- 25 Ağustos 2019
- 62.408
- 119.749
- 698
- 31
Vallahi cok konuşuyolar ya kafam almıyoBende izlemiyorum kız psikolojimi iyice bozarama bu komik galiba bakim haha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vallahi cok konuşuyolar ya kafam almıyoBende izlemiyorum kız psikolojimi iyice bozarama bu komik galiba bakim haha
Senden de kuzumahahahahah
karun kadar malın olacağına fınfık kaadar kukun olsun demişler duymadın mı sen
Allah razı olsun gönlü güzelim![]()
Evet canım ya valla heryer tıklım tıklımdı. Ama artık epey rahatlama geldi. Birde geçen haberde gördüm tedbirlerin azaltırmasına rağmen vakalar düştü diyordu. Banada rahatlama geldi valla dün maskesiz çıktım ilk defaSorma kız korona bi tek bize var sanki ay millet ne rahat![]()
Ben bunu akşam görmemiiiişimm linoşummm ama şimdiii senin için okudum kuzum Allah kabul etsiiinnBen namaza gidiyorum kuzular sonra yatmaya başım ağrıyor bu geceden beri hafif hafif geçti gibi oldu şimdi şiddetlendi
Ağrı kesici almadım çok şiddetli değil diye çok nadir basım ağrır benim çok çıldırmak üzere olmadıkça ilaç almam ama şimdi oruç niyet edicem olmasın ağrı ilk günden ya
Tiniminimavihanim
Catlak-kurabiye
bir mucizee 3 ihlas 1 Fatiha Felak Nas okur musunuz Sevginin kızı Selin niyetine nazar duası az önce imsak kesti niyet edicem oruca
![]()
Neyin var yaaaBen namaza gidiyorum kuzular sonra yatmaya başım ağrıyor bu geceden beri hafif hafif geçti gibi oldu şimdi şiddetlendi
Ağrı kesici almadım çok şiddetli değil diye çok nadir basım ağrır benim çok çıldırmak üzere olmadıkça ilaç almam ama şimdi oruç niyet edicem olmasın ağrı ilk günden ya
Tiniminimavihanim
Catlak-kurabiye
bir mucizee 3 ihlas 1 Fatiha Felak Nas okur musunuz Sevginin kızı Selin niyetine nazar duası az önce imsak kesti niyet edicem oruca
![]()
Allah razı olsun kuzum geçti şükürler olsunOlmuş olmuştamamdır bu iş
![]()
Yaa uyuyakamadılar inşallahMssPARE @Saliha40
Ohh yerim ben senin düşünceleriniböyle düşünmen güzel balım en azından yapamam edemem demiyorsun. Ben eşime bir türlü bıraktıramıyorum. Sürekli bahanesi var neler sayıyorum dövüş kavga
kafasını gözünü kırıyorum yine arada kaçamak yapıyor
Duyan da cidden şiddet uyguluyorum sanacak
Çok iyi anlıyorum bitanem üzerindeki o hissizliği o boşluğu.
