- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahah ben uyurken yapmışsınız onu sizHahha aklıma ne geldi Kurbik
Hanı resimlerimizi dutun topige eklemiştik ya hepimiz aynı gün
Allahım ya ne deli günlerdi
O zaman da thenack vardı
Burda da yapalım mi bilemedim
Sende vardın kuzum ama biz uyuyorduk galiba gece yapmışlarO zaman jou varmıydı kız o topikteben neden yokmuşum küstüm size
![]()
Hep biz uykuda yakalanıyoruz zatennböyle şeylereSende vardın kuzum ama biz uyuyorduk galiba gece yapmışlar![]()
Senin sakalına göre tarak calacam tamm.Saliş irkek![]()
Boşuna demiyorum bizi uyutup dondurma yiyorlar diyeHep biz uykuda yakalanıyoruz zatennböyle şeylere![]()
Hadi len ordan konu aç itiraf et çabuk,Senin sakalına göre tarak calacam tamm.Sen bana içten içe gıcıksın biliyom.herif degilim ben
Vardın aslında hatırlamıyosundurr herkes yüzünü kapatıp atmıştı emojiylee sonra 10 dk geçmeden silmiştikO zaman jou varmıydı kız o topikteben neden yokmuşum küstüm size
![]()
Evet en çok sana çektirdik yafTabiii beni de irkkeeekkk sandınızzzz ay ne çektimm![]()
Çok gözelsiniz bağğyannValla ben karıyam
![]()
Biz hep dondurmadan mahrum kalanlArdanız ne uykucuymuşuzBoşuna demiyorum bizi uyutup dondurma yiyorlar diye![]()
Ben hiç Atmadım myle birşey kuzu ya çatlağın dediği gibi siz bizi uyutup yapmışınız o işiVardın aslında hatırlamıyosundurr herkes yüzünü kapatıp atmıştı emojiylee sonra 10 dk geçmeden silmiştik
hahah ne etmişti o size be hamileydi falan bebeği istemitordu evlenmedenmi olmuştu nolmuştuEvet en çok sana çektirdik yaf
Ama tam knack gitmişti bizim psikolojiler pert. Kendimizden şüphe eder hale gelmiştik
Tişikkğr ederim o sizin gözelliğiniz bayanÇok gözelsiniz bağğyann
Hahah uyku kırmızı çizgimizBiz hep dondurmadan mahrum kalanlArdanız ne uykucuymuşuz![]()
Aman sorma psikolojimi bozuyırdu ne ağlardım onjn konularında. Biz istiyoruz olmuyor bu bulmuş da neler diyor diye asla hakkımı helal etmiyorum onahahah ne etmişti o size be hamileydi falan bebeği istemitordu evlenmedenmi olmuştu nolmuştu![]()
Evetttt tam o gitti ben gelmişimm mübarekkk aslında cok takılamıyodum ama o nicki görüyordum ben sohbetlerde dutun topiğindeEvet en çok sana çektirdik yaf
Ama tam knack gitmişti bizim psikolojiler pert. Kendimizden şüphe eder hale gelmiştik
Ahahaha kız gercektenmi ağladınmıHahah uyku kırmızı çizgimiz
Aman sorma psikolojimi bozuyırdu ne ağlardım onjn konularında. Biz istiyoruz olmuyor bu bulmuş da neler diyor diye asla hakkımı helal etmiyorum ona![]()
Ahahaha sonra minnoş ses kaydı istediydi ahaahEvetttt tam o gitti ben gelmişimm mübarekkk aslında cok takılamıyodum ama o nicki görüyordum ben sohbetlerde dutun topiğinde
Bende başkasının durumunda theknack gibi birşey demiştimm anaaaaa hepinizz benimle konuşmaz oldunuzhele minnoş
Minnosprenses
Cookiie a demişki özelde dikkat et jou erkek olabilir diye pohiyennn arkamdan pışpışlamışlarrr dünyamm başıma yıkıldıı
![]()
Tebriyesizzz garıııAhahaha sonra minnoş ses kaydı istediydi ahaah![]()