Evettt aynennn evine bi girsin bi ohhh çekersin
buz gibi bi su içicem
neden öyle olmuş bişey dediler mi kuzum
genetik tarama demediler dimi

Reactions: Jou
buz gibi bi su içicem

neden öyle olmuş bişey dediler mi kuzum
genetik tarama demediler dimi
Zaten bu denemede genetik tarama yapılıcaktı embriyolar gelişmedi ve 5. Güne gelmediği için genetik yapılamadı gelişimleri durdu.
Benim ilk denemem 4 sene önce oldu ozaman Yaşımız genç gebelik kaybı olmamış daha önce diye genetiksiz tüp bebek yaptık elimizde 4 embriyo vardı onları bitene kadar kullanmak zorundaydık e onlarda tuttu hamilelik oluştu ama sonu gelmedi işte

Allah allah
sperm hasar testi kendi genetik testlerinizi yaptırmışssınızdır ama
Rabbim kolaylaştırsın kuzum inşallah bi dahakine sağlıkla kolaylıkla tutsun ilerlersin

bizim embriyoda sorun var sa genetik yapma şansımız da yok
7 aydır bir embriyom oldu onu da transfer bile olamadm

Selamunaleyküm canım nasılsın
Bayadır tlf bozuktu yaptırdık ama hâlâ bozuk sıkıntılı yani, bir süre böyle idare edicem artık
Birde üç aylar baya yoğun geçiyor fırsat bulamıyorum tlf elime almaya, bozulması isabet oldu Sen nasılsın tatlım nasıl gidiyor

Yok bebeğim iyiyim şükür
Çok şükür canım perdenin alınması içerinin temizlenmesi çok iyi olmuş. İnşallah hayırlı güzel haberlere vesile olsun
Vayy özet gibin olmuş
Bende özledim balım şu sıralar ufak tefek ramazan telaşlarıyla falan geçiyor
Kim kimi istemiş kız kaçırdım orayı kim evleniyor

Canımm
Beklemedeyim ben birşey yapmadım valla sen naptın ne durumdaaın

Ooo bukadar çabuksa harika
aynen uzarsa gene bozulur
ooooo hazırlan hazırlan hoşaf da yap ben çok sveerim

kaynımın biri inşallah :)

Canımm
Beklemedeyim ben birşey yapmadım valla sen naptın ne durumdaaın
napim kuzum aynı git gel rahim istenilen seviyeye gelsin diye bekliyoruz bu ay olsa da bitse hayırlısıyla artok ya

geçen ayki kimyasl oldu dimi :/

Ah canım ya ah
Bizim spermlerimiz donduruldu azospermiyiz zaten çözüldükten sonra şekil bozuklugu filan olabiliyomuş belkide ondan bilmiyorum

Aleykümselam kuzum anladım sağlık olsun iyi ol da çok şükür iyiyim bende

Bencede uzatmaya gerek yok dersin bide onlaraa

Ooooooo bu güzel havalar bize mutluluk getirsin matmazelim

Ah canım ya ah
Bizim spermlerimiz donduruldu azospermiyiz zaten çözüldükten sonra şekil bozuklugu filan olabiliyomuş belkide ondan bilmiyorum
kuzum beniim bilmiyodum onu kıyamam ya
taze de alıp deneseler değerler değişebiliyomuş ya belki iyi düzelmiş olur mu :/
ha kuzum bi de 3.güne kadar bekleyip gönderseler öyle yapmıyolar mı bazı merkezler 5 ten önce dondurmuyomuş da
Allah yardımcımız olsun çok zor işimiz
Vay sana elti geliyii Hee hadi bakalım inşallah kafa dengin olur
aynnennn bitaenmmmm çok sevdim kızı benden kaç yaş küçük ama çok sevdim iyi anlaşcaz gibi inşaalh
annesi diyo elti gibi değilde kızkardeş gibi olun inşallah diye ay inşallah artık
önemli olan kendilerinin anlaşması en başta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…