Bende sayıyorum ama gelmiyor öyle yatınca bebeğim yaSen geri yat kuzuları saymaya başlabebeğimm sonra uyucaksınn
Ezana az kalmış balım namazı kılıp yatayım. Sen napünSen geri yat kuzuları saymaya başlabebeğimm sonra uyucaksınn
Birazdan sende gidersin kuzummm bende gece 12den sonra bal kabağına dönerimSorma valla tinnoş kk nın nöbetçileri hahahahaha
HahahaajajaBirazdan sende gidersin kuzummm bende gece 12den sonra bal kabağına dönerim
Dönme sen balkabağına yaaaaaaaaBirazdan sende gidersin kuzummm bende gece 12den sonra bal kabağına dönerim
İlk uyandığımda modum şu
Sonra şu
Birazdan sende gidersin kuzummm bende gece 12den sonra bal kabağına dönerim
Bende çay içiyorum kuzumm gönül dağını açtım geçen haftanınEzana az kalmış balım namazı kılıp yatayım. Sen napün
ACuk bize ver yafs
Buda ben kurabiyemmm anında kafayı koyuyorum gidiş o gidiş
En güzeli kuzumm melatoninlerimiz bize lazımHahahaajaja
Evet çiçeğim ezanı bekliyorum sonra kapiş yatak öğlen de kalk
Gölük dağı demişken bende rüyamda ciritxi Abdullah dedeyi gördüm hahah ne alakaysaBende çay içiyorum kuzumm gönül dağını açtım geçen haftanın
Bize birşey yaramıyor kuzum oda yaramıyor hahaahahEn güzeli kuzumm melatoninlerimiz bize lazım
Bize birşey yaramıyor kuzum oda yaramıyor hahaahah
Anam minnoş uyanmış ya laBn uykuya devam edeyim
Gölük dağı demişken bende rüyamda ciritxi Abdullah dedeyi gördüm hahah ne alakaysagerçi günlük eski bölümleri izliyorum rüyama girmesin napsjn
Niyet etmek için uyanxım ezan okuyorAnam minnoş uyanmış ya la
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?