- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.166
- 208
Sırf onun icin geri adım atıyorum zatensakin ol sampiiiiiiiii onca emek gitmesin bir gaflete
Boş duramıyorsun yani minnoşumBen yalnızım ya perim her gün bir yerleri temizliyorum dün evi sil süpür yapyım bu gün toz alırım dün buzdolabımı temizlrdim bu gün gardırop
Boş duramıyorsun yani minnoşumbende öyle planlıyorumda çoğu zaman amaann yaparım dur birşeyler izliyim diyip oturuyorum
Boş duramıyorsun yani minnoşumbende öyle planlıyorumda çoğu zaman amaann yaparım dur birşeyler izliyim diyip oturuyorum
Sen yokken birde eşin yaşadıyda o evde öyle hissetmen çok normal minnoşumBen anneme gittim ya ev sanki 2 hafta ben yoktum pislenmiş gibi hissediyorum
Bir seneye görecem seni
Sırf onun icin geri adım atıyorum zaten
Ama şimdi eskiye döndüm yoğunluk bitti rahatım
Oooo kraliçemmmm gelmişSlm canlar nasılsınız
Kuzum implant yada kaplama olucak 3 dis çekim olucakMssPARE kuzum dün yazdım görmedin kanal tedavisi mı olacak dediydim dişin ne oldu dişin merak ettimmmm
Çok şükür cnm hb bugün toplantıli ve sinir bozucu birgün du ama inadına iyiyim şükürOooo kraliçemmmm gelmişiyiyimmm sen nasılsın bebiş
Ayhhh geçmiş olsun paremmmKuzum implant yada kaplama olucak 3 dis çekim olucak
Ay çok şükür kuzum hep iyi ol Allah iyiliğimizi versin inşallahÇok şükür cnm hb bugün toplantıli ve sinir bozucu birgün du ama inadına iyiyim şükür
Saolasin lenam nasılsın iyimisin tatlimAyhhh geçmiş olsun paremmm
Çok geçmiş olsun paremKuzum implant yada kaplama olucak 3 dis çekim olucak
İyiyim aşkom bende şimdi namaz kılıcam yatsıyıSaolasin lenam nasılsın iyimisin tatlim❣❤
Dutum.balim.saolasin canım.benim ❣Çok geçmiş olsun parem
Kolay gelsin canım bol sohbet bol muhabbet bende geleyim bariİyiyim aşkom bende şimdi namaz kılıcam yatsıyışükürler olsun kuzum elhamdülillah iyiyim cuma günü kızlar gelecek ramazan gelmeden son 1 kez daha görüşelim dedikkk bendeyiz koştur koştur temizlik hazırlıklar yapıcammm parişimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?