4.30 ta goooooYaa baya erken başlıyormuş canım peki kaçta bırakıyorsunuz
kıs sen hamiş hamiş nörüyon yormasana kendiniBugün mutfağı baştan aşağaa temizlemek başlıyorum pareeeeeeeee
Doğumun geleyy kuzuu yaaa daha dakötü olur etmezsem yavaş yavaş edicem artıkkıs sen hamiş hamiş nörüyon yormasana kendini
Altunizade acıbademde fiyatlar nasılmış biliyor musunuz?Doktorumuz cem çelik ti
Şuanda emin değiliz medicalpark acıbadem arasındayız canım.
Siz
yardıma çağırsaydın biriniDoğumun geleyy kuzuu yaaa daha dakötü olur etmezsem yavaş yavaş edicem artık
Güzel günler göreceğiz güneşli günler matmazelimÇok şükür kuzum iyiyim günler öyle böyle geçiriyoruz işte
Fiyat bilgisi için bize dönüş sağladılar ama müsait olamadık konuşmak için.Altunizade acıbademde fiyatlar nasılmış biliyor musunuz?
Bir canım var oda senin olsun yarrrr
Haftaya bomba gibi başlıyalım acın sesi gençler haydaaaa
ASSOSyal
@Hogwartss
Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@D u t
@Migim
bir mucizee
Fatmazell
@tiniminihaniim
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@Feminas
Noisy Girl
@Mabellee
@PiXiEE
@Elhan
@My_Moonlight06
Ayyyy kurban olurum evet kirazlımm yakındır güzel günlerGüzel günler göreceğiz güneşli günler matmazelim
Yaaaaa
Sahura uyandım mucizemm ahanda şimdiiii gerii yatışş
Ergenken ne dinlerdim be paremmm teşekkür ederiimm çiçeğim
Olur tatlışkomHe ya bayıldım ben çok tatlış değiştirme dursun böyle
İsimden önce resim geliyor ama
Yerimmm seniii
Jou
Lna16
@Catlak-kurabiye
@tiniminihaniim
MssPARE
Minnosprenses
Noisy Girl
Faslı bacuuuuu sen banlanmışsın Nickini de yapamadm
seni unutmaya ömrüm yeter miiiiYaaaaaAllah kabul etsin canm benim sen Nerdeydin burda gündüzken orda gece mi
Olur tatlışkom
Yerimmm seniiibeni de unutmamış muayene oldum çıktım eve geldim Dr dan haber bekliyorum
ah kıyamam . ben yakın olaydım gelirdimKimi çağırcam herkes uzakta
Canm benim mmm ederim tabiiiseni unutmaya ömrüm yeter miiiibize de haber ver bebişim.güzel haberler gelsin inşallaaaaah
Ooyyyycanımmm eksik olmaaaah kıyamam . ben yakın olaydım gelirdim
Kıskanıyorlar mucizemmm ama sana kocaman sarıldım aşkım umarım doktor kontrolun çok güzel geçmiştir çiçeğim
Gıskanıyollaa sevişmelerimizi ahhh
Aboovvv tamam tamamm yeterki canın sıkılmasınKıskanıyorlar mucizemmm ama sana kocaman sarıldım aşkım umarım doktor kontrolun çok güzel geçmiştir çiçeğimdualarım sizinle
Jou yorma kız sende kendini yavaş yavaş yap yapacaksan canımı sıkma he kıyamam bebeye
Minnosprenses kız o Faslı şey olan eşi Faslı olan @my_moonlight nickli olan kız kendi Almanyalı eşi Faslı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?