- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.941
- 498

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sayıyorum ama gelmiyor öyle yatınca bebeğim yaSen geri yat kuzuları saymaya başlabebeğimm sonra uyucaksınn
![]()
Ezana az kalmış balım namazı kılıp yatayım. Sen napünSen geri yat kuzuları saymaya başlabebeğimm sonra uyucaksınn
![]()
Birazdan sende gidersin kuzummm bende gece 12den sonra bal kabağına dönerimSorma valla tinnoş kk nın nöbetçileri hahahahaha![]()
HahahaajajaBirazdan sende gidersin kuzummm bende gece 12den sonra bal kabağına dönerim![]()
Dönme sen balkabağına yaaaaaaaaBirazdan sende gidersin kuzummm bende gece 12den sonra bal kabağına dönerim![]()
İlk uyandığımda modum şu
![]()
Sonra şu
![]()
Birazdan sende gidersin kuzummm bende gece 12den sonra bal kabağına dönerim![]()
Bende çay içiyorum kuzumm gönül dağını açtım geçen haftanınEzana az kalmış balım namazı kılıp yatayım. Sen napün
ACuk bize ver yafs![]()
Buda ben kurabiyemmm anında kafayı koyuyorum gidiş o gidiş![]()
En güzeli kuzumm melatoninlerimiz bize lazımHahahaajaja
Evet çiçeğim ezanı bekliyorum sonra kapiş yatak öğlen de kalk![]()
Gölük dağı demişken bende rüyamda ciritxi Abdullah dedeyi gördüm hahah ne alakaysaBende çay içiyorum kuzumm gönül dağını açtım geçen haftanın![]()
Bize birşey yaramıyor kuzum oda yaramıyor hahaahahEn güzeli kuzumm melatoninlerimiz bize lazım![]()
Bize birşey yaramıyor kuzum oda yaramıyor hahaahah![]()
Anam minnoş uyanmış ya laBn uykuya devam edeyim![]()
Gölük dağı demişken bende rüyamda ciritxi Abdullah dedeyi gördüm hahah ne alakaysagerçi günlük eski bölümleri izliyorum rüyama girmesin napsjn
![]()
Niyet etmek için uyanxım ezan okuyorAnam minnoş uyanmış ya la