Araştıracağım bir çiçeğim gerçekten çok enteresan geldi nasıl bir etkisi var acaba Çok sağol kuzumm

Ohhh Allah kabul etsin ne güzel bende şimdi zikirmatikle bir oraya bir buraya kosucam hahahaj
Rabbim seninde bütün ibadetlerini, dualarını kabul etsin canım benim Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz bir daha Ramazana ulaşırmıyız Rabbim bilir... En önemlisi Rabbimin kabul etmesi Rabbim hepimizin ibadetlerini kabul etsin ve razı olacağı ibadetleri yapmamızı nasip etsin Aminn

Araştıracağım bir çiçeğim gerçekten çok enteresan geldi nasıl bir etkisi var acaba Çok sağol kuzumm
Hiç bilmiyorum bende ilk kez denk geldim. Birde İstanbul'da yaşayan var ise Eyüp Sultanı ziyaret etmenizi öneririm oranın maneviyati çok çok iyi gelir bana her zmaan ben evlendikten 4 ay sonra hamile kaldım ama çok sorunlu oldu doktorum bana kısirsin çocuğun olmaz dedi amh 0.1 çıktı yaşım 39 tek tüpün kapalı çıktı hormonlardan dolayı MR çektirdim hipofiz bezimde 3, mm adenom çıktı hatta gittiğim doktor ameliyat olman lazım dedi ki o ay hamile oa ihtimalim vardı bebeği alabiliriz dedi ve vs ama Allah'ıma şükürler olsun kızım sağlıkla geldi bende iyiyim çok şükür Rabbim bir şekilde mucizevi bir şekilde ol dedi ve oldu tüp bebeğe karar verdiğimiz dönem geldi kuzumun haberi bize o dönem ailem gelmişti İstanbul'a babami burdski camilere götürdük hep en sonra Eyüp Sultana gittik orda çok içten dua ettim (fırsat buldukça giderim bende yeri çok ayrıdır ) orda akan sudan içtim hastalığıma şifa olsun diye yani sizlerin hikayelerini okudukça bazen ağlıyorum çünkü anlayabiliyorum sizleri ki muhtemelen sizler çok daha fazla uğraşıyorsunuz evlat sshibi olabillmek için o yüzden anne olmak isteyen arkadaşlarımın dualrinin yeri bende çok çok ayrıdır her duamda sizleri anıyorum

Canımm Nesnamm aminnnnn Çokça Bu mübarek günlerde Rabbim kapısında boş Çevirmesin inşallah
Aminnn tiniminimmm Ne kadar güzel ki Rabbimiz var Umudumuz var Herkesin hepimizin farklı farklı sıkıntıları var hele ki bu dönemde Rabbim en hayırlı şekilde en acil şekilde selamet versin sıkıntılarımızdan kurtarıp feraha çıkarsın hepimizi İnşaAllah

Aminnnnnn inşallah kuzummm çokça ne güzel dua etmişsin çokça aminnnn kahve veee sigara arkadaşım benim

Yok ben doktor kontrolündeyim teşekkür ederim kuzum

Amin canım amin. Ne güzel dua etmişsin Allah'ım o güzel kalbine göre versin herşeyi

Aminnnnnn inşallah kuzummm çokça ne güzel dua etmişsin çokça aminnnn kahve veee sigara arkadaşım benim
Kahve ve sigara mi pardon da neden benim adım yok bu muhteşem ikilinin yanında

İyiyim bitanem kahve içiyorum bol bol sahura kadar uyumayıp cüzlerimi ve zikirlerimi okuyorum... Sen nasılsın canım
Ohh Allah kabul etsin inşallah ağzına sağlık kuzumm
İyidir bende uzanıyorum sahuru bekliyorum

Amin canım amin. Ne güzel dua etmişsin Allah'ım o güzel kalbine göre versin herşeyi
Allah razı olsun canım benim Rabbim seninde gönlünden geçen bütün dualarını kabul etsin İnşaAllah Güzel bakan güzel görür misali o senin kalp güzelliğin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…