- 20 Aralık 2020
- 17.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.564
- 548
Yaptımm paremnn çok şükürAynen kuzum yetiştim şükür namaz kilip uykuya geceyim❤☺❤ sen iftar mi yaptin
Aynen susuzluk kötü aynen bende girip çıkıp su içiyorum ama şükür utandim bide uyutup kalsaydım burun sabah benim nazımı cekicektinizDedimmm eyvah yaaa sahur yapmayıp yattı ise onu geç ya şu içmedi ise
Aklımda deli sorular paremmmmm
İnsan yemeği geç su olmadan olmazzzz kız sadece ezana yakın 1 veya 2 kilo su içiyorum yarım saat kala kocaman bardakla yanımda sürahi hahahaahah
Abooovvv kuzummmm sabaha kadar işeme hissi ben o kadar içemiyorumDedimmm eyvah yaaa sahur yapmayıp yattı ise onu geç ya şu içmedi ise
Aklımda deli sorular paremmmmm
İnsan yemeği geç su olmadan olmazzzz kız sadece ezana yakın 1 veya 2 kilo su içiyorum yarım saat kala kocaman bardakla yanımda sürahi hahahaahah
Afiyet bal şeker şifa olsun tinosumYaptımm paremnn çok şükürÇay içicem birazdan iyi uykular kuzum uyuyun mis gibi
HahahahahahAynen susuzluk kötü aynen bende girip çıkıp su içiyorum ama şükür utandim bide uyutup kalsaydım burun sabah benim nazımı cekicektiniz
Ayyyyy sorma tinnoş 5 DKK da bir çiş ama napayım elimde değil çok seviyorumAbooovvv kuzummmm sabaha kadar işeme hissi ben o kadar içemiyorum
Parişimmmmmm senin nazında güzel olurrrr heeeeeAynen susuzluk kötü aynen bende girip çıkıp su içiyorum ama şükür utandim bide uyutup kalsaydım burun sabah benim nazımı cekicektiniz
Ezan okunuyor ben namazı kılayım canlar duanızdan unutmayınHahahahahah
Tam dicektim paremmm ezan okunuyor aramızda 2 DKK varEzan okunuyor ben namazı kılayım canlar duanızdan unutmayın❤
Allahım iki arada bir derede bide sürekli sürtünmeyle ilgili konu açan birine yazdım
Ediyoruzz paremm ederizzz Allah kabul eylesinEzan okunuyor ben namazı kılayım canlar duanızdan unutmayın❤
Allahım iki arada bir derede bide sürekli sürtünmeyle ilgili konu açan birine yazdım
Linoşummmm haklıı uslu dur paremmmTam dicektim paremmm ezan okunuyor aramızda 2 DKK var
Hemen kılma părem 5 10 DKK sonra kıl öyle diyorlar
Hahahahaha kız bulaşma hatim var zikir gurubu var Allah'a sennnn bir dur
Boşver sürtünmeyi hahaahajaj
Hahaha gözümün Önüne düştü konu ben ne yapayımLinoşummmm haklıı uslu dur paremmm
Olmaz linosum uzmanlık konumTam dicektim paremmm ezan okunuyor aramızda 2 DKK var
Hemen kılma părem 5 10 DKK sonra kıl öyle diyorlar
Hahahahaha kız bulaşma hatim var zikir gurubu var Allah'a sennnn bir dur
Boşver sürtünmeyi hahaahajaj
Sağol
Selaammm kuzularım nerdesiiinizz
MssPARE
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@bir mucizee
@Fatmazell
@D u t
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@sebbo
@ozo1907
@Mabellee
@gunces
@PiXiEE
@B O Z A
@Magnifiaque
@Msspinkie
Unuttuğum inşAllah yoktur.Hayırlı Sahurlar
Bebişimm bitanemm günaydınnn
MssPARE
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@bir mucizee
@Fatmazell
@D u t
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@sebbo
@ozo1907
@Mabellee
@gunces
@PiXiEE
@B O Z A
@Magnifiaque
@Msspinkie
Denicem birgün canım tarif isterimHeee kuzum elle açılıyor yağlanıp da
Birgün denersin bebeğim kolay aslında
Bende bende seviyorum börek hamur işinin her türlüsünü
Gönder gelsin periiiiii
Kesinlikle öyle kuzumAminnn inşallah saliş hepimizinkini inşallah
Hahahaha
Sende hamaratsın kız Elhamdülillah
Hamurla oynamayı seviyorsun yaparsın çiçeğim birgün elin alışınca zorlanmaz yaparsın yapa yapa insan alışıyor beybisiiii
Unlama kısmı en sevmediğim benimde çok döksen katı olur hamur açılmaz az döksen cıvık olur hamur toparlanmaz
Tamam karar şart
İşte geldim burdayım sen nerdesin tiniminimm
MssPARE
@ASSOSyal
Cookiie
@Minnosprenses
@Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
Jou
@bir mucizee
@Fatmazell
@D u t
@Saliha40
Lna16
@NesNa
@sebbo
@ozo1907
@Mabellee
@gunces
@PiXiEE
@B O Z A
@Magnifiaque
@Msspinkie
Çok kolay sen önce katmer yapcaktınDenicem birgün canım tarif isterim
Yapcez be kanks düzelicez inşallahÇok kolay sen önce katmer yapcaktınhala yapcannnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?