- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O zaman dansssssssBunada bir tik atıldı kurabiyemmmgerekeni yapacazz geboşuummmm
![]()
Olabilir balım uyku halsizlik falan yapıyordurbu bantlardan mı nedir çenem ayrılıyor bu saattlerde hele estrofem içerken imkanı yok gözüm açılmıyordy yaaa çok sıkıldım![]()
ay inşallah bitanem yaa evde olsam başım yastıktan kalkmazdı kesinOlabilir balım uyku halsizlik falan yapıyordur
Az kaldı sabrın sonu selamet olacak inşallah![]()
O zaman dansssssss
![]()
![]()
Benim yerimede uyu tinoşumBen şimdi uykuya doğruu gidiyorum bebişlerim
![]()
Ben evlenmeden önce yapardın kız takardım kulaklıkları ohh yandan yandanKesinlikle canım çok iyi olur hele yürüyüş ve sağlıklı beslenme bu sürece daha da faydalı. Bidee kızlar zumba yapın ya da normal dans. Ben yazın hep onlarla motive oldum. Zaten az çok tanıdığınız kadarıyla oynak garıyımdans edince falan acayip enerji doluyorum hem yağ yakıp hem enerjileri tavan yapıyor kesinlikle tavsiye ediyorum. Tabi zor hareketlerden kaçının onlar delü gibi dans ediyor. Mümkün değil ayak uydurmak
![]()
Ayy mükemmeliz ciceğimmİştee bu perişimm harikasın bu ay ruhumuzu arındırma ayı olarak düşünelim.
Depresif takılmak üzülmek yokk artıkbende tam senın dediğin gibi düşünüyorum çiçek açıcaz çiçekkk
Aynenn kuzum ben hissediyorum ki hepimiz birden olucazz aynı topiklerde olucaz Allahın izniyle
![]()
Sorma kurbukim gece uyanamadım
Aynı ben dün geceki halimBen şimdi uykuya doğruu gidiyorum bebişlerim
![]()
uyuyamı kaldın çenSorma kurbukim gece uyanamadım
Aslindanuyandim ama beş dk dedim bir uyandım sabah olmuş
Kuzum okumalarım vardı onları okudum markete gittim geldim derken bu saat oldu![]()
Yaa demekk böylee dadlusuuuun paremmmmAynı ben dün geceki halim![]()
Evet kuzum ya kalktım buraya baktım whasappa baktım 5 dk daha dedim bir uyandım sabah olmuşuyuyamı kaldın çen![]()
Tatlimiyim bilmem ki ama uykuluyum tinosumYaa demekk böylee dadlusuuuun paremmmm![]()
![]()
![]()
![]()
çok yorma kendini :/Evet kuzum ya kalktım buraya baktım whasappa baktım 5 dk daha dedim bir uyandım sabah olmuş
Tatlimiyim bilmem ki ama uykuluyum tinosum![]()
Yorgun değildim balımçok yorma kendini :/
Tamam aşkım attım şokaCano o güveçte etler dondurucuya atabilirsin bigün yiyebileceğin zaman yersiniz ben öyle yapıyorum benimde kalıyordu
Hayırlı cumalarr güzell linoşummmm![]()