhhatle gönlünüzce inşallah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@tiniminihaniim
@Minnosprenses
MssPARE
@coconatt
Cookiie
@bir mucizee
@ASSOSyal
Noisy Girl kız nerelerdesin sen
@Lna16
@Jou
@Buralardutluuugdu
@sebbo
@Saliha40
@Cemoos
Ahahaa kız benimde aklım çıktı pare![]()
Herkese çok güzel haftalar diliyorum beybiler❣
❣
❤❤❣
❣
❣
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Buralardutluuugdu
@Migim
@bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
G gunces
Noisy Girl
@Mabellee
@PiXiEE
Elhan
İyiyim kuzumGünaydınnn bebişim nasılsın mutlu günler hepimiZe![]()
Günaydın canım. kötü bir hafta geçirdim anca kendime geliyorum o yüzden sadece bakıyordumGünaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın bebikolarrrrr
Dün dünya mutluluk günüymüş
Musmustlu günleriniz olsun sağlıkla sıhhatle gönlünüzce inşallah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@tiniminihaniim
@Minnosprenses
MssPARE
@coconatt
Cookiie
@bir mucizee
@ASSOSyal
Noisy Girl kız nerelerdesin sen
@Lna16
@Jou
@Buralardutluuugdu
@sebbo
@Saliha40
@Cemoos
Birinin ölmesini istemek konuHahah hangi konuydu ki parişim![]()
Günaydın misparem![]()
Herkese çok güzel haftalar diliyorum beybiler❣
❣
❤❤❣
❣
❣
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@Buralardutluuugdu
@Migim
@bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
G gunces
Noisy Girl
@Mabellee
@PiXiEE
Elhan
Hahaha profile atayım dedim ama kk belli olmaz tirsttimAhahaa kız benimde aklım çıktı pare
Böyle şey nasıl atar dediydim tamki
Günaydınnn parem![]()
Teşekkürler canım elhancimGünaydın misparem
Aynı dileklerle sağlıklı günler dilerim.![]()
Yaa noldu ki canım benimGünaydın canım. kötü bir hafta geçirdim anca kendime geliyorum o yüzden sadece bakıyordum
Hahha bazıları sırf üye isminden dolayı beğenmedim atıyor ne hafıza varsa mübarekBirinin ölmesini istemek konu
Yaşi 31 okudum babası ve abisine ölsün diyor
Bende kimin olacağı bellimi olur hadi sen öldün sende herkeste kurtulur ölünce sen kalıcam mi yazdım
Yanı 31 yaşında bu yasa kadar kendi hayatını kur onları öldü şey demeye getirdim ölsün diye dua edilir mi dedim vay efendim diye beğenmedimler yağdı oysa ilk sayfada diğer sayfalarda benim gibi yazmışlar belki ben biraz sert yazdım kurbikim ama yine olsa yine yazarım![]()
hamileydim 7 haftalık. size de kalp atışını duyduktan sonra söylemek istedim fakat duyamamıştık kalp atışını. salı günü tekrar baktı doktor ama maalesef bebeğimin kalbi atmıyordu, gelişmesi durmuştu kürtaj oldumYaa noldu ki canım benim![]()
Yaaahamileydim 7 haftalık. size de kalp atışını duyduktan sonra söylemek istedim fakat duyamamıştık kalp atışını. salı günü tekrar baktı doktor ama maalesef bebeğimin kalbi atmıyordu, gelişmesi durmuştu kürtaj oldum
teşekkür ederim canım. Allah razı olsun. inşallah öyle olur. yarın kontrole gitcem ve düşünüyorum sürekli doktor ne diyecek acaba diyeYaaa
Çok geçmiş olsun canım benim
Rabbim feraha çıkarsın inşallah en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla verirsin o müjdeyi bize
31 yaşında yazıyor vay efendim 18 yaşında birine bu denir mi dedilerHahha bazıları sırf üye isminden dolayı beğenmedim atıyor ne hafıza varsa mübarekben akşam yediğimi unutuyorum
Tövbe ya tamam çok bunalmış olabilir de ölsün derken içi ürperir adamın ya onlar değil sevdiğin birine giderse bedduan dimi
Tinnosum Bdv girme balım dün gece ben ordaydım bandan döndüm çok fena![]()
Aaa çok geçmiş olsun canım yahamileydim 7 haftalık. size de kalp atışını duyduktan sonra söylemek istedim fakat duyamamıştık kalp atışını. salı günü tekrar baktı doktor ama maalesef bebeğimin kalbi atmıyordu, gelişmesi durmuştu kürtaj oldum
Aynen ya yoksa uzardı mevzuAllahtan konu kapanmış :)