Aguz sutu buldum biraz oda yumurta gelişimine falan iyi geliyormuş bayağı bi sağlıklı besinmis onun yapalım aşamaları varmis onu soracaktım nette buldum ama hepsi ayrı ayrı bisey söylüyor kafam karıştı yani. .. o yüzden sormuştum bizimde grupta olmadigini sonra hatırladımGünaydın salişşs ben bilmiyorum kuzum
Ayyy canım benimhamileydim 7 haftalık. size de kalp atışını duyduktan sonra söylemek istedim fakat duyamamıştık kalp atışını. salı günü tekrar baktı doktor ama maalesef bebeğimin kalbi atmıyordu, gelişmesi durmuştu kürtaj oldum
sağol canım benim. inşallaaaah. rabbim isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inşallahAyyy canım benimvardır rabbimin bir bildiği yine nasip olur inşallah kuzum benim
Günaydın kelebeğimNasılsınız kızlar
Ne yaptın tinnosumGünaydın kelebeğimben pertim yatıyom dün kendimi bayağ yormuşum sen napıyon nasılsın
iyiyim çok şükür tinnim çalışıyorumGünaydın kelebeğimben pertim yatıyom dün kendimi bayağ yormuşum sen napıyon nasılsın
SalişimmNe yaptın tinnosum
Kelebeğimiyiyim çok şükür tinnim çalışıyorum
naptında yordun kendini
İyiyim kelebek sen nasılsınNasılsınız kızlar
Ah tinnoşummmmmmm iyi yapmışsın kafan dağılmıstır bebeğim oh adımlara gelSalişimm
Kelebeğim
Burada bir Türk abla var o anlamış biraz depresyona girdiğimi kuzularım gezdik dolaştık 17.000 adım atmışızz alışveriş yaptık derken bitmişim
Ooo çok iyiSalişimm
Kelebeğim
Burada bir Türk abla var o anlamış biraz depresyona girdiğimi kuzularım gezdik dolaştık 17.000 adım atmışızz alışveriş yaptık derken bitmişim
Bende iyiyim çok şükür baya boşalmıştım burayı isler yoğunlaştı birden giremedim hiçİyiyim kelebek sen nasılsın
Aynen Linoşummm bundan sonra gidene kadar gerekeni yapacammm sen napıyon kuzummmmmAh tinnoşummmmmmm iyi yapmışsın kafan dağılmıstır bebeğim oh adımlara gel
Aynen kelebeğim vücutta bir noluyor dedii alışacakOoo çok iyi
tabi sen dur dur birden yüklenince olur tabi öyle
İyi yapiyorsun bebeğim bende hatim okudum namaz kıldım kızlar gelecek cuma günü bahçe de az işlerim vardı kuzum onları hallettim napayım çiçeğim bende bugün dünün yorgunluğunu atmışımAynen Linoşummm bundan sonra gidene kadar gerekeni yapacammm sen napıyon kuzummmmm
Evet seni bayadır göremiyordukBende iyiyim çok şükür baya boşalmıştım burayı isler yoğunlaştı birden giremedim hiç
İşler hep üst üste geldi o kadar alıştı ki herkes bana ben gidince resmen ortada kalacaklarEvet seni bayadır göremiyorduk
Maşallah kuzummm dolu doluu geçmişşşİyi yapiyorsun bebeğim bende hatim okudum namaz kıldım kızlar gelecek cuma günü bahçe de az işlerim vardı kuzum onları hallettim napayım çiçeğim bende bugün dünün yorgunluğunu atmışım
İşler hep üst üste geldi o kadar alıştı ki herkes bana ben gidince resmen ortada kalacaklar
Şeytan diyor çek kapıyı çık sonra onca emek çöp olur diye geri otur diyor
Çok şükür kuzimmmMaşallah kuzummm dolu doluu geçmişşşbende birazdan giderimmm gene gelirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?