Sorma kuzum ya ramazan da gözümü doyuramıyorumBende yeni almıştım oysa ya baktım fazladan basıyor bende bıraktım burada arkadaşlrada okuyoruz ya hakka girmeyimmdedim
Ohh afiyet olsun kız ne menü çıkarmışın hee ben kolaya kaçtım
Tarhana çorbası
Pırasa börek
Yoğurtlu havuç
Makarna
Ağlayan kek
MasallahSorma kuzum ya ramazan da gözümü doyuramıyorum
Yaptıkça yapasım geliyor
Ohhh ellerine sağlık çiçeğim menün çok güzel ağlayan keki severim
Tarator u da severim havuçlu pırasalı börek ohhhhhhhh
Çarşaf böreği mı pırasalı börek kuzum
EfndmSaliş kızzzzz
Napiyorsun çiçeğim
Evet öyle oluyor gercektenSorma kuzum ya ramazan da gözümü doyuramıyorum
Yaptıkça yapasım geliyor
Ohhh ellerine sağlık çiçeğim menün çok güzel ağlayan keki severim
Tarator u da severim havuçlu pırasalı börek ohhhhhhhh
Çarşaf böreği mı pırasalı börek kuzum
Hahahaha sesli güldümEvet öyle oluyor gercekten
Taratora bende bayılırım
Kız yok ben kiimmm elle börek açmak kimbir kaç kez denedim aman çok uzundu bee alıyorum hazır yufka tamam
Periiiii püflerini öğrenince hamur işleri çok basit beybisi yaparsın sennn aslında uğraşmak istemiyorsunnn di miiiiEvet öyle oluyor gercekten
Taratora bende bayılırım
Kız yok ben kiimmm elle börek açmak kimbir kaç kez denedim aman çok uzundu bee alıyorum hazır yufka tamam
Uyu kurabiyem benim yerime de uyu gözlerim yanıyor cayır cayırOh no no herkes gördüüüü
Benimde uykum var mucizim ya
Bozuldu o bozuldu adda ya gittiHahahahaj bilmiyorum kuzum ban yedi ya çok ondandır diyor etikletme gitmiyormuş
Uyu kuzum uyu neden uyuyamıyorsunn
Hihhhhh duduştan da bozulmaz tükürük geçmediği sürece
Aha beni de öptüYa kıyamam sana mucizem benxseni evdesin sanıyordum çiçeğim kolay gelsin
Çalışırken zor oluyor çalışmak Allah kolaylık versin bebeğim fatmam balım çiçeğim güzelim
Muahhhhhh kimse görmeden
Agzi bi yan gozu bibtan bakar benim actiklatim uğraşamam sıkılıyorum.. masllah sanaHahahaha sesli güldüm
Çiçeğim ben hep elde açıyorum çarşaf böreğiyufkayı da çok nadir sorsan ne zaman kullandın en son belki de 1 seneyi geçti böyle acil ansızın olursaaa misafir falan hazır öyle kullanıyorum çiçeğim
Olsunnn yufkayla da güzel oluyor bebeğim içine harcını sürünce misssssss
Gönder bende yemek istiyorum periiiiii
Kostum yalnızım.. çorba içtim bitti.Haydiiii iftara doğruu koşun koşun ben sizi burda bekliyorum
Bebişii rahatsız etmek istememistirrGeçen benimki dans etmedihayır nolurdu ki yani
Afiyet olsunn Salişimm yalnız değilsin bak biz burdayızKostum yalnızım.. çorba içtim bitti.
Valla bozuldu hahahahUyu kurabiyem benim yerime de uyu gözlerim yanıyor cayır cayır
Bozuldu o bozuldu adda ya gitti
Aha beni de öptükocana diyvercem herkesi öpüyo diye
Teşekkür ederim salişAgzi bi yan gozu bibtan bakar benim actiklatim uğraşamam sıkılıyorum.. masllah sana
Afiyet olsun saliş bizde şimdi açacağız iftarKostum yalnızım.. çorba içtim bitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?