Yapılan terkipte 70 kisi bi anda okusun yazıyordu. ..

Ekle benide lina
Ekliyim saliş ya tamam bir anda okunsun ama ya regli ise kadın ne olacak saliş olsun Kadir gecesine kadar diyelim çok güzel niyetlerimiz belli di mi Rabbim kabul etsin inşallah 🥰🥲

Ekliyim saliş ya tamam bir anda okunsun ama ya regli ise kadın ne olacak saliş olsun Kadir gecesine kadar diyelim çok güzel niyetlerimiz belli di mi Rabbim kabul etsin inşallah 🥰🥲
Çok mantıklı kuzumm o güne bağışlayalım en güzeli olurr 😍😍😍 hatta kurabiyemin topiği varya o gun de onu okuruz ikisi sıkışmamış oluurr Linoşummm

Evet kuzummmmm Enbiya süresi son sayfası 😍 1 yasin 1 Kenzül arş dedimmm çok güzel olur düşündüm hepsi bir olsunnnn 😍
1 kişiye 70 tane deniliyor ama o kadar kişi bulup tek tek okumak imkansız canım o yüzden dedik 1 kişi 3 kez Enbiya suresi son sayfasını okusa okumak isteyen kişi sayısına göre değişir sayı kısa zaten çok fazla zaman almaz 🥰
Kenzül arş veya yasin okuyalım demişti biri dedim hadi o arkadaşında dediği olsun öyle yaptık kuzum valla gelirsen çok memnun olurum kuzimmm..
Magimmm dedi bana da Selin yaptık çok kişi gebe kaldı size de yapalım valla ben okurum deyince gaza geldim 🤣
Sende böyle deyince içim kıpır kıpır oldu hadi inşallah nasip olsun hepimize 🌙💜
Ben seni etiketleme yapayım sen bak bu o zaman 🤣🤣🤣🤣
Evet kuzum çok güzeldi 😍 hergünmü okunacak yoksa tek birkeremi

kiss.gif

Back
X