Eki Görüntüle 3043362
Çiçeklerimi uyumadan yakalayım dedimRabbim dualarımızı kabul etsin inşallah gönlümüze ferahlık versin aminn
MssPARE
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@bir mucizee
Fatmazell
@D u t
@Saliha40
Lna16
N NesNa
@sebbo
@ozo1907
@Mabellee
@gunces
PiXiEE
@B O Z A
@Hannaz
@My_Moonlight06
@madammor
@Morrmeneksee
Hayırlı cumalar kuzum beniimAmin çiçeğim aminn Hayırlı Cumalar
Canım geboşuummm güzel annemSensinnn sen balll tinoş oyyy ball balll
Ooyyy tinnoşumm ballı lokmamm yaa ball ballCanım geboşuummm güzel annem
Amin amin, Allah razı olsun . Senin de gönlüne ferahlık versin Allah. Duaların hayırlısıyla kabul OlsunEki Görüntüle 3043362
Çiçeklerimi uyumadan yakalayım dedimRabbim dualarımızı kabul etsin inşallah gönlümüze ferahlık versin aminn
MssPARE
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@bir mucizee
Fatmazell
@D u t
@Saliha40
Lna16
N NesNa
@sebbo
@ozo1907
@Mabellee
@gunces
PiXiEE
@B O Z A
@Hannaz
@My_Moonlight06
@madammor
@Morrmeneksee
Hayırlı cumalar canımEki Görüntüle 3043362
MssPARE
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@bir mucizee
Fatmazell
@D u t
@Saliha40
Lna16
N NesNa
@sebbo
@ozo1907
@Mabellee
@gunces
PiXiEE
@B O Z A
@Hannaz
@My_Moonlight06
@madammor
@Morrmeneksee
Seninde dualarının kabul olduğu çok Hayırlı Bir Cuma olsun canım benimEki Görüntüle 3043362
MssPARE
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@bir mucizee
Fatmazell
@D u t
@Saliha40
Lna16
N NesNa
@sebbo
@ozo1907
@Mabellee
@gunces
PiXiEE
@B O Z A
@Hannaz
@My_Moonlight06
@madammor
@Morrmeneksee
Doktor mfk mıKızlar birşey dicem yanlış anlamayın ama beni bir adam vardı insagramda denk geldim hamile kalmak için birşey tarif etti aklıma burda halime kalmak için uğraşan arkadaşlarım var tarif etsem belki denersiniz
Aminnn Nesnam nasılsınSeninde dualarının kabul olduğu çok Hayırlı Bir Cuma olsun canım benimRabbim gönlünden geçen bütün dualarına hayırla icabet buyursun Aminnn
Buradaki arkadaşlarımın da kimin ne sıkıntısı, duası varsa hepsini en güzel en hayırlı şekilde nasip etsin Rabbim.. Hayırlı huzurlu bereketli Cumalar
Hayırlı cumalar olsun tinnoşummmmmmmEki Görüntüle 3043362
MssPARE
@ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@bir mucizee
Fatmazell
@D u t
@Saliha40
Lna16
N NesNa
@sebbo
@ozo1907
@Mabellee
@gunces
PiXiEE
@B O Z A
@Hannaz
@My_Moonlight06
@madammor
@Morrmeneksee
Aminnnnnnnn inşallah hayırlı cumalar olsunnnnSeninde dualarının kabul olduğu çok Hayırlı Bir Cuma olsun canım benimRabbim gönlünden geçen bütün dualarına hayırla icabet buyursun Aminnn
Buradaki arkadaşlarımın da kimin ne sıkıntısı, duası varsa hepsini en güzel en hayırlı şekilde nasip etsin Rabbim.. Hayırlı huzurlu bereketli Cumalar
Dr MFK dir ooooKızlar birşey dicem yanlış anlamayın ama beni bir adam vardı insagramda denk geldim hamile kalmak için birşey tarif etti aklıma burda halime kalmak için uğraşan arkadaşlarım var tarif etsem belki denersiniz
Yok canım degil fetafiziçi mi neymiş. Adet döngüsünün 13. Gününde yarım balkabagini ters çevirip suyun içinde 35-40 dk kaynatiyor sonra kabağı çıkarıp çömelip yarım saat suyun buharinda bekliyor.Doktor mfk mı
İyiyim bitanem kahve içiyorum bol bolAminnn Nesnam nasılsın
Allah razı olsun canım benim hayırlı cumalarAminnnnnnnn inşallah hayırlı cumalar olsunnnn
Olurr snowummm tabikideeeKızlar birşey dicem yanlış anlamayın ama beni bir adam vardı insagramda denk geldim hamile kalmak için birşey tarif etti aklıma burda halime kalmak için uğraşan arkadaşlarım var tarif etsem belki denersiniz
Ohhh Allah kabul etsin ne güzel bende şimdi zikirmatikle bir oraya bir buraya kosucam hahahajİyiyim bitanem kahve içiyorum bol bolsahura kadar uyumayıp cüzlerimi ve zikirlerimi okuyorum... Sen nasılsın canım
Canımm Nesnamm aminnnnn Çokça Bu mübarek günlerde Rabbim kapısında boş Çevirmesin inşallahSeninde dualarının kabul olduğu çok Hayırlı Bir Cuma olsun canım benimRabbim gönlünden geçen bütün dualarına hayırla icabet buyursun Aminnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?