Amin amin, Allah razı olsun . Senin de gönlüne ferahlık versin Allah. Duaların hayırlısıyla kabul Olsun

Kızlar birşey dicem yanlış anlamayın ama beni bir adam vardı insagramda denk geldim hamile kalmak için birşey tarif etti aklıma burda halime kalmak için uğraşan arkadaşlarım var tarif etsem belki denersiniz

Seninde dualarının kabul olduğu çok Hayırlı Bir Cuma olsun canım benim Rabbim gönlünden geçen bütün dualarına hayırla icabet buyursun Aminnn
Buradaki arkadaşlarımın da kimin ne sıkıntısı, duası varsa hepsini en güzel en hayırlı şekilde nasip etsin Rabbim.. Hayırlı huzurlu bereketli Cumalar

Aminnn Nesnam nasılsın

Aminnnnnnnn inşallah hayırlı cumalar olsunnnn

Kızlar birşey dicem yanlış anlamayın ama beni bir adam vardı insagramda denk geldim hamile kalmak için birşey tarif etti aklıma burda halime kalmak için uğraşan arkadaşlarım var tarif etsem belki denersiniz
Dr MFK dir oooo

Yok canım degil fetafiziçi mi neymiş. Adet döngüsünün 13. Gününde yarım balkabagini ters çevirip suyun içinde 35-40 dk kaynatiyor sonra kabağı çıkarıp çömelip yarım saat suyun buharinda bekliyor.
Belki saçma gelebilir ama denemekten de zarar gelmez

Olurr snowummm tabikideee

Canımm Nesnamm aminnnnn Çokça Bu mübarek günlerde Rabbim kapısında boş Çevirmesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…