- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.621
- 248
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekliyim saliş ya tamam bir anda okunsun ama ya regli ise kadın ne olacak saliş olsun Kadir gecesine kadar diyelim çok güzel niyetlerimiz belli di mi Rabbim kabul etsin inşallahYapılan terkipte 70 kisi bi anda okusun yazıyordu. ..
Ekle benide lina
Dua topigi zor is .. iyi sabir ediyorsunuz.Ekliyim saliş ya tamam bir anda okunsun ama ya regli ise kadın ne olacak saliş olsun Kadir gecesine kadar diyelim çok güzel niyetlerimiz belli di mi Rabbim kabul etsin inşallah![]()
Çok mantıklı kuzumm o güne bağışlayalım en güzeli olurrEkliyim saliş ya tamam bir anda okunsun ama ya regli ise kadın ne olacak saliş olsun Kadir gecesine kadar diyelim çok güzel niyetlerimiz belli di mi Rabbim kabul etsin inşallah![]()
Bir sonraki ramazanda. Minnoşlarımıza dua etmek nasip olsunn çiçeklerimDua topigi zor is .. iyi sabir ediyorsunuz.
Evet kuzum çok güzeldiEvet kuzummmmm Enbiya süresi son sayfası1 yasin 1 Kenzül arş dedimmm çok güzel olur düşündüm hepsi bir olsunnnn
1 kişiye 70 tane deniliyor ama o kadar kişi bulup tek tek okumak imkansız canım o yüzden dedik 1 kişi 3 kez Enbiya suresi son sayfasını okusa okumak isteyen kişi sayısına göre değişir sayı kısa zaten çok fazla zaman almaz
Kenzül arş veya yasin okuyalım demişti biri dedim hadi o arkadaşında dediği olsun öyle yaptık kuzum valla gelirsen çok memnun olurum kuzimmm..
Magimmm dedi bana da Selin yaptık çok kişi gebe kaldı size de yapalım valla ben okurum deyince gaza geldim
Sende böyle deyince içim kıpır kıpır oldu hadi inşallah nasip olsun hepimize
Ben seni etiketleme yapayım sen bak bu o zaman![]()
Olur mu olur. . Olursa ramazanda hamis mi oluruz.Bir sonraki ramazanda. Minnoşlarımıza dua etmek nasip olsunn çiçeklerim![]()
Cnm çekmeyen seyleri cekti diyecem herifeBir sonraki ramazanda. Minnoşlarımıza dua etmek nasip olsunn çiçeklerim![]()
Bir seferlik okuyup listedeki arkadaşların ismine bağışlıcaz çiçeğimEvet kuzum çok güzeldihergünmü okunacak yoksa tek birkeremi
Olacak olacak SalişşşKimin duasi tutacak bakalım merak ediyorum.
He tamam o zaman oldu katılırım bnde canım. Diğer türlü okumalarımda varya yapamazdım cünkü mukabelemde birikti epeyBir seferlik okuyup listedeki arkadaşların ismine bağışlıcaz çiçeğim![]()
Ya karnımızda olur ya kucağımızda salişim Allahın izniyleOlur mu olur. . Olursa ramazanda hamis mi oluruz.
Bende iki günde anca bitirirm çiçeğim diğer türlü zor olurdu gerçektenHe tamam o zaman oldu katılırım bnde canım. Diğer türlü okumalarımda varya yapamazdım cünkü mukabelemde birikti epey![]()
Ne sen sor ne ben soylimmmFasli sen nerelerdesin ksc gündür
Aynen öyle canım birde hızlı okuyamıyorum keşke okuyabilsemBende iki günde anca bitirirm çiçeğim diğer türlü zor olurdu gerçekten![]()
Bende hızlı okuyamıyorum kuzum onemli olan niyeti alıp bitirmek.. meryem suresini de bölerek okumustum duanın icinde olabilmek icinAynen öyle canım birde hızlı okuyamıyorum keşke okuyabilsem![]()
Aminnn canımmmBir sonraki ramazanda. Minnoşlarımıza dua etmek nasip olsunn çiçeklerim![]()