İnşallah bu defa Rabbim eli boş çevirmesin kuzum
Ya kuzucum sahurda sızdım da şimdi okudum. Geçmiştir inşallah
Yaaa çiçeğim sen böyle uzulünce bende çok üzülüyorum gerçekten uzulmeni istemiyorum artık..elbette kuzum elbette
o görüyor biliyor
özür dilerim sizi de üzmek istemezdim
iyi bişey olmadığı sürece bi daha kötü gelmicem buraya :)
Alllah büyüktür tinnoşum toparlarım kendimi aklım daha başıma gelmedi :/
geçmiş olsun kuzum okudum niyetine
amin kurabiyem Rabbim verecekse sağlıklı sıhhatli ahlakli hayırlı versin vermezse de elbet de yine o bilir ki bizim de gönlümüzü razı etsin
günaydınnnn senin enerjini yerimmmmm
Başım ağrıyordu kuzum o yüzden geçti şükür amaNeyin var yaaa
Ayy bugünkü o kısmı izledim de tövbe ya. Millet ne yiyip ne içiyor. Güya muhafazakar olduğundan kendi fotosunu atmıyor ama kuku meydandaVallahi cok konuşuyolar ya kafam almıyo![]()
Havalar ısınınca kaçıyor namıssız. Ay maskesiz günleri de özledik ama maskeyi nasıl bırakırım bilmiyorum o kadar alıştım ki pala bıyıklarımı gizlemeyeEvet canım ya valla heryer tıklım tıklımdı. Ama artık epey rahatlama geldi. Birde geçen haberde gördüm tedbirlerin azaltırmasına rağmen vakalar düştü diyordu. Banada rahatlama geldi valla dün maskesiz çıktım ilk defatabi açık alan diye rahatlığımda kapalı alanda yine takıyorum
![]()
Evett nerde bu parişşşşşş
İşte yastıkla dalmak kafasını ısırmak yanaklarını sıkmak hahah delü severim kız benAllah razı olsun kuzum geçti şükürler olsunağzına sağlık
Kocaya kafa göz kırmak nedir kız sanarsın gerçek hahahahaişte öyle bir illet ki kuzum hıp diye bırakılmıyor çok iyi anlıyorum onu
![]()
Ah Ağzına yüreğine sağlık tinnommmm Allah kabul etsin Allahc razı olsunBen bunu akşam görmemiiiişimm linoşummm ama şimdiii senin için okudum kuzum Allah kabul etsiiinn![]()
öyle kuzum olmuyor zorlasakta zaten bi kabullenirsem belki herşey daha kolay olacakYaaa çiçeğim sen böyle uzulünce bende çok üzülüyorum gerçekten uzulmeni istemiyorum artık..
Sal sal sal artık olacağı varsa bir şekilde oluyor ben buna tamaat ettim artık zorlamanın kimseye faydası yok daha çok zarar eşine ve sana belki..
Rabbim hayırlısını versin inşallah
Allah razı olsun canım ağzına sağlık mucizemmm![]()
Çılgın hamiş seniiii bazı kişiler gerçekten patakliyor sanarsın ama seviyordur aslındaAyy bugünkü o kısmı izledim de tövbe ya. Millet ne yiyip ne içiyor. Güya muhafazakar olduğundan kendi fotosunu atmıyor ama kuku meydandatövbe ya
Havalar ısınınca kaçıyor namıssız. Ay maskesiz günleri de özledik ama maskeyi nasıl bırakırım bilmiyorum o kadar alıştım ki pala bıyıklarımı gizlemeyedonsuz sokağa çıkmış gibi olurum galiba
![]()
Evett nerde bu parişşşşşşMssPARE
İşte yastıkla dalmak kafasını ısırmak yanaklarını sıkmak hahah delü severim kız ben![]()
Evet kuzim işte bu zamana bırak tabi ki git yine doktora ama stres yapma artıköyle kuzum olmuyor zorlasakta zaten bi kabullenirsem belki herşey daha kolay olacak
Girdi çıktı . Açılmamış damar mervem hiç iyi değilimD u t bugün iyi haberlerini bekliyoruz canım. Kaçta girecek operasyona
aynen kuzum hayırlısı olsun artık çok da bi beklentim yok zaten :/Evet kuzim işte bu zamana bırak tabi ki git yine doktora ama stres yapma artıkbuda vücudunun dengesini bozuyor belki
![]()
Kurbikim canım cüzlerimi okudum tesbihlerimi okudum birazdan pazara gidicem burdayım cancagzimAyy bugünkü o kısmı izledim de tövbe ya. Millet ne yiyip ne içiyor. Güya muhafazakar olduğundan kendi fotosunu atmıyor ama kuku meydandatövbe ya
Havalar ısınınca kaçıyor namıssız. Ay maskesiz günleri de özledik ama maskeyi nasıl bırakırım bilmiyorum o kadar alıştım ki pala bıyıklarımı gizlemeyedonsuz sokağa çıkmış gibi olurum galiba
![]()
Evett nerde bu parişşşşşşMssPARE
İşte yastıkla dalmak kafasını ısırmak yanaklarını sıkmak hahah delü severim kız ben![]()
yavrum dut um oyy Rabbim sana evaltlarına bağışlasınGirdi çıktı . Açılmamış damar mervem hiç iyi değilimgöğsüm daralıyo nefes alamıyorum