- 20 Aralık 2020
- 17.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.564
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahaha aynı o moddayım hayır niye nasıl uyandım onu da hatırlamıyorumYaa seniii yerim gözümde birden canlandın kurabiyemmm yaaa![]()
Sorma sorma enerjim tavan keşke ekşınlı bir konu olsa ama yok sakin kk
Kurabiyem ben belli konulara endekslemişim kendimii aslında çıkmam lazım bdv beni paklar ama onada üzülürüm artık bende +18 kere girecemmHahaha aynı o moddayım hayır niye nasıl uyandım onu da hatırlamıyorum
Sorma sorma enerjim tavan keşke ekşınlı bir konu olsa ama yok sakin kk![]()
Hafta sonu arı maya gibi çalışmıştır yorulmuştur çiçeğim
Hahah aman yok bdv ye sakın uğramaKurabiyem ben belli konulara endekslemişim kendimii aslında çıkmam lazım bdv beni paklar ama onada üzülürüm artık bende +18 kere girecemm![]()
Ayyy gerçek miii yaaa bazen göz ucuyla bakıyorum ben dertleniyorum aynen dediğin gibi üzülüyorum kuzum millet hikaye yazıyor resmenn deseneHahah aman yok bdv ye sakın uğrama![]()
MssPARE parişi yeni durdurduk
Benim ilk üye olduğum sıralar nasıl etkilenirdim her yazılanı gerçek zanneder oturur üzülürdüm
Meğer psikolojik sıkıntısı olan gelip bir kaç üyelik alıp konu uydurup gidiyormuş haha onu gördükten sonra da şimdi kimseye inanasım gelmiyor![]()
Aynen pariş iyi ki açtı dua grubunu yoksa iki güne bir banlanmıştı şimdiyeAyyy gerçek miii yaaa bazen göz ucuyla bakıyorum ben dertleniyorum aynen dediğin gibi üzülüyorum kuzum millet hikaye yazıyor resmenn deseneparemmm aman girmee yeterince kafalarımız dolu zaten hem bizi dua gruplarrı aha böyle goy goy yeterr
![]()
O saatte ne işin var
Günaydın canımın taa içiGünaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın günaydın bebikolarrrrr
Dün dünya mutluluk günüymüş
Musmustlu günleriniz olsun sağlıkla sıhhatle gönlünüzce inşallah![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Tiniminimavihanim
Minnosprenses
MssPARE
coconatt
Cookiie
bir mucizee
ASSOSyal
Noisy Girl kız nerelerdesin sen
Lna16
Jou
D u t
S sebbo
Saliha40
Cemoos
Uykulu kuzum ama enerjikNasılsın parişim![]()
![]()
![]()
Herkese çok güzel haftalar diliyorum beybiler❣
❣
❤❤❣
❣
❣
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
Wilma11
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
G gunces
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
Elhan
Ayy hahahaha hiç güleceğim yoktu manyak hemşo![]()
Herkese çok güzel haftalar diliyorum beybiler❣
❣
❤❤❣
❣
❣
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou
D u t
Wilma11
bir mucizee
Fatmazell
Tiniminimavihanim
Saliha40
Lna16
N NesNa
Feminas
G gunces
Noisy Girl
M MaviMabellee
PiXiEE
Elhan
Tinnosum Bdv girme balım dün gece ben ordaydım bandan döndüm çok fenaKurabiyem ben belli konulara endekslemişim kendimii aslında çıkmam lazım bdv beni paklar ama onada üzülürüm artık bende +18 kere girecemm![]()
Niye uyandım
Nasıl uyandım
Ne zaman uyandım
Neden uyuyamıyorum
Nasıl uyurum
Ne zaman uyurum
![]()
Ayy hahahaha hiç güleceğim yoktu manyak hemşo![]()