Oyy çiçeğim hoşgeldin çay keyfi yapıyorum sen napıyorsun
Topiğe giriş yaptımm
Napıyonuz bebeğimsiler
Oyyy kurabiyemmmTinnoşum balım nerelerdesin. Bugün tatlımı yemedim bi ısırık alabilir miyim acaba
Gönüldağı izliyorum Fatoşumm afiyet olsunnOyy çiçeğim hoşgeldin çay keyfi yapıyorum sen napıyorsun
Ohh iyi yapmışsın canımOyyy kurabiyemmmHafta sonu diye yattım bitanem sonra geldim. O zaman ısırık alablirsinn dadlusummm
Ya yeni bölümde bi kız geliyor fragmanı gördün mü. Ben evlenirim onunla diyor. Bence o kız Rıfatı iyileştirecek. Meryem de dt gibi kalsın ortadaGönüldağı izliyorum Fatoşumm afiyet olsunnah rıfatt bu meryemi boğmak istiyorum
İyi seyirler esroşuumGönüldağı izliyorum Fatoşumm afiyet olsunnah rıfatt bu meryemi boğmak istiyorum
Yok gel kıvırcıkkBir haftadır uğramadım buralara kapıya yine üç kez vuracam mı
Ohh iyi yapmışsın canım
Bende aylak aylak yatıyorum ama sızarum galiba birazdan
Isırık geliyorrr
Hahha kapıda kaldılar dur açayım
Gördümm kurabiyemmm gördüm aynısını dediimmYa yeni bölümde bi kız geliyor fragmanı gördün mü. Ben evlenirim onunla diyor. Bence o kız Rıfatı iyileştirecek. Meryem de dt gibi kalsın ortada
Kız profiline yapıcaktım sonra sildimHahha kapıda kaldılar dur açayım
He ya gelsin görsün Cevriyeler ile naciyeler ile çatlasınGördümm kurabiyemmm gördüm aynısını dediimmRıfat iyi olsunn meryem bin pişman olsun geldiğinde evt bebeğim dött gibi kalsın gıcık kız
Aman dur kız gerçek zannederlerKız profiline yapıcaktım sonra sildim
Şimdi mevzu baska yere gider dedimAman dur kız gerçek zannederler
He ya gelsin görsün Cevriyeler ile naciyeler ile çatlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?