- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett kurabiyemm biraz daha iyimm şu günü bitirip uyursammm bişicik kalmazz bitanemmm sen napıyonNabüyün tinnoşum
Son mesajları okumadan hızlıca geçtim iyi misin bakim
İyimmm çok şükür kurabiyemmSelam sahur kuşunasılsın canım
No baby.... BurdayımHerkesler gitmişke ben yalnız kalmişke![]()
İnşallah bidenemEvett kurabiyemm biraz daha iyimm şu günü bitirip uyursammm bişicik kalmazz bitanemmm sen napıyon![]()
Bende iyim canımİyimmm çok şükür kurabiyemmsen nasılsın
![]()
Ahanda şimdi gitmişin çiçeğimmNo baby.... Burdayım![]()
Oy severiiimm seniiiiİnşallah bidenemgüzelce uyu sıkıntıların feraha çıkmış bir şekilde uyan sabaha
Rabbim yüreğine ferahlık versin gönlünden geçeni hakkında hayırlı olacak şekilde en kısa zamanda nasip etsin
![]()
![]()
Hayır yine burdayımAhanda şimdi gitmişin çiçeğimm![]()
Yok kuzum Ben Amerikadayım işte son 4 ayım kaldı bekliyorum dönüşümüzü yeni iş yeni ev ve tedavi kendimi böyle odakladımHayır yine burdayım..
Anlat birazz... Durumlar neler son olarak
Sen Almanya'dan mıydın canım ? Sanki öyle hatırlıyorum
Aaa süpermiş doğru ya kız Almanya'dan olan benimYok kuzum Ben Amerikadayım işte son 4 ayım kaldı bekliyorum dönüşümüzü yeni iş yeni ev ve tedavi kendimi böyle odakladım![]()
Yaa sen Almanya da değil misin kuzum şimdi nerdesinAaa süpermiş doğru ya kız Almanya'dan olan benim.. daha doğrusu doğma büyüme şuan orda değilim..
Türkiye den nereliydin... Canım bu arada çok sevindim değişiklik iyi gelicek sana da biliyorum birsürü ıvır zıvır detay var ama olsun .. İnshaAllah herşey çok güzel olacak![]()
İnshaAllah canım Hakkın da hep hayırlısı olsunYaa sen Almanya da değil misin kuzum şimdi nerdesinKayseri’de oturuyor ailem aynen değişiklik çok iyi olacak aşırı hantallaştım kuzum bir bakmışın burdan kızlar ben dönüyorum dicem
![]()
Hayırlı sahurlar boncuğum,Ah be bebeğim daha yeni gördüm çiçeğim hahahaja
Hayırlı sahurlar diyim bari![]()
Ağzından ball damlıyorr MüminemmİnshaAllah canım Hakkın da hep hayırlısı olsun.. Belki karnında bebişle dönersin ne malum mm
Ben Fas dayım şuan canım .. Eşim Faslı o yüzden buraya geldik.. Önceden de İsveç'te idik
Abooooo Kızzzzz biz Fas tan kız getiriuokduk kız vermiyodukİnshaAllah canım Hakkın da hep hayırlısı olsun.. Belki karnında bebişle dönersin ne malum mm
Ben Fas dayım şuan canım .. Eşim Faslı o yüzden buraya geldik.. Önceden de İsveç'te idik
Euheheuhe oldu bişiileeee napalimAbooooo Kızzzzz biz Fas tan kız getiriuokduk kız vermiyoduk![]()
Ben de öyle topik açtım diye hergun belirti falan yoklicam filan sanmasın kimse... Tam tersine uğraş olan kafam dağılsın diye yaptım vallaha...Ağzından ball damlıyorr MüminemmAma artık kendime söz verdiim beklenti olmayacak diğer türlü bana çok zor oluyor duygusalım atlatamıyorum
He şimdii hatrladım kuzum senınle ilk tanışırken bahsetmiştin![]()