- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Kaçmak tarzım değil ben savunma severimKaç kurtar kendini fenoooo burdannnn
Mehteran çaldı biara sen miydin o gelen ?Nasıl bir giriş yaptıysam
Periiii benim gibi hamarat birinden mantıı istiyiiii duyyyKızım yanan yakaaann yiiiioohh. Yaktım geçtim bir ara işte itfaiyeyi aradılar zatenHele bir dur ha ortalık karışık bı dur hele
Kız hazır eline oklava almışken bir mantı aciver foruma sevaptır
Yoh bacım düğün konvoyu ile geldim ben özellikle davulcu favorimMehteran çaldı biara sen miydin o gelen ?
Ohohohoooi bu sahurda bal pekmez kaymak Allah ne verdiyse yimiş anam belli oldu hızını burdan çikaricuuukPeriiii benim gibi hamarat birinden mantıı istiyiiii duyyyCookiie
Ortalık mı karışık
Kim karıştırdı
Kime ne olmuş
Kim kimi ne etmiş
Nerede etmiş
Ne zaman etmiş
Niye etmiş
Kalp masajı yapılınca hayata dönen davulcu benim de favorimYoh bacım düğün konvoyu ile geldim ben özellikle davulcu favorim
Ben sadece dondurmayı kaçırdım sanıyordummOhohohoooi bu sahurda bal pekmez kaymak Allah ne verdiyse yimiş anam belli oldu hızını burdan çikaricuuuk
Korkudan en yakın sığınağa gitti kız sayende esip gurledin oda tini mini kaçtı belli ki
Korkudan en yakın sığınağa gitti kız sayende esip gurledin oda tini mini kaçtı belli ki
TinnnoşşşşşşşşşşşşKorkudan en yakın sığınağa gitti kız sayende esip gurledin oda tini mini kaçtı belli ki
Yoooh onu ben sana diyoruum yemişsin besbelli diye enercin tavan ya bacım o bakımaBen sadece dondurmayı kaçırdım sanıyordumm
Lna16 Tiniminimavihanim MssPARE bal pekmez kaymak da mı yediniz
Haa pardon hatlar karıştıYoooh onu ben sana diyoruum yemişsin besbelli diye enercin tavan ya bacım o bakıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?