- 27 Mart 2019
- 30.487
- 112.965
- 598
Sen zaten tatlısın bide tatlı mı yiyon bakim. İki tatlı bir araya gelince çarpışma oldu
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen zaten tatlısın bide tatlı mı yiyon bakim. İki tatlı bir araya gelince çarpışma oldu
![]()
Mıknatıs mubarekGavur vala o öyle yediriyor saat kaç olursa olsun![]()
Yaa tamam bundan sonra kutfaktan tabak alırken kocişi çağıracamYok kız raflara falan uzanma cam silme
İlişki sonrası uzan tabi o faydalı![]()
Haha çağır kuzum çok yukarıdaki raflara. Yalnız sonra adamların ses tonu değişiyorYaa tamam bundan sonra kutfaktan tabak alırken kocişi çağıracam![]()
Hahaha evettHaha çağır kuzum çok yukarıdaki raflara. Yalnız sonra adamların ses tonu değişiyor![]()
Bende yaş pasta tarlasına düşmek istiyorum![]()
Aynen öyle kolay değil bu işlerHahaha evettama etcek bir şey yok hepimizin iyiliği için
![]()
Tamam tamam geldimmm părem
İyi uykular balım bende ezan bekliyorumKızlar ben yattım iyi geceler fistiklar⚘
![]()
İftar yaptı anca şimdi dinlenme modu kurabiyem
Tabiiisiii bir yere bir öpüşme varsa ondan nasiplenmek isterizzzNe oldu hele sana seni senide sevip ısırayımmmm![]()
İyi geceler paremmmm Allah rahatlık versin çok ısırdım yanaktanKızlar ben yattım iyi geceler fistiklar⚘
![]()
HahahahahaTabiiisiii bir yere bir öpüşme varsa ondan nasiplenmek isterizzzkomşuda pişer bize de düşer
![]()