- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.951
- 548
Hahahaha şaka ediyorum bitanemm sıkıntı yokkYpk bee, bu hazor etilwt listemdi kopyaladım baktım sen yoksun ekledim önceden kızlarla sorunlarınız vsrdı buraya etiket yapmıyordum bende o yüzden en sona ekledim de sıralamanın önemi yok bence sonuçta aklıma gelmişsin
AferimHahahaha şaka ediyorum bitanemm sıkıntı yokko sorunlar bitti çok şükürr
Yok bebişimm perşembe gidicem bugün kan verdim sadece kontrol amaçlı bakacak doktor tee 1 ay önce demisti bidahaki kontrolünde getir bakalım demişti onu hallettimAferimbebiş iyi mi doktoora mı gittin
Bende evi süpürdüm sildim oturdum öğleden sonra pazara çıkıcam inşallah biraz kk da takılayıö dedim bayadır akttif olamıyorumYok bebişimm perşembe gidicem bugün kan verdim sadece kontrol amaçlı bakacak doktor tee 1 ay önce demisti bidahaki kontrolünde getir bakalım demişti onu hallettimsen napin aşkbocükk
Aynen yaaaa dışarı buzÜf sorma benimde yaayorgana soktum
Ben gisganirimmm önce ben olucam bakAaaa minik parem kıskandı mı buda sana gelsin çiçeğimmm
Evett kuzu ya bulamıyorum seni pekkk bende vitaminlere koş gına geldiBende evi süpürdüm sildim oturdum öğleden sonra pazara çıkıcam inşallah biraz kk da takılayıö dedim bayadır akttif olamıyorum
Bende öyle kuzum kalkcam şimdi ortalığı toplamayaPerimm temizllik yaptım oturuyorum sen ne yapıyorsun
Ohhh MaşaAllah Rabbim kabul etsin İnşaAllah canım benimA.selammm kahve ortağım
Valla ben sahura kadar ayaktayım yanıldınnnn
Kuran okuyorum zikir çekiyorum namaz kılıyorum hopppp öğlen kalkıyorum canım çocuk yok bende ya ses eden yok
Afiyet olsun canım şimdi bir güzel herkes uyudu ise dinlen gecenin sessizliğinde
Ahahahahahahha
Şu fujiya yelekli benim arkadaki maviliLna16 halay başı Minnosprenses minnoş hele minnoş minnos
Onun yanındakiFatmazell fatmam hemsom
Aradakibir mucizee halaya sonradan giren Tiniminimavihanim arkadaki Saliha40 saliş girsemmi ne gerek var diye kararsiz
En arkadaki peri hep geç kalıyor herşeye yine yok ortadaCookiie
Elco Kurbik alkış tutuyor gerek yok onlara
Jou
Catlak-kurabiye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?