• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biraz bana geldiler işte kuzumm geçer gider inşAllah 🥰🤲🏻💐 sen napıyonn bakıyımm yemeğe davetliymişiniz afiyet bal olsun😍
Ah kuzim benjm kıyamam sana gelmesinler çiçeğim 🥲 herşey çok güzel olacak ♥️
İyiyiyim bende tinnosum bugün fazla giremedim bakamadım birşeye aşkom 😍
Şükürler olsun iyiyim balimmmmm 🥲🥲♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️💜💜💜💋💋💋💋💋
Özledin mı beni 🦀 immmmmm🤣🤣🤣🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

Yaaaaaa bak seni yerimmm hele hele fatmammmmmmmm :anne::KK60::KK60::KK60::KK37::KK37::KK37::KK37::KK36::KK36::KK36::KK36::KK72::KK72::KK72::KK72::KK28::KK28::KK28::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30: bende seni çok seviyorum birtanesi aşkım bebeğim lokumummmmm güzel yüzlü bebeğim :KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK60::KK60::KK60::KK60::KK60: gel kız bayadır sana sarılmamıştım😍😍😍😍😍 sende iyi ki varsın balllll
Geldim koşa koşaaa:KK74::KK60::KK36::KK16:

Ah kuzim benjm kıyamam sana gelmesinler çiçeğim 🥲 herşey çok güzel olacak ♥️
İyiyiyim bende tinnosum bugün fazla giremedim bakamadım birşeye aşkom 😍
Şükürler olsun iyiyim balimmmmm 🥲🥲♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️💜💜💜💋💋💋💋💋
Özledin mı beni 🦀 immmmmm🤣🤣🤣🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
Umarım o gün gelir be Linoşşş🧡 bende hiç okumadım yazışmaları bebeğimm bugun böyle gider yarına dirilirim😆😆😆iyi ol kuzummm iyi❤️😍evett özlediiimmm ikizlerimmmm😂😂😂

Umarım o gün gelir be Linoşşş🧡 bende hiç okumadım yazışmaları bebeğimm bugun böyle gider yarına dirilirim😆😆😆iyi ol kuzummm iyi❤️😍evett özlediiimmm ikizlerimmmm😂😂😂
Yaaaaaaa gelecek birtanem gelecek az kaldı bu yol bizim yılımız Fatma sen ben mucizem kirazım hepimiz güzel haber alacağız çiçeğim 😍
Umut var her zaman kuzum tinnimmm💜💜♥️♥️♥️♥️
Seni yerim hammmm tinnim 😍😍😍🌙🌙🥰😘😘😘😘🥲🥲🤍🤍🤍🤍

Öff bee bi eylemi 10 saatte yapıyorum yine bakım var sitede herhalde 🤦🏼‍♀️
Hee selinin koyduğu yengeç miydi bende akrep zannettim karanlıkta yatakta anca seçemedim😂😂
Hahahahaha 🤪🤪🤪🤪
Yengeç 🦀 kuzum hahahaha 🤭🤭🤭🤭
Kuzum bakım olsa bende hissederim çiçeğim 😍 internetle alakalı olmasın

Yaaaaaaa gelecek birtanem gelecek az kaldı bu yol bizim yılımız Fatma sen ben mucizem kirazım hepimiz güzel haber alacağız çiçeğim 😍
Umut var her zaman kuzum tinnimmm💜💜♥️♥️♥️♥️
Seni yerim hammmm tinnim 😍😍😍🌙🌙🥰😘😘😘😘🥲🥲🤍🤍🤍🤍
İnşallah Linoşummmm inşAllah bir gün olacak ona inanıyorum ama işte bazen gaflete kapılıyoz çiçeğim Allahım sonumuzu hayır etsiinnn:dua::dua::dua::KK36::KK36::KK74::KK74:Bir gün pamuklara sarıp sarmalıycaz Kuzumm❤️❤️😍😍

İnşallah Linoşummmm inşAllah bir gün olacak ona inanıyorum ama işte bazen gaflete kapılıyoz çiçeğim Allahım sonumuzu hayır etsiinnn:dua::dua::dua::KK36::KK36::KK74::KK74:Bir gün pamuklara sarıp sarmalıycaz Kuzumm❤️❤️😍😍
Evet tinnommmm he şöyle silkelen biiiii 😍😍😍😍😍😍olacak olacak olacak 🥰🥰😘😘😍♥️♥️♥️♥️
Düzeldi bi 10 dakika önce berbattı yükleniyor yüklenmedi gibi vurcam ağzına telefonun :KK70:kendi netimde açıktı şükür ki düzeldi:KK71:
Hahahahaj kız vurma telefona lazım olur 🤭🤭🤪🤪🤪🤪🌺

tenor.gif

Back
X