- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
ya da bencil mi demeliydimTuhaf..
Duruma bağlı.. bencil tuhaf gelmesi.ya da bencil mi demeliydim
Resmi kiz miöyle mi resmi kız izlememiştim nokta
bir mucize enter mesajlar enter son mesajlar enterDuruma bağlı.. bencil tuhaf gelmesi.
Canini kim sıktı
senResmi kiz mi
Olabilir de olmayabilir bilirdebir mucize enter mesajlar enter son mesajlar enter
sen
çok
resmisin
değil
misin
ben
öyle hissettim
baktım ve açıma öyle düştünOlabilir de olmayabilir bilirdebakış açısı..
Saat 10:00 yeni uyandım bildiriyorum tavanı izlemekteyim ayılamıyırum cocomm sen nörüyonYok la ondan değil etiket yaparken illa birşey oluyor bana
İyiyim napem yatakta dönüp durum
Lna16 Tiniminimavihanim @Hogwartss @Fatmazell @Minnosprenses @Catlak-kurabiye @ASSOSyal kızlar siz nasılsınız? İsmini gördüğümü yazdım
Salişim dıştan bakıncaa öyle gibi mucizem ama şöyle bir iki konuş müthiş renkli birisi onu ilk tanıdığım zamanlar çok resmi derdim ama hiç alakası yokbaktım ve açıma öyle düştünçabık biz gibi saçma ol
ne bilem pek soğuk geliyi banaSalişim dıştan bakıncaa öyle gibi mucizem ama şöyle bir iki konuş müthiş renkli birisi onu ilk tanıdığım zamanlar çok resmi derdim ama hiç alakası yok
Saliha40
Çok şükür canım temizlik yaptım bitti şükürYok la ondan değil etiket yaparken illa birşey oluyor bana
İyiyim napem yatakta dönüp durum
Lna16 Tiniminimavihanim @Hogwartss @Fatmazell @Minnosprenses @Catlak-kurabiye @ASSOSyal kızlar siz nasılsınız? İsmini gördüğümü yazdım
Hayr olsun fatmammmmiinsanlar ne kadar garip tuhaf
Bence bu kadar ince düşünen sen bencil olmazsın çiçeğimya da bencil mi demeliydim
ben ince mi düşünceliyimBence bu kadar ince düşünen sen bencil olmazsın çiçeğimkendine yüklenme
Herkez biz gibi çılgın mı olacak be fatmamne bilem pek soğuk geliyi bana
Evet bebeğim sen sen sennnnnnn ille de sennnnnben ince mi düşünceliyim
Bende baştane bilem pek soğuk geliyi bana
beni bi bilsen ne kadar pot donuk suratsız biriyimHerkez biz gibi çılgın mı olacak be fatmam
Biz normal değiliz zaten
Normal insanlarda lazımmmmm saliş bizi durdururrr
yaaaa seni,i ssarılır öper mıncırırıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmEvet bebeğim sen sen sennnnnnn ille de sennnnn
neyse görür müyüm belki ben de rengini şimdilik düz beyaz gibi geldiBende baştaSaliha40 çok soğuk olduğunu düşündümmm Tiniminimavihanim dediği gibi oldu bende fazla tanımıyorum ama renkli biri
AHAHAHA o ney gızzzFatmaaaaaaa fatmaaaaaaaaa gel buraya fatmaaaaaaaaa
Fatma da der ki
- Servettttttt Servettttttt
Ay o aklıma geldi çık aklımdanbir mucizee
Yaaaa seni yerimmmm fatmammmbeni bi bilsen ne kadar pot donuk suratsız biriyim
yaaaa seni,i ssarılır öper mıncırırıımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
neyse görür müyüm belki ben de rengini şimdilik düz beyaz gibi geldi
AHAHAHA o ney gızzz
iç sesini hüsrana uğrattım ema sevdiğim insanlara da ımmmmm çok severim şımarırımYaaaa seni yerimmmm fatmammm
Bende sana kocaman sarıldım yumaladınmmmm
Yaaaa sen ve suratsız don olmak Allah Allah kız iç sesimde oysa ne kadar enerjik güler yüzlü olduğunu söylediydi
Çakallarla Dans filminden bir kare Atacam sana ama
2 kudurmuş çift servet ve Fatma hahahaja
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?