Lna16 Lna16 linoşum bademim beni de ekler misin o zaman kuzum. Kenzül arş duası çok uzun bende her gün okunacak sanmıştım🙈
Yaa çok sevindim bal kurabiyemmm :KK19::KK60::KK74: Bizim dua topiği vardı ya bir hafta kalası yazalım mı ordan da çiçeğim katılacakları belirleriz

Çok mantıklı kuzumm o güne bağışlayalım en güzeli olurr 😍😍😍 hatta kurabiyemin topiği varya o gun de onu okuruz ikisi sıkışmamış oluurr Linoşummm
İnşallah birtanem öyle yaparız ben Kadir gecesine kadar okurum liste bir belli olsun ramazan sonuna doğru müsait olmayabilirim çünkü o yüzden çiçeğim 😍🥰
Ya karnımızda olur ya kucağımızda salişim Allahın izniyle :KK60:
Aminnn inşallah çiçeğim ♥️
He tamam o zaman oldu katılırım bnde canım. Diğer türlü okumalarımda varya yapamazdım cünkü mukabelemde birikti epey 😬
Oh süper o zaman kuzum seni de ekliyorum ben yeni bir konu açayım orda gören olur daha fazla kalabalık oluruz belki 😍😍

İnşallah birtanem öyle yaparız ben Kadir gecesine kadar okurum liste bir belli olsun ramazan sonuna doğru müsait olmayabilirim çünkü o yüzden çiçeğim 😍🥰

Aminnn inşallah çiçeğim ♥️

Oh süper o zaman kuzum seni de ekliyorum ben yeni bir konu açayım orda gören olur daha fazla kalabalık oluruz belki 😍😍
Beni unutmayın :KK3::KK3:

Biliyorum kuzum biliyorum yok unutmadım akşam hemen 1 sıraya yazdım seni anlamında ilk seni yazdım anlamında kuzum 😍
Sagol kuzum Rabbim hayırlısıyla hepimize hayırlı saglıklı evlat nasip eylesin 🤲🏻🌸 ettigimiz dualar dua saatine denk gelsin inşaAllah 🤲🏻💙💙

Nerdesiniz elma dersem çıkın armut dersem.yine çıkın :KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

teletubbies-laa-laa.gif

ASSOSyal ASSOSyal
Cookiie Cookiie
Minnosprenses Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
BlueBerry4268 BlueBerry4268
Cemoos Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34 mavikelebek34
coconatt coconatt
Jou Jou
D u t D u t