• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Linoşummmm sen nerdesinnn
Lna16 Lna16 :KK37::KK37::KK36:
loveyou-kiss.gif

Hahaha aynı o moddayım hayır niye nasıl uyandım onu da hatırlamıyorum 🤣🤣

Sorma sorma enerjim tavan keşke ekşınlı bir konu olsa ama yok sakin kk 🤣🤣
Kurabiyem ben belli konulara endekslemişim kendimii aslında çıkmam lazım bdv beni paklar ama onada üzülürüm artık bende +18 kere girecemm:KK8:

Kurabiyem ben belli konulara endekslemişim kendimii aslında çıkmam lazım bdv beni paklar ama onada üzülürüm artık bende +18 kere girecemm:KK8:
Hahah aman yok bdv ye sakın uğrama 🤣🤣 MssPARE MssPARE parişi yeni durdurduk😁😁
Benim ilk üye olduğum sıralar nasıl etkilenirdim her yazılanı gerçek zanneder oturur üzülürdüm 🤣🤣
Meğer psikolojik sıkıntısı olan gelip bir kaç üyelik alıp konu uydurup gidiyormuş haha onu gördükten sonra da şimdi kimseye inanasım gelmiyor 😁😁

Hahah aman yok bdv ye sakın uğrama 🤣🤣 MssPARE MssPARE parişi yeni durdurduk😁😁
Benim ilk üye olduğum sıralar nasıl etkilenirdim her yazılanı gerçek zanneder oturur üzülürdüm 🤣🤣
Meğer psikolojik sıkıntısı olan gelip bir kaç üyelik alıp konu uydurup gidiyormuş haha onu gördükten sonra da şimdi kimseye inanasım gelmiyor 😁😁
Ayyy gerçek miii yaaa bazen göz ucuyla bakıyorum ben dertleniyorum aynen dediğin gibi üzülüyorum kuzum millet hikaye yazıyor resmenn desene🤣🤣 paremmm aman girmee yeterince kafalarımız dolu zaten hem bize dua gruplarrı aha böyle goy goy yeterr😍😍😍

Ayyy gerçek miii yaaa bazen göz ucuyla bakıyorum ben dertleniyorum aynen dediğin gibi üzülüyorum kuzum millet hikaye yazıyor resmenn desene🤣🤣 paremmm aman girmee yeterince kafalarımız dolu zaten hem bizi dua gruplarrı aha böyle goy goy yeterr😍😍😍
Aynen pariş iyi ki açtı dua grubunu yoksa iki güne bir banlanmıştı şimdiye 🤣🤣
He kız aman boşver üzülme uyduruk çıkabiliyor bazıları 🥴

Back
X