- 20 Aralık 2020
- 17.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.564
- 548
Günaydın pareemmmmm bitanemmm
Oy sizin sahur saatinizmi şimdi kızGünaydın çiçeğimsiiii
Bende sahur yaptım çok zor uyandım perişimmm şimdii girdimm yatağa
Günaydın cocoomm iyim hamd olsunn sizleri gördüm daha iyi oldumm
Senin gibi kirazım dadluuu
Tünaydın paremmm
Allah'a sen bir rahat dur paremmmm ya şimdi yaramazlık zamanı değil kızOlmaz linosum uzmanlık konumyine de beni tutun bi gidersem bayrama anca gelirim
Mutlaka deve seve veririm kuzummDenicem birgün canım tarif isterim
Yaaaâaa seni yerim hammm yaparım seni tinnoşummmMesajını görmediğim cevaplamadığım yoktur inşAllah hepinizii sevgiyle kucakladımmm geri yatışa geçiyorum
Yok la ondan değil etiket yaparken illa birşey oluyor banaoooo coconat hanım seni buralarda görmek ne güzel
iyiyim sen nasılsın
ayrıca ben unutulacak garı mıyam
Oyy kim nere gidiyiiBen geçerken onuda alırımCatlak-kurabiye hazırla çantanı coo ya gidiyooz
Bende pazartesi gittim anama dünde anam bana geldi bugün yine onamı gideyimOyy kim nere gidiyii
Ben anama gitcem
Siz de ananıza gidin
Analar candur
Buluşma yohh
Çok şükür iyiyim kuzucum bildiğin gibiYok la ondan değil etiket yaparken illa birşey oluyor bana
İyiyim napem yatakta dönüp durum
Lna16 Tiniminimavihanim Cookiie Fatmazell Minnosprenses Catlak-kurabiye ASSOSyal kızlar siz nasılsınız? İsmini gördüğümü yazdım
Ooohh yat zıbar ben evde olsam öyle yapardım kesinYok la ondan değil etiket yaparken illa birşey oluyor bana
İyiyim napem yatakta dönüp durum
Lna16 Tiniminimavihanim Cookiie Fatmazell Minnosprenses Catlak-kurabiye ASSOSyal kızlar siz nasılsınız? İsmini gördüğümü yazdım
Klip çok komikmiş..TEY TEY TEY
Tuhaf..iinsanlar ne kadar garip tuhaf
öyle mi resmi kız izlememiştim noktaKlip çok komikmiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?