- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Anammm o zaman tinnoşun modu şudurİftar yaptı anca şimdi dinlenme modu kurabiyem![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anammm o zaman tinnoşun modu şudurİftar yaptı anca şimdi dinlenme modu kurabiyem![]()
Aynen öyle kurabiyemmmmAnammm o zaman tinnoşun modu şudur
![]()
Rennie varsa mide koruyucu ondan al kuzum 5 DKK da geçiriyor paremTatlibyemistim yatmadan önce o galiba hemsom
Gitmek istemiyorum bir yere
Çalışmalara devam Fatmam durmak yokBitti çok oldu kuzum ilk 2 gün lekelenmem oldu geçti zaten denemelere 4 gün sonra başlayabilirsiniz demişti doktorum![]()
Kötü düşünmek yokk kuzumm evett inşAllah güzel günler göreceğizYaaa tinnoşumm üzülmek yokk
Üzülmek yok kötü düşünmek yok güzel şeyler düşüneceğiz ki güzellikler bizi bulsun![]()
Tadımız yerine gelir inşallah be salişim heeAllah buyuk allaha emanet işimiz gücümüz.. üzülmekten sevilmekte insana ait bir durum. Benimde pek tadım yok ama ne yapim
İçim çok sıkıldı kurabiyemmm geliyorlar bana arada ondan sma şimdi iyim balımmmNeden moralin bozuk bakim seninnn![]()
Evet Linoşummm soda bekleyen kurbağa gibiydimmİftar yaptı anca şimdi dinlenme modu kurabiyem![]()
Niye yasak ki ..bn masumum öpüşen onlar.
İçini dışını yerim senin ısırırımİçim çok sıkıldı kurabiyemmm geliyorlar bana arada ondan sma şimdi iyim balımmm![]()
Hahah ucundan döndünüz![]()
Ayy bilmeden oldu yanlışlık olduu bilmiyordum ben kurabiyemmm![]()
Ama gitmiştik yafrum yaaa. Yine denk getiremedik saatleri![]()
İşte geldiim burdayım kurabiyemmm![]()
Balım dualarım seninle bölümünün ilk başında mune nin paylaşımı var. O bölümde geyik yapmak yasak. Başka konularda da dini yorum yapınca gidiyoruz işteNiye yasak ki ..bn masumum öpüşen onlar.
Günaydın balım nerelerdesin sen bakimgünaydınn canımlar nasılsınızzz![]()
Kurabiyem buralardayım ama girip çıktım uzun uzun duramadığıma çok takip edemedim topiğiGünaydın balım nerelerdesin sen bakim![]()
Tırtıl kurabiye istedi cnm .Kurabiyem buralardayım ama girip çıktım uzun uzun duramadığıma çok takip edemedim topiği
Sen napıyorsun nasılsın bitenem![]()
Kız oldumu şimdi benimde canımı istettinTırtıl kurabiye istedi cnm .kurabiyesi yemek lazım
Nikini değişsinKız oldumu şimdi benimde canımı istettinhiç yemeedim ama olsun oruclu olunca herşeyi isteyebilme potansiyelindeyim
![]()