- 20 Aralık 2020
- 17.172
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.567
- 548
Yaa çok sevindim bal kurabiyemmmLna16 linoşum bademim beni de ekler misin o zaman kuzum. Kenzül arş duası çok uzun bende her gün okunacak sanmıştım
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa çok sevindim bal kurabiyemmmLna16 linoşum bademim beni de ekler misin o zaman kuzum. Kenzül arş duası çok uzun bende her gün okunacak sanmıştım
![]()
İnşallah birtanem öyle yaparız ben Kadir gecesine kadar okurum liste bir belli olsun ramazan sonuna doğru müsait olmayabilirim çünkü o yüzden çiçeğimÇok mantıklı kuzumm o güne bağışlayalım en güzeli olurrhatta kurabiyemin topiği varya o gun de onu okuruz ikisi sıkışmamış oluurr Linoşummm
Aminnn inşallah çiçeğimYa karnımızda olur ya kucağımızda salişim Allahın izniyle![]()
Oh süper o zaman kuzum seni de ekliyorum ben yeni bir konu açayım orda gören olur daha fazla kalabalık oluruz belkiHe tamam o zaman oldu katılırım bnde canım. Diğer türlü okumalarımda varya yapamazdım cünkü mukabelemde birikti epey![]()
Heeee yok bebeğim 1 kez okunup liste de olanlara bağışlanacak çiçeğimLna16 linoşum bademim beni de ekler misin o zaman kuzum. Kenzül arş duası çok uzun bende her gün okunacak sanmıştım
![]()
Beni unutmayınİnşallah birtanem öyle yaparız ben Kadir gecesine kadar okurum liste bir belli olsun ramazan sonuna doğru müsait olmayabilirim çünkü o yüzden çiçeğim
Aminnn inşallah çiçeğim
Oh süper o zaman kuzum seni de ekliyorum ben yeni bir konu açayım orda gören olur daha fazla kalabalık oluruz belki![]()
Aminnn inşallah tinnoşummmmBir sonraki ramazanda. Minnoşlarımıza dua etmek nasip olsunn çiçeklerim![]()
Ay yok kuzum ondan demedim1 sırada sensin Öznur![]()
Biliyorum kuzum biliyorum yok unutmadım akşam hemen 1 sıraya yazdım seni anlamında ilk seni yazdım anlamında kuzumAy yok kuzum ondan demedimsonda da olsam bir basta da dua duadır
![]()
Sagol kuzum Rabbim hayırlısıyla hepimize hayırlı saglıklı evlat nasip eylesinBiliyorum kuzum biliyorum yok unutmadım akşam hemen 1 sıraya yazdım seni anlamında ilk seni yazdım anlamında kuzum![]()
Beni unutmayın![]()
Aminnnn inşallah canımSagol kuzum Rabbim hayırlısıyla hepimize hayırlı saglıklı evlat nasip eylesinettigimiz dualar dua saatine denk gelsin inşaAllah
![]()
Meeyhabaaa anniişşmeyyabaaaa
Nasılsınn güzeliiimmmmMeeyhabaaa anniişş![]()
İyiyiim kuzuummm sen nasılsınNasılsınn güzeliiimmmm
Bende iyiyimmİyiyiim kuzuummm sen nasılsın![]()
KaypuzzzNerdesiniz elma dersem çıkın armut dersem.yine çıkın
![]()
ASSOSyal
Cookiie
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
BlueBerry4268
Cemoos
Y yagmurdansonra
mavikelebek34
coconatt
Jou