Haaaa bende diyorum benim tanıdığım faslı yok teşekkür ederim canım bir mucizee kızzzz sen etiket yapmışsın ya ondan sordum faslıyıda sağolsun bebeğim açıkladı

Bitanem bebeğimmm severim seni
Haaaa bende diyorum benim tanıdığım faslı yok teşekkür ederim canım bir mucizee kızzzz sen etiket yapmışsın ya ondan sordum faslıyıda sağolsun bebeğim açıkladı
Hee o banlanmış kızçe
Amerika da çiçeğim arada 7 saat fark var biz geriden geliyoruz mesela şu an saat sabah 09:31
Hadi ya abooo emerika heee

Aa kimi rahatsız etmiş kız ne olmuş
Pertim çıktı benim bakamadım dur bakim kim kime ne demiş
Ah kuzum kıyamam müsait olunca profil mesajlarına bak anlayacaksın 1 sayfada ya da 2 sayfada olması lazım
Noldu selinim kimi rahatsız etmiş görmedim ben
Aman fatmam değişik insanlar var burda biliyorsun profil mesajlarına bak göreceksin çiçeğim

Ah kuzum kıyamam müsait olunca profil mesajlarına bak anlayacaksın 1 sayfada ya da 2 sayfada olması lazım

Aman fatmam değişik insanlar var burda biliyorsun profil mesajlarına bak göreceksin çiçeğim
Gördüm canım
Ve şu gif ile cevap vermek istiyorum

Eğer o malum kişilerse onları gözardı ettim çiçeğim göremem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…