Dilmi öğreniyorsun canımValla bende 1 saat oldu geleli gezmeden Romen dersine giricem
Evet canım 1.5 yıl içinde çat pat bişiler öğrendimDilmi öğreniyorsun canım
İyi gezmeler tinnoşummmmmmmGünaydın hepiciiğinizee kızlarımmmm bugun bende dışarda olucam muhtemelen gitmeden hepinizi öpeem dedimm
Kimse benim kadar twmizlik yapamsz değil miBende ev işleri canım aha yeni totomu koltuğa koyabildim oda mutfak almış başını gitmiş kalkcam şimdi
Oo çok iyi canım. Hiçbir şey olmasada dil öğrenmek güzel birşey bence çok iyi yapıyorsunEvet canım 1.5 yıl içinde çat pat bişiler öğrendimRomen arkadaşlara kahve içmeye gidiyorum kapı karşı komşuma mesela ama 3 sene sonra vatandaşlık hakkı doğuyor vatandaşlık için çok iyi konuşup yazmam lazım o yüzden alıyorum canım
Ama ben hep değil biriktirip biriktirip birden yapıyorum
Aynen kuzumOo çok iyi canım. Hiçbir şey olmasada dil öğrenmek güzel birşey bence çok iyi yapıyorsun
Aynen kuzum kimse anlamıyorBende öyle balım yahele de çevrende paylaşabileceğin ve paylaştığında seni anlayabilecek kimsen yoksa
Buraya girdikten sonra rahatladım tüp bebek korkumu yendim
Yaaaa naptın ne dedi dr
Kuzum 3 dış çekilecek dedi ya implant ya kaplama dedi ne yapicam bilmiyorumAynen kuzum kimse anlamıyor
Yaaaa naptın ne dedi dr
Benim yapıştırdığı şey düştü bile dün yapıştırdı bugün düştü
Geçici demişti ama bu kadar geçici olcanı düşünmemiştim
Bende anlamadim neden ban almadı acaba sürekli konuyu dallandiriyor daldan dala şimdi doktorlara sardıMssPARE o konu nereye gidiyor öyle ya bastan sona okumadım ama biraz baktim başım ağrıdı biri ısrarla yazıyor. Derdi ne o arkadaşın?
İmplant sağlam olur kuzum ama pahalıdır da yaKuzum 3 dış çekilecek dedi ya implant ya kaplama dedi ne yapicam bilmiyorum
Bende anlamadim neden ban almadı acaba sürekli konuyu dallandiriyor daldan dala şimdi doktorlara sardı
Ayrıca sasy doktor mu anlamdım mune ne dedi
Pahalı kuzum 15 bine kadar gidiyorİmplant sağlam olur kuzum ama pahalıdır da ya
Bide doğa geçer gibi tavrı bende anlamadım inan aman boşver belli ki sonu ban olucakBen hiç anlamadım konu sahibi gitmiş ortada yok, bu arkadaş konuyu ele geçirmiş
Kuzum 3 dış çekilecek dedi ya implant ya kaplama dedi ne yapicam bilmiyorum
Canım pahalı gibi ama galiba implant olucak sanırım dış abse yapmış antibiyotik ağrı kesici verdilerImplant eşim yaptırdı. Ben olsam imalanti tercih ederdim.
Sen ne yapcanPahalı kuzum 15 bine kadar gidiyor
Canım pahalı gibi ama galiba implant olucak sanırım dış abse yapmış antibiyotik ağrı kesici verdiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?