Dilmi öğreniyorsun canım
Evet canım 1.5 yıl içinde çat pat bişiler öğrendim Romen arkadaşlara kahve içmeye gidiyorum kapı karşı komşuma mesela ama 3 sene sonra vatandaşlık hakkı doğuyor vatandaşlık için çok iyi konuşup yazmam lazım o yüzden alıyorum canım

Oo çok iyi canım. Hiçbir şey olmasada dil öğrenmek güzel birşey bence çok iyi yapıyorsun

Bende öyle balım ya hele de çevrende paylaşabileceğin ve paylaştığında seni anlayabilecek kimsen yoksa
Buraya girdikten sonra rahatladım tüp bebek korkumu yendim
Aynen kuzum kimse anlamıyor
Kızlar nasılsınız herkes iyimi dişçi iyiden kafamı karıştırdı

bir mucizee yavru sen ne yaptın
Yaaaa naptın ne dedi dr
Benim yapıştırdığı şey düştü bile dün yapıştırdı bugün düştü
Geçici demişti ama bu kadar geçici olcanı düşünmemiştim

Kuzum 3 dış çekilecek dedi ya implant ya kaplama dedi ne yapicam bilmiyorum

MssPARE o konu nereye gidiyor öyle ya bastan sona okumadım ama biraz baktim başım ağrıdı biri ısrarla yazıyor. Derdi ne o arkadaşın?

MssPARE o konu nereye gidiyor öyle ya bastan sona okumadım ama biraz baktim başım ağrıdı biri ısrarla yazıyor. Derdi ne o arkadaşın?
Bende anlamadim neden ban almadı acaba sürekli konuyu dallandiriyor daldan dala şimdi doktorlara sardı

Ayrıca sasy doktor mu anlamdım mune ne dedi

Canım pahalı gibi ama galiba implant olucak sanırım dış abse yapmış antibiyotik ağrı kesici verdiler

Guncel Fiyatlarını bilmiyorum canım. Eşim 1-2 sene önce yaptırdı. Acımadı mı ya demiştim yok hiç hissetmedim demişti. Kaplama bir süre sonra seni tekrar ugrastirabilir, uzun ömürlü olmayabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…