Günaydın perimmmm hayırlı sabahlar ramazanlarYav size noli beni niye bıraktınız yeşil başlı güvel ördek gibi
Günaydın bebişlerimhayırlı ramazanlar
Amin canım inşallahRamazan ayımız hayırlı olsun. En iyi şekilde geçirmek nasip olsun.
Ben hep bekliyim belki yarışmalardan bende boyanırım. Fakirin yüzü gülürmüGünaydın perimmmm hayırlı sabahlar ramazanlar⚘
Kırmızılara boyandık böle
Pare mi banlanmayacskBunuda buldun yaaa birşey demiyorumm yaaa proloğunn şenlensin inşaallahhhh
Banlanmaman dileğiylee
Bizi bırakmışlar neyse bizim renklerimiz daha güzel boşver kırnızı biraz cırtlak duruyor aramızda kalsınAşkommmm canım gülümmm
Bak işteeeeePare mi banlanmayacskakşam ucundan dönüyordu yine
Sağolasın balımBen hep bekliyim belki yarışmalardan bende boyanırım. Fakirin yüzü gülürmü
Hayırlı olsun bebişim hepinize güle güle kullanın allı allıCatlak-kurabiye coconatt
Tabiiii boşveeerrr en güzell yeşill ilkbaharr çiçekler yapraklarr içindeyizz beybi fenaa mıBizi bırakmışlar neyse bizim renklerimiz daha güzel boşver kırnızı biraz cırtlak duruyor aramızda kalsın
Ateşli kadin..kırmızıyı bende çok severim birde maviyiGünaydın perimmmm hayırlı sabahlar ramazanlar⚘
Kırmızılara boyandık böle
Banlanırsa pro gidiyormu ama kızzO bir pare
Evet ama bununda havası başka bir soluyamadıkSağolasın balımama yeşil en güzel renk itiraf edelim
Ohh mis gipinTabiiii boşveeerrr en güzell yeşill ilkbaharr çiçekler yapraklarr içindeyizz beybi fenaa mı
Doğa severler içindeyizzz
Hicbir başlığa uymayan bölümü sahur bekleyenler konusuna daldım gece allahtan kavga bitmiş yoksa yine banla na bilirdimBak işteeeee
Kırmızılım yandı size canım
Günaydın kırmızı kıp kırmızı bir güne ramazanın ilk günü Ne günaydın
Benim sevdam kırmızı
@ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
coconatt
Jou
@D u t
@Migim
@bir mucizee
@Fatmazell
@tiniminihaniim
Saliha40
@Lna16
@NesNa
@Feminas
@ozo1907
@Mabellee
@PiXiEE
@Elhan
@B O Z A
Hahahahahaha iyikide bitmişş gene olcak busefer 1 hafta gel bekleyehh sonra seni emiii PareeHicbir başlığa uymayan bölümü sahur bekleyenler konusuna daldım gece allahtan kavga bitmiş yoksa yine banla na bilirdim
Ben hep bekliyim belki yarışmalardan bende boyanırım. Fakirin yüzü gülürmü
Hayırlı olsun bebişim hepinize güle güle kullanın allı allıCatlak-kurabiye coconatt
AminnnnnRamazan ayımız hayırlı olsun. En iyi şekilde geçirmek nasip olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?