• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valla ben karıyam
old-lady-smooch.gif
Çok gözelsiniz bağğyann

Biz hep dondurmadan mahrum kalanlArdanız ne uykucuymuşuz 🤣🤣🤣
Hahah uyku kırmızı çizgimiz😅
hahah ne etmişti o size be hamileydi falan bebeği istemitordu evlenmedenmi olmuştu nolmuştu🤣
Aman sorma psikolojimi bozuyırdu ne ağlardım onjn konularında. Biz istiyoruz olmuyor bu bulmuş da neler diyor diye asla hakkımı helal etmiyorum ona😒😒

Evet en çok sana çektirdik yaf😅
Ama tam knack gitmişti bizim psikolojiler pert. Kendimizden şüphe eder hale gelmiştik
Evetttt tam o gitti ben gelmişimm mübarekkk aslında cok takılamıyodum ama o nicki görüyordum ben sohbetlerde dutun topiğinde
Bende başkasının durumunda theknack gibi birşey demiştimm anaaaaa hepinizz benimle konuşmaz oldunuz 😂😂😂😂 hele minnoş Minnosprenses Minnosprenses Cookiie Cookiie a demişki özelde dikkat et jou erkek olabilir diye pohiyennn arkamdan pışpışlamışlarrr dünyamm başıma yıkıldıı:D

Evetttt tam o gitti ben gelmişimm mübarekkk aslında cok takılamıyodum ama o nicki görüyordum ben sohbetlerde dutun topiğinde
Bende başkasının durumunda theknack gibi birşey demiştimm anaaaaa hepinizz benimle konuşmaz oldunuz 😂😂😂😂 hele minnoş Minnosprenses Minnosprenses Cookiie Cookiie a demişki özelde dikkat et jou erkek olabilir diye pohiyennn arkamdan pışpışlamışlarrr dünyamm başıma yıkıldıı:KK70:
Ahahaha sonra minnoş ses kaydı istediydi ahaah 🤣🤣🤣

Back
X