Tamam bitanem 🥰 🥰 🥰

Afiyet bal şeker olsun 😍 😍 😍 önce haşladın mı peki canım 😍

Neeee Ballikabak Ballikabak hamile miiiiiiiiii 😍😍😍😍😍
Yaaaa çokkkk çokkkk sevindimmmm🥰🥰🥰😍😍😍😍😍 Rabbim sağlıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 😍😍😍🥰🥰🥰
Aminnnnn kurabiyemmm evetttt😍😍😍😍😍😍

Gördüm bitanem kolay gelsin 🥰🥰 zor ya liste işi o dönem bende karışıklık olmasın diye bakamıyordum başka topiğe 🤭
Sağol birtanem 🥰
Aynen aşkım resmen ajandaya not alıyorum yoksa unutuyorum çiçeğim 😍
Biraz zor ama güzel şeyler için çabamız kuzummmmm 😍

Kismecikler yok bu gece 🧐🧐
tenor.gif
Ben varım nacizane

Sağol birtanem 🥰
Aynen aşkım resmen ajandaya not alıyorum yoksa unutuyorum çiçeğim 😍
Biraz zor ama güzel şeyler için çabamız kuzummmmm 😍
Güzel şeyleri geciktirmeden kolayca sağlıkla nasip etsin Rabbim 🥰🥰🥰🥰
Linoşum tinnoşum kadir gecesine on gün kalmış ya 😳 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Ne zaman geçti bu zaman😳😳

Yaa valla çok sevindim 🥰🥰🥰😍😍😍😍
Rabbim inşallah tüm isteyenlerden de böyle güzel haberler almayı nasip etsin 🥰 🥰 🥰
Aminnn inşAllah çiçeğimmmm çok yenii daha önümüzdeki haftalarda kese bakmaya gidecek darısı bizlere olsunn bitanemm :KK74: :KK60: :KK74: :KK36:

Linoşum tinnoşum kadir gecesine on gün kalmış ya 😳 Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim
Aminnn inşallah kurabiyem çokça Aminnnn 🤲🏻🌺
Kuzum bi sene ramazandan ben bişi anlamadım havalar serin sıcak yok sanki saatler de kısaldı ya insan hiç anlamıyor zaman nasıl geçiyor gerçekten 1 Ramazan daha bitiyor 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🧐

Ahh iç çektim duana be kurabiyemmm gönül dolusuu amiiinnn:KK60::KK36:10 gün mü ben neden daha 15 gün diyodum bende şuan şaşrdım çiçeğimmm😳

Aminnn inşAllah çiçeğimmmm çok yenii daha önümüzdeki haftalarda kese bakmaya gidecek darısı bizlere olsunn bitanemm :KK74: :KK60: :KK74: :KK36:
Yerim ben onun kesesini ya 😍😍😍 siz diyince gördüm valla 😍 ya o kadar sevindim ki 😍
Geçen kandildeki Listemizin ilk hamişi o zaman dimii 😍😍 Ballikabak Ballikabak :KK49: :KK49: :KK49: :KK49:

Aminnn inşallah kurabiyem çokça Aminnnn 🤲🏻🌺
Kuzum bi sene ramazandan ben bişi anlamadım havalar serin sıcak yok sanki saatler de kısaldı ya insan hiç anlamıyor zaman nasıl geçiyor gerçekten 1 Ramazan daha bitiyor 🥺🥺🥺🥺🥺🥺🧐
Kız sorma ya 🥺🥺 çok çabuk geçiyor hele ben hiç bir şey anlamıyorum. Tutmayınca o duygudan mahrum kalıyormuş insan. Geçen onu dedim eşime. Hani adet kazalarını sonra tutuyoruz ya. İstediğin kadar kısa güne denk gelsin ramazanın tadı gibi olmuyor.

Yerim ben onun kesesini ya 😍😍😍 siz diyince gördüm valla 😍 ya o kadar sevindim ki 😍
Geçen kandildeki Listemizin ilk hamişi o zaman dimii 😍😍 Ballikabak Ballikabak :KK49: :KK49: :KK49: :KK49:
Galibaaa evett kurabiyemmm 😍😍😍 birde beklenmedik cevap nickli arkadaş ikizleri olcak sanıyormuş üçüzleri yoldaa birde o varr hamd olsunnn 🤲🏻🤲🏻🐥🐥😍😍💜💜💜

Ahh iç çektim duana be kurabiyemmm gönül dolusuu amiiinnn:KK60::KK36:10 gün mü ben neden daha 15 gün diyodum bende şuan şaşrdım çiçeğimmm😳
He ya bende takvime baktım ne zaman bildirim yapalım derken on gün kalmış 🥺
Bende tam öylee düşündüm kurabiyemmm defterimiz kalemimiz hazırr cancağzııımmm:KK60::KK200::anne:
Oyy ben seni Yaradan a kurban olurum 😍😍 cansın balsın 🥰🥰🥰 şimdiden heyecan bastı mı😅 malum yengeç şeysi😅😅

Kız sorma ya 🥺🥺 çok çabuk geçiyor hele ben hiç bir şey anlamıyorum. Tutmayınca o duygudan mahrum kalıyormuş insan. Geçen onu dedim eşime. Hani adet kazalarını sonra tutuyoruz ya. İstediğin kadar kısa güne denk gelsin ramazanın tadı gibi olmuyor.
Evet kesinlikle öyle aynı olmuyor Ramazan'ın tadı başka her Ramazan ayrı huzunlenirim.. en cokda sanki o gidinc nefsim beni ele geçirecekmiş gibi olur Ramazanda ne yaptıysak aynen devam etmeliyiz

Back
X