Ayyyy gerçekten miiii
çok çok çok çok sevindşimmmm
ay inşallah hemen olur
peki rahim filminde neden gözükmemiş

çok üzüldüm kendim içn şuan bana hiç bi doktor rahim filmi temiz diye yapmak istemedi
Onu bizde anlamadık işte rahim filmi çektirdiğim doktor da tüp bebek uzmanıydı bu şu an gittiğimde ama rahim filmin de görememiş herhalde iyi ki çektirmişim diyorum sağol Allah razı olsun kuzum inşallah faydası olur

histeroskopi ameliyat gibi mi nasıl oluyo

Ne söylicem iste

hadi yaa
kaça yaptılar
adetin kaçıncı günü :)

kuzum özelden detay yazıverirsen çok mutlu olurum

Allah seni niiitmeye nörüyon nasılsın ne var ne yok der insan hal hatır sorar neyse çaktırma
Hiç caktırmıyorum okey
Arada seni okuyorum sende benim gibi tüp bebekcisin ne aşamadasın 4 tüp bebek denemesi 1 histereskopisi boş gebelik, kürtaj, zorunlu doğumu olan insanım fazlasıyla tecrübem var

Evlensin artık yeter bukadar bekarlıkk
aynen yaaaaa ben bıktım herkes bıktıııı
kocama sinirden bağırıyodum bunların canı da mı istemiyor kaç yaşında adamlar diye çıvdırmamak elde değil
Hiç caktırmıyorum okey
Arada seni okuyorum sende benim gibi tüp bebekcisin ne aşamadasın 4 tüp bebek denemesi 1 histereskopisi boş gebelik, kürtaj, zorunlu doğumu olan insanım fazlasıyla tecrübem var
kıyamam kuzum yaaa ne kadar zormuş imtihanımız
sen tekrar başlicak mısın

Reactions: Jou
Hahahahahaha all bakk evleniyorr

Başlıcam tabi canım benim beklemem mümkün değil ama suanda baslayamıyorum bi 6 7 ay ilaç kullanmam lazım tiroitim için .
3 ay önce başlamıştık embriyolar 5. Güne gelmedi hepsi çöp oldu tedavi yarıda kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…