Onu bizde anlamadık işte rahim filmi çektirdiğim doktor da tüp bebek uzmanıydı bu şu an gittiğimde ama rahim filmin de görememiş herhalde iyi ki çektirmişim diyorum sağol Allah razı olsun kuzum inşallah faydası olurAyyyy gerçekten miiii
çok çok çok çok sevindşimmmm
ay inşallah hemen olur
peki rahim filminde neden gözükmemiş
çok üzüldüm kendim içn şuanbana hiç bi doktor rahim filmi temiz diye yapmak istemedi
Ablası gelmiştii hala orda demekkii
Oo sevindim birinden kurtuldun demektirçalışıyorum bitanem aynı değişiklilk yokk
ama güzel bişey var çok şüğkür Allah nasip ederse eltileniyorum
Ooo düğünmü var lennnçalışıyorum bitanem aynı değişiklilk yokk
ama güzel bişey var çok şüğkür Allah nasip ederse eltileniyorum
histeroskopi ameliyat gibi mi nasıl oluyoOnu bizde anlamadık işte rahim filmi çektirdiğim doktor da tüp bebek uzmanıydı bu şu an gittiğimde ama rahim filmin de görememiş herhalde iyi ki çektirmişim diyorum sağol Allah razı olsun kuzum inşallah faydası olur
Zalım vicdansız baydır konuşmuyoruz kızAblası gelmiştii hala orda demekkii
Anestezili oluyor kuzum ameliyat türü dediler uyutuyorlar 10 15 dakikalık bir işlem ama maliyetlihisteroskopi ameliyat gibi mi nasıl oluyo
Ne söylicem istegüraydınnn bebikler
@mavikelebek34 kızzz aklıma ilk sen geldin ne zaman evlencünnnn
Fatmazell kuzuş dr ne dedi nasılıusnn
@tiniminihaniim tinnoşumm var mı bebikte bi gelişme
@Lna16 lenoşşummm aşkımm senin bu ay durumlar nasıl yımırta takip mi
@ozo1907 canım benimmm minnoşum nasılsın
@Catlak-kurabiye kurbişim özledim nerelerdesin
@madammor hiç bakmıyon buralara
Jou seni seni öper mıncırırım seni at bi güzel fincanlı kahveni de görelim maaharetini
karamel Latte kızzzz vefasııız bre hayırsızz insan birşey söylerrrrr
@kedilinick anam babam canını yidiğim sen nerdesin ayollll
@D u t d-u-t d-u-t efsane hatun yaaa
@Hogwartss canımmm sen naptın beklemede misin
MssPARE mmmm canımmm benim
@ASSOSyal
alt üst oturcaz ama olsun evli olcak inşaaalllllahhhhhh kurtulcam tasamdan Allahm izin verirseOo sevindim birinden kurtuldun demektir
ayyyyy var gibi inşallah altıntan kalkabilirlerseOoo düğünmü var lennn
hadi yaaAnestezili oluyor kuzum ameliyat türü dediler uyutuyorlar 10 15 dakikalık bir işlem ama maliyetli
Allah seni niiitmeyeNe söylicem iste
Hadi inşallah kuzum hayırlısı olsunalt üst oturcaz ama olsun evli olcak inşaaalllllahhhhhh kurtulcam tasamdan Allahm izin verirse
kız da çok tatlı iyi maşallah
ayyyyy var gibi inşallah altıntan kalkabilirlerse
Bende öylee yaaZalım vicdansız baydır konuşmuyoruz kız
Evlensin artık yeter bukadar bekarlıkkalt üst oturcaz ama olsun evli olcak inşaaalllllahhhhhh kurtulcam tasamdan Allahm izin verirse
kız da çok tatlı iyi maşallah
ayyyyy var gibi inşallah altıntan kalkabilirlerse
Hiç caktırmıyorum okeyhadi yaa
kaça yaptılar
adetin kaçıncı günü :)
kuzum özelden detay yazıverirsen çok mutlu olurum
Allah seni niiitmeyenörüyon nasılsın ne var ne yok der insan hal hatır sorar neyse çaktırma
aynen yaaaaa ben bıktım herkes bıktııııEvlensin artık yeter bukadar bekarlıkk
kıyamam kuzum yaaaHiç caktırmıyorum okey
Arada seni okuyorum sende benim gibi tüp bebekcisin ne aşamadasın4 tüp bebek denemesi 1 histereskopisi boş gebelik, kürtaj, zorunlu doğumu olan insanım fazlasıyla tecrübem var
Hahahahahaha all bakk evleniyorraynen yaaaaa ben bıktım herkes bıktıııı
kocama sinirden bağırıyodum bunların canı da mı istemiyor kaç yaşında adamlar diye çıvdırmamak elde değil
kıyamam kuzum yaaane kadar zormuş imtihanımız
sen tekrar başlicak mısın
vallah daha alıp da eve koymadıkça tmam demiycemHahahahahaha all bakk evleniyorr
Evettt aynennn evine bi girsin bi ohhh çekersinvallah daha alıp da eve koymadıkça tmam demiycem
Başlıcam tabi canım benim beklemem mümkün değil ama suanda baslayamıyorum bi 6 7 ay ilaç kullanmam lazım tiroitim için .aynen yaaaaa ben bıktım herkes bıktıııı
kocama sinirden bağırıyodum bunların canı da mı istemiyor kaç yaşında adamlar diye çıvdırmamak elde değil
kıyamam kuzum yaaane kadar zormuş imtihanımız
sen tekrar başlicak mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?