• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunada bir tik atıldı kurabiyemmm 😍😍😍 gerekeni yapacazz geboşuummmm
bailar-valtatui-dance.gif
O zaman dansssssss
tenor.gif

tenor.gif

Kesinlikle canım çok iyi olur hele yürüyüş ve sağlıklı beslenme bu sürece daha da faydalı. Bidee kızlar zumba yapın ya da normal dans. Ben yazın hep onlarla motive oldum. Zaten az çok tanıdığınız kadarıyla oynak garıyım🤭 dans edince falan acayip enerji doluyorum hem yağ yakıp hem enerjileri tavan yapıyor kesinlikle tavsiye ediyorum. Tabi zor hareketlerden kaçının onlar delü gibi dans ediyor. Mümkün değil ayak uydurmak 🤭
Ben evlenmeden önce yapardın kız takardım kulaklıkları ohh yandan yandan 🤣🤣 evlenince ağırlaştım 5 10 dkdan fazla yapamıyrum ama yapcam seviyotum bende🤣🤣

İştee bu perişimm harikasın bu ay ruhumuzu arındırma ayı olarak düşünelim.
Depresif takılmak üzülmek yokk artık 😍😍 bende tam senın dediğin gibi düşünüyorum çiçek açıcaz çiçekkk😍😍❤️❤️ Aynenn kuzum ben hissediyorum ki hepimiz birden olucazz aynı topiklerde olucaz Allahın izniyle❤️
Ayy mükemmeliz ciceğimm😍😍 kendimize güzel şeyler söyleyelim hep. Ben çok iyiyim ben çok sağlıklıyım çok mutluyum hep böyle 😍💪🏼
Oy ne güzel olcak inşallah hadi 😍😍😍

Cano o güveçte etler dondurucuya atabilirsin bigün yiyebileceğin zaman yersiniz ben öyle yapıyorum benimde kalıyordu

Hayırlı cumalarr güzell linoşummmm😘😘
Tamam aşkım attım şoka 🤭🤭🤭
Hayırlı cumalar olsun kuzummmmm 😍🥰💜

• Muhteşem
Reactions: Jou
Back
X