- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.951
- 548
Haaaa bende diyorum benim tanıdığım faslı yok teşekkür ederim canımKıskanıyorlar mucizemmm ama sana kocaman sarıldım aşkım umarım doktor kontrolun çok güzel geçmiştir çiçeğimdualarım sizinle
Jou yorma kız sende kendini yavaş yavaş yap yapacaksan canımı sıkma he kıyamam bebeye
Minnosprenses kız o Faslı şey olan eşi Faslı olan @my_moonlight nickli olan kız kendi Almanyalı eşi Faslı
Oo iyiymiş o zaman4.30 ta gooooo
Amerika da çiçeğimYaaaaaAllah kabul etsin canm benim sen Nerdeydin burda gündüzken orda gece mi
Bitanem bebeğimmm severim seniKıskanıyorlar mucizemmm ama sana kocaman sarıldım aşkım umarım doktor kontrolun çok güzel geçmiştir çiçeğimdualarım sizinle
Jou yorma kız sende kendini yavaş yavaş yap yapacaksan canımı sıkma he kıyamam bebeye
Minnosprenses kız o Faslı şey olan eşi Faslı olan @my_moonlight nickli olan kız kendi Almanyalı eşi Faslı
Hee o banlanmış kızçeHaaaa bende diyorum benim tanıdığım faslı yok teşekkür ederim canımbir mucizee kızzzz sen etiket yapmışsın ya ondan sordum faslıyıda sağolsun bebeğim açıkladı
Hadi ya aboooAmerika da çiçeğimarada 7 saat fark var biz geriden geliyoruz mesela şu an saat sabah 09:31
Perşembe kontrol dedi parem Bantı çıkatma dedibir mucizee kuzu dr ne dedi ne yaptın
Hayırlısı kuzum dikerim çok güzel şeyler seni beklesinPerşembe kontrol dedi parem Bantı çıkatma dedi
İnşallaah bitanemHayırlısı kuzum dikerim çok güzel şeyler seni beklesin
Ramazanda yapmayın bari ..ayip
Gıskanıyollaa sevişmelerimizi ahhh
Aa kimi rahatsız etmiş kız ne olmuşKızlar profil mesajlarında birbirimize kalp ve öpücük emojilerimiz birileri tarafından rahatsız edilmişiz sanırım
Durmak yok tam gaz devam
MssPARE
Catlak-kurabiye
Tiniminimavihanim
bir mucizee
Fatmazell
Jou
Noldu selinim kimi rahatsız etmiş görmedim benKızlar profil mesajlarında birbirimize kalp ve öpücük emojilerimiz birileri tarafından rahatsız edilmişiz sanırım
Durmak yok tam gaz devam
MssPARE
Catlak-kurabiye
Tiniminimavihanim
bir mucizee
Fatmazell
Jou
Ah kuzum kıyamam müsait olunca profil mesajlarına bak anlayacaksın 1 sayfada ya da 2 sayfada olması lazımAa kimi rahatsız etmiş kız ne olmuş
Pertim çıktı benim bakamadım dur bakim kim kime ne demiş
Aman fatmam değişik insanlar var burda biliyorsun profil mesajlarına bak göreceksin çiçeğimNoldu selinim kimi rahatsız etmiş görmedim ben
Gördüm canımAh kuzum kıyamam müsait olunca profil mesajlarına bak anlayacaksın 1 sayfada ya da 2 sayfada olması lazım
Aman fatmam değişik insanlar var burda biliyorsun profil mesajlarına bak göreceksin çiçeğim
Aynı devamm Linoşummm sıkıntı yookKızlar profil mesajlarında birbirimize kalp ve öpücük emojilerimiz birileri tarafından rahatsız edilmişiz sanırım
Durmak yok tam gaz devam
MssPARE
Catlak-kurabiye
Tiniminimavihanim
bir mucizee
Fatmazell
Jou
Eğer o malum kişilerse onları gözardı ettim çiçeğim görememAh kuzum kıyamam müsait olunca profil mesajlarına bak anlayacaksın 1 sayfada ya da 2 sayfada olması lazım
Aman fatmam değişik insanlar var burda biliyorsun profil mesajlarına bak göreceksin çiçeğim
Aynı devamm Linoşummm sıkıntı yook
Profile kon kız gisnayiler biziSeniii yerimm kurabiyemmm yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?