Günaydın salişşs ben bilmiyorum kuzum
Aguz sutu buldum biraz oda yumurta gelişimine falan iyi geliyormuş bayağı bi sağlıklı besinmis onun yapalım aşamaları varmis onu soracaktım nette buldum ama hepsi ayrı ayrı bisey söylüyor kafam karıştı yani. .. o yüzden sormuştum bizimde grupta olmadigini sonra hatırladım

Ayyy canım benim vardır rabbimin bir bildiği yine nasip olur inşallah kuzum benim

Salişimm

Kelebeğim

Burada bir Türk abla var o anlamış biraz depresyona girdiğimi kuzularım gezdik dolaştık 17.000 adım atmışızz alışveriş yaptık derken bitmişim
Ah tinnoşummmmmmm iyi yapmışsın kafan dağılmıstır bebeğim oh adımlara gel

Aynen Linoşummm bundan sonra gidene kadar gerekeni yapacammm sen napıyon kuzummmmm
İyi yapiyorsun bebeğim bende hatim okudum namaz kıldım kızlar gelecek cuma günü bahçe de az işlerim vardı kuzum onları hallettim napayım çiçeğim bende bugün dünün yorgunluğunu atmışım

İyi yapiyorsun bebeğim bende hatim okudum namaz kıldım kızlar gelecek cuma günü bahçe de az işlerim vardı kuzum onları hallettim napayım çiçeğim bende bugün dünün yorgunluğunu atmışım
Maşallah kuzummm dolu doluu geçmişşş bende birazdan giderimmm gene gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…