Kız sorma ya 🥺🥺 çok çabuk geçiyor hele ben hiç bir şey anlamıyorum. Tutmayınca o duygudan mahrum kalıyormuş insan. Geçen onu dedim eşime. Hani adet kazalarını sonra tutuyoruz ya. İstediğin kadar kısa güne denk gelsin ramazanın tadı gibi olmuyor.
Çok haklısın kuzunmm...
Seneye ömrümüz var mı bilinmez bende ramazan böyle bittikçe içim buruluyor 🥺🥺🥺🥺

He ya bende takvime baktım ne zaman bildirim yapalım derken on gün kalmış 🥺

Oyy ben seni Yaradan a kurban olurum 😍😍 cansın balsın 🥰🥰🥰 şimdiden heyecan bastı mı😅 malum yengeç şeysi😅😅
:KK60: :KK60: Ayyy evett kurabiyemmmm buna mutlu oluyorummm içimdeki kelebekler pır pıırr😍😍😍🦋🦋🦋

Evet kesinlikle öyle aynı olmuyor Ramazan'ın tadı başka her Ramazan ayrı huzunlenirim.. en cokda sanki o gidinc nefsim beni ele geçirecekmiş gibi olur Ramazanda ne yaptıysak aynen devam etmeliyiz
Ahh ahh Rabbim bu duygudan bu yoldan ayırmasın canım 😍 😍 bu duygudan mahrum olanlara da en kısa zamanda anlamayı hidayeti nasip etsin 🥺
Kimsenin oruç tutmadığına karışmıyorum ama sokakta bazen sigara içip yüzüne yüzüne üflüyorlar ya ona sinir oluyorum 🥺 normalde Ramazan dışında da sinir oluyorum buna hele ki şu covid zamanı😬😬😬
Çok haklısın kuzunmm...
Seneye ömrümüz var mı bilinmez bende ramazan böyle bittikçe içim buruluyor 🥺🥺🥺🥺
İnşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle nice ramazanlar nasip etsin linoşum 🥰 🥰

Yaa oda ilk kandilimizin müjdesiydi dimi🥰🥰
Allahım o listedeki herkesten güzel haberler almayı nasip etsin 🥰 🥰 🥰
Evett bitanemmmm ballıkabağıma 😍😍 Ballikabak Ballikabak o arkadaşa rabbim sağlıcakla devam etmelerini nasip etsiinn🤲🏻❤️🐥😻 bizlere de hayırla kolaylıkla gebe olmayı nasip etsiinn aminnn🙏🏻💙😻

Ahh ahh Rabbim bu duygudan bu yoldan ayırmasın canım 😍 😍 bu duygudan mahrum olanlara da en kısa zamanda anlamayı hidayeti nasip etsin 🥺
Kimsenin oruç tutmadığına karışmıyorum ama sokakta bazen sigara içip yüzüne yüzüne üflüyorlar ya ona sinir oluyorum 🥺 normalde Ramazan dışında da sinir oluyorum buna hele ki şu covid zamanı😬😬😬

İnşallah Rabbim sağlıkla sıhhatle nice ramazanlar nasip etsin linoşum 🥰 🥰
Aminnn inşallah kurabiyem 😍 hep birlikte inşallah 🤲🏻🌼🌺🥰

Nerdesiniz elma dersem çıkın armut dersem.yine çıkın :KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33::KK33:

teletubbies-laa-laa.gif

@ASSOSyal
@Hogwartss
@Minnosprenses
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye
@BlueBerry4268
@Cemoos
@yagmurdansonra
@mavikelebek34
@coconatt
@Jou
@D u t