- 27 Mart 2019
- 30.540
- 113.455
- 598
Dinlen kuzum bide çay kahve yap iyi olurYorgunum ince halılarımız vardı arkadaşla onları yıkadık dinlenmedeyim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dinlen kuzum bide çay kahve yap iyi olurYorgunum ince halılarımız vardı arkadaşla onları yıkadık dinlenmedeyim![]()
Bugüne şükür paremDutum.kuzum nasılsın herşey yolunda mi![]()
Evet çiçeğim gelemeyecem maalesef ama hepiniz hep dualarımdasınız hamileler sağlıkla doğum etsin bebiş isteyenler hayırlısı ile hamile kalsın diye hep ediyorum kuzumm
Evett kurabiyemmm belki çok kişiye ulaşırız
Çok şükür canım çok şükürCsnım daha iyi çok şükür hala hastanede . Ama daha iyi . O iyi oldukça bende iyi oluyorum . Buna şükür
Allahım ya suna bakın sapsik seni![]()
Burdayımmmm paremmmm![]()
![]()
Ohh onu arkadaşta içtim de geldim duş aldım uzanıyorum çiçeğimDinlen kuzum bide çay kahve yap iyi olur![]()
Hahahhahahha ay gülesim geliyor lenam yaParemmmmm enbiya suresi için ayrı bir konu açayım dedim konu üstte olur herkez görür gelir diye şey ettim![]()
Amin amin canım olsun canım sizlerde benim dualarımdasınızEvet çiçeğim gelemeyecem maalesef ama hepiniz hep dualarımdasınız hamileler sağlıkla doğum etsin bebiş isteyenler hayırlısı ile hamile kalsın diye hep ediyorum kuzumm
Sen nasılsın iyisin inşallah bebiş napıyor tekmeliyor mu anacuğunu![]()
Hangi duadan bahsediyorsunuz çiçeğim selinin enbiya suresini demiyor musunuz
Oyyy çiçeğiim hareketlerini seveyim hep iyi olunAmin amin canım olsun canım sizlerde benim dualarımdasınızRabbim vesile etsin inşallah
Aynen canım şu saatler onun saati![]()
Bende aynen uzanıyorum survivor bakıyorum aradaOhh onu arkadaşta içtim de geldim duş aldım uzanıyorum çiçeğimsen napıyorsun
Yok kuzu bypass oldu . Bacaktan damar alıp tıkalı damarlarla değiştilerÇok şükür canım çok şüküraçıldı dimi damarları
Yanlış salişi etiket ettin kız
Ohh keyfin bol olsun paremmBende aynen uzanıyorum survivor bakıyorum arada![]()
Sen nasılsın paremAman iyi olun canım![]()
Yarında benim.kuzenin eşi aynen olucak bypass aynen esin gibi oldu önce anjiyo oldu sonra.ameliyatYok kuzu bypass oldu . Bacaktan damar alıp tıkalı damarlarla değiştiler
Anladım balım inşallah tez vakitte toparlanır eskisi gibi olur. Rabbim bu süreçte size de kolaylık versin feraha çıkarsın inşallahYok kuzu bypass oldu . Bacaktan damar alıp tıkalı damarlarla değiştiler
Bugünde ben sabah hastaneyengittim kuzum annem düştü evde kolunu kaldıramadı.kafasini kapıya vurdu gittik tahliller tomografi röntgen derken baya uğraştık canım şükür bir şey çıkmadıSen nasılsın parem