• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İnşallah inşallah canım. Ben bu sigara işinin beyinde bittiğine inanıyorum ki gerçekten buna şahit olduğum bir sürü insan oldu. Bende kaçamak içerdim ara sıra can sıkıntısı
Sen kendini bırakmaya odakla. Sakın ama yapamam bırakmam olayına girme kuzum
Kesinlikle direk kafa da bitiyor mesela ramazan hiç aklına gelmiyor insan bıraksa bırakır ama iftar açtıktan sonra karnın doyunca tamam tirim tirim sigara arıyorsun 🤭🤭🤭
Sigara çok kötü birşey her şekilde kötü en başta sağlık için inşallah bırakıcam kuzum 🤲🏻🥲🥰🌺

Canım bu bant işini daha önce duymuştum ama benim topikte mi kullanan vardı yoksa önceki topikte mi tam hatırlayamadım. İnşallah faydası olur kuzum istersen gel soralım topikte
Yarın sorayım kuzumm
İnşallaah faydası olur
Çok değişiğim biliyor musun
Sanki hissizleşmiş gibi öyle tepkisiz öyle salak

Mucizemmmmmm hayırrr hayıırrr deme öyleee:mad:
Herşeyi unutuyorum
Namaza duruyorum gram huşu olmuyo içimde nasıl kıldığımı ne okuduğumu unutuyorum hayattan yaptığım hiç bişey den zerre zevk alamıyorum
Eskiden değildim böyle😥

Herşeyi unutuyorum
Namaza duruyorum gram huşu olmuyo içimde nasıl kıldığımı ne okuduğumu unutuyorum hayattan yaptığım hiç bişey den zerre zevk alamıyorum
Eskiden değildim böyle😥
Ne desem boş mucizemm içindeki boşluğu çok iyi anlıyorum 🥺🥺

Tamam tinnoşumm bir ara öğretirsin o gözlüklüye bastım spoiler çıktı sonra sildim yazdım olması içine yazdım olmadı 🤣🤣🤣
Bende başta öyle yapamadım karışık gibi ama değil Linoşummm halledecezzzz😍😍😍

Ben namaza gidiyorum kuzular sonra yatmaya başım ağrıyor bu geceden beri hafif hafif geçti gibi oldu şimdi şiddetlendi 😐
Ağrı kesici almadım çok şiddetli değil diye çok nadir basım ağrır benim çok çıldırmak üzere olmadıkça ilaç almam ama şimdi oruç niyet edicem olmasın ağrı ilk günden ya 😐
Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye bir mucizee bir mucizee 3 ihlas 1 Fatiha Felak Nas okur musunuz Sevginin kızı Selin niyetine nazar duası az önce imsak kesti niyet edicem oruca 😔

Back
X