• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saka maka nedense böyle bir çatışma yaşayacağım gibi geliyor. Hiçte beceremem kavga ağız dalaşı vs şeyleri dilerim olmaz yoksa kalpten giderim tinnos...
Aman yok öyle kötü şey çağırma salişimmm🤲🏻 Rabbim kimsenin evindeki huzuru mutluluğu eksik etmesin kuzum sen güzel bir insansın kalbine göre versin rabbim❤️

😥Keşke yolu olsa

Bant reçete etmiş Dr netten baktım biraz
Yarın aldıktan sonra bi sorcam nasıl kullanılcak
Geri dönüş de yapmadılar aradılarsa da benim tel kapanmıştı
Climare forta diye
Canım bu bant işini daha önce duymuştum ama benim topikte mi kullanan vardı yoksa önceki topikte mi tam hatırlayamadım. İnşallah faydası olur kuzum istersen gel soralım topikte

D u t D u t dutum inşallah güzel haberlerle gelirsin yarın. Rabbim sevdiklerine bağışlasın eşini. Damarı kolayca açılsın Hayırlısıyla sağlıkla eski haline döner inşallah. Rabbim feraha çıkarsın

tenor.gif

Linoşum ya onu bırakman lazım bu süreçte 🥺

dötünü keserim yoksa senin 😅😅🤪

tenor.gif

Linoşum ya onu bırakman lazım bu süreçte 🥺

dötünü keserim yoksa senin 😅😅🤪
Aboooo kesecek beni kurabiyem yetiş Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim 🤭🤭🤭🤭
Ya kuzum çok fazla içmiyorum ama yine de içiyorum yani 😒😒
İnşallah bırakıcam 😒🥺 hamilelik sebep olur da bir daha asla sürmem ağzıma hep öyle dua ediyorum 🤲🏻

İnşallah bırakıcam 😒🥺 hamilelik sebep olur da bir daha asla sürmem ağzıma hep öyle dua ediyorum 🤲🏻
Durun
linoşummm azalatacak sonradan gebede kalırsa tümden bırakıcak demii söz ver çiçeğim bakım
:21::KK60:

İnşallah inşallah canım. Ben bu sigara işinin beyinde bittiğine inanıyorum ki gerçekten buna şahit olduğum bir sürü insan oldu. Bende kaçamak içerdim ara sıra can sıkıntısı
Sen kendini bırakmaya odakla. Sakın ama yapamam bırakmam olayına girme kuzum

Back
X