- 20 Ağustos 2021
- 8.756
- 35.941
- 498
Yaaaaaa bak seni yerimmm hele hele fatmammmmmmmmÇiçeğiim iy ki varsın çok seviyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaaaa bak seni yerimmm hele hele fatmammmmmmmmÇiçeğiim iy ki varsın çok seviyorum![]()
Ah kuzim benjm kıyamam sana gelmesinler çiçeğimBiraz bana geldiler işte kuzumm geçer gider inşAllahsen napıyonn bakıyımm yemeğe davetliymişiniz afiyet bal olsun
![]()
Geldim koşa koşaaaYaaaaaa bak seni yerimmm hele hele fatmammmmmmmmbende seni çok seviyorum birtanesi aşkım bebeğim lokumummmmm güzel yüzlü bebeğim
gel kız bayadır sana sarılmamıştım
sende iyi ki varsın balllll
Umarım o gün gelir be LinoşşşAh kuzim benjm kıyamam sana gelmesinler çiçeğimherşey çok güzel olacak
İyiyiyim bende tinnosum bugün fazla giremedim bakamadım birşeye aşkom
Şükürler olsun iyiyim balimmmmm
Özledin mı beniimmmmmm
![]()
Kim akrep burcuuuuAh kuzim benjm kıyamam sana gelmesinler çiçeğimherşey çok güzel olacak
İyiyiyim bende tinnosum bugün fazla giremedim bakamadım birşeye aşkom
Şükürler olsun iyiyim balimmmmm
Özledin mı beniimmmmmm
![]()
Öff bee bi eylemi 10 saatte yapıyorum yine bakım var sitede herhaldeYengeç ben kuzucumm![]()
Yaaaaaaa gelecek birtanem gelecek az kaldı bu yol bizim yılımız Fatma sen ben mucizem kirazım hepimiz güzel haber alacağız çiçeğimUmarım o gün gelir be Linoşşşbende hiç okumadım yazışmaları bebeğimm bugun böyle gider yarına dirilirim
iyi ol kuzummm iyi
evett özlediiimmm ikizlerimmmm
![]()
HahahahahaÖff bee bi eylemi 10 saatte yapıyorum yine bakım var sitede herhalde
Hee selinin koyduğu yengeç miydi bende akrep zannettim karanlıkta yatakta anca seçemedim![]()
Düzeldi bi 10 dakika önce berbattı yükleniyor yüklenmedi gibi vurcam ağzına telefonunHahahahaha
Yengeçkuzum hahahaha
Kuzum bakım olsa bende hissederim çiçeğiminternetle alakalı olmasın
İnşallah Linoşummmm inşAllah bir gün olacak ona inanıyorum ama işte bazen gaflete kapılıyoz çiçeğim Allahım sonumuzu hayır etsiinnnYaaaaaaa gelecek birtanem gelecek az kaldı bu yol bizim yılımız Fatma sen ben mucizem kirazım hepimiz güzel haber alacağız çiçeğim
Umut var her zaman kuzum tinnimmm
Seni yerim hammmm tinnim![]()
Evet tinnommmm he şöyle silkelen biiiiiİnşallah Linoşummmm inşAllah bir gün olacak ona inanıyorum ama işte bazen gaflete kapılıyoz çiçeğim Allahım sonumuzu hayır etsiinnnBir gün pamuklara sarıp sarmalıycaz Kuzumm
![]()
Hahahahaj kız vurma telefona lazım olurDüzeldi bi 10 dakika önce berbattı yükleniyor yüklenmedi gibi vurcam ağzına telefonunkendi netimde açıktı şükür ki düzeldi
![]()
Cidden mi çok sevindim.. duvar değince sanırım forumdaki profil değil .. orada yazmıyor Cunki.. neyse çok sevindim Yaa Allah'a şükürDuvarında yazdı kuzumm adana da bi doktor bulmuşlar dün taburcu oldu eşi
Nabüyün tinnoşum![]()
Hiii kurabiyemmm![]()