Ahhhanda Adanalı sevüyünn sevüyün amma hep şikayet ediyünnnBende gidiyim
Şarjın dibine vurmuş telimi şarj edim
Sonra da namaz ve uyku
İyi uykular ballar
Sevüyüm sizi
Bensiz dondurma yeseniz de hıhhh
Çılgın sevişmeler bunlarAhhhanda Adanalı sevüyünn sevüyün amma hep şikayet ediyünnn
Neyse hadi kaçtım ben iyi uykularAhhhanda Adanalı sevüyünn sevüyün amma hep şikayet ediyünnn
Tabi saatte müsait. Yedin balı pekmezi. Orucu sakatlamadan uyu bacccimmmmÇılgın sevişmeler bunlar
Bende memnun oldum beybiiNeyse hadi kaçtım ben iyi uykular
Tanıştığıma memnun oldum hoş geldin
Yaaa kurabiyemmm o nasıl anlatış resmen ağzım sulandıOyy tinnoşum yaayirim seni bensiz tatlı olmaz ki dimi yani külaha kaşık kaşık dondurmayı koyduktan sonra şöyle bir çikolata sosuna bandıracaksın, sonra fınduka o soğukla buzz tutacak üstüne
İşte ben o çikolata sosu ve findukum dimi
Ben ne diyim şimdii Linoşummm hıben varım yaaaâaa nasıl tat almadın
No no no kurabiyem aaaaaaaaBen sadece dondurmayı kaçırdım sanıyordumm
Lna16 Tiniminimavihanim MssPARE bal pekmez kaymak da mı yediniz
HahahaahhaTabi saatte müsait. Yedin balı pekmezi. Orucu sakatlamadan uyu bacccimmmm
İyi geceler kurabiyemBende gidiyim
Şarjın dibine vurmuş telimi şarj edim
Sonra da namaz ve uyku
İyi uykular ballar
Sevüyüm sizi
Bensiz dondurma yeseniz de hıhhh
Korkudan en yakın sığınağa gitti kız sayende esip gurledin oda tini mini kaçtı belli ki
Ateşli ve çılgın sevişmelerÇılgın sevişmeler bunlar
Hoşgeldin çılgınn ladyiiimmmGeyikkkk saaana küsmüş haberiiiin var mıı dediler bende geldim kankiiii
Kurabiyemmm geldimm gitmişin
Yok valla ben pekmez kaymak yemedim yiyenler varsa buyursunn bidenemBen sadece dondurmayı kaçırdım sanıyordumm
Lna16 Tiniminimavihanim MssPARE bal pekmez kaymak da mı yediniz
Tinnoşşş burdaaa fenoocumm yettiimKorkudan en yakın sığınağa gitti kız sayende esip gurledin oda tini mini kaçtı belli ki
KurabiyemmmmmTinnnoşşşşşşşşşşşş
Sardık sarmaladım oniii
Çokçaaaa sarıldımm Linoşummmsarıl banaaaaaaaaa
İyi geceler tinnoşum hayırlı iftarlar şimdiden bende gidiyorum bebeğim namazaHoşgeldin çılgınn ladyiiimmm
Kurabiyemmm geldimm gitmişinmutfaktı toplamaydı derken Allah rahatlık versiinn çiçeğimmm
Yok valla ben pekmez kaymak yemedim yiyenler varsa buyursunn bidenem
Tinnoşşş burdaaa fenoocumm yettiim
Kurabiyemmmmm
Sardık sarmaladım oniii
Çokçaaaa sarıldımm Linoşummm
Sahurda tatlı yemişlerdi.. Oruçları sakatlamasalardı bari...Oku oku bitmiyordu bir gece vakti çeneleri düşmüştü
Kocam almışta yiyemedim bugün tohtora gitcem gelince yiyecem oni
Woowww selam muko ben kelebekSahurda tatlı yemişlerdi.. Oruçları sakatlamasalardı bari...
Allah rahatlık versinn Linoşummmİyi geceler tinnoşum hayırlı iftarlar şimdiden bende gidiyorum bebeğim namaza
Yarın fazla olmam sanırsam hazırlık felan malum
Öpüyorum seni tinnimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?