- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
Evet kuzum bu sene oldu köprü zaten uzun zamandır tadilattaydı bitti şükür çok hoş olduOoo gelmeyelii epey değişmiş orasıı![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet kuzum bu sene oldu köprü zaten uzun zamandır tadilattaydı bitti şükür çok hoş olduOoo gelmeyelii epey değişmiş orasıı![]()
Kesin gecmisimdir ordan otaraflara falanda gezdim çünkü bitek sahile gelmedimDereye yakınlarda![]()
Yaa hadi gözün aydın canımne kikirdiyon kız kıs kıs
bulduk şükür kuzum :)
1bucuk sene oldu gidemeyeli korona yüzündenEvet kuzum bu sene oldu köprü zaten uzun zamandır tadilattaydı bitti şükür çok hoş oldu![]()
Sifa olsun canomne kikirdiyon kız kıs kıs
Mugeye bakarim cok komik .. kadini gormemis ama fındığınin resmini atmış adama . Oda muallak goglede fındık dolu..ne kikirdiyon kız kıs kıs
Geçmişsindir canımKesin gecmisimdir ordan otaraflara falanda gezdim çünkü bitek sahile gelmedim![]()
Artık gelin kuzu ya aman korona morona herkes saldı artık 3 seneye yaklaşıyor herşeyden kıstık kendimizi1bucuk sene oldu gidemeyeli korona yüzünden![]()
bulduk kuzum benim çok şükür Allah razı olsun böyle düşünmen bile ne kadar mutlu ediciBulursunuz inşallah kuzum. Olmazsa buralardan bakalım kargoyla falan göndeririz bir şekilde
sağol kurabiyem amiinnnYaa hadi gözün aydın canımşifalar olsunnn
aminnn pamuşummmmmSifa olsun canom![]()
ne fındığı ggııııııMugeye bakarim cok komik .. kadini gormemis ama fındığınin resmini atmış adama . Oda muallak goglede fındık dolu..
Geçmişsindir canım![]()
Fırsat olmuyoki istanbula bile gidemedikk koronayı geç fırsat olmadıArtık gelin kuzu ya aman korona morona herkes saldı artık 3 seneye yaklaşıyor herşeyden kıstık kendimizi![]()
Sey iste canm . Kukubulduk kuzum benim çok şükür Allah razı olsun böyle düşünmen bile ne kadar mutlu edici
sağol kurabiyem amiinnn
aminnn pamuşummmmm
ne fındığı ggıııııı![]()
Çok şükür kuzum hadi inşallah şifan olsunbulduk kuzum benim çok şükür Allah razı olsun böyle düşünmen bile ne kadar mutlu edici
sağol kurabiyem amiinnn
aminnn pamuşummmmm
ne fındığı ggıııııı![]()
ahahahahahSey iste canm . Kuku
Allah razı olsun gönlü güzelimÇok şükür kuzum hadi inşallah şifan olsun
Ne demek yeterki işin görülsün canım tabi elimizden geleni yaparız![]()
Sorma kız korona bi tek bize var sanki ay millet ne rahatArtık gelin kuzu ya aman korona morona herkes saldı artık 3 seneye yaklaşıyor herşeyden kıstık kendimizi![]()
Ben anlamadım finduk işiniMugeye bakarim cok komik .. kadini gormemis ama fındığınin resmini atmış adama . Oda muallak goglede fındık dolu..
Kukuymuş kukuBen anlamadım finduk işini![]()
Haha ay yazdıktan sonra gördümKukuymuş kukubirazdahaa geçiremmi açıklık catlooooogğ
Hahahaha bitmiştir bölüm aç bakHaha ay yazdıktan sonra gördümtövbeler olsun
Bölüm bitsin de youtube atarlar oradan bakim
Bende izlemiyorum kız psikolojimi iyice bozarHahahaha bitmiştir bölüm aç bakben izlemiyoree zaten