Bugün iyi uyudun o zaman ohhh missBen ikinci rüyaya geçmiştim galiba parem
Benden de salişime öpücükkkKabakli bala öpücük
Sonunda Kocisini yakaladin .. kavustunuz mu annende misin daha
Ballı . Cok mu daha senesi.Benden de salişime öpücükkk
Kavuşamadık bebeğimm daha bu gidişle de kavuşamıcaz gibiama Rabbim büyük inşaAllah bize bir yol açar
Hoşgeldin aramızaBenden de salişime öpücükkk
Kavuşamadık bebeğimm daha bu gidişle de kavuşamıcaz gibiama Rabbim büyük inşaAllah bize bir yol açar
Başım ağrıyor o derece uyumuşumBugün iyi uyudun o zaman ohhh miss
Iyiyim canım kadir gecesi için dualarla uğraşıyorum beybimBaşım ağrıyor o derece uyumuşum
Sen nasılsın napıyosun parem
Dün hiç uyumadın ama kokomBaşım ağrıyor o derece uyumuşum
Sen nasılsın napıyosun parem
Temmuzda 2sene kalmış olcakk salişim eğer şuan ev bulsa da gidemem artık hastane olanağı yok kuzum enfazla son seneye yetişirim o da değer mi birseneliğine ev taşı ettt bilmiyorumm hiçBallı . Cok mu daha senesi.
Kolay gelsin parem ben yapamam onu ya iyi yapıyorsun eline sağlık, Allah razı olsunIyiyim canım kadir gecesi için dualarla uğraşıyorum beybim
Gözlerim acıdı en son koltukta kalmışım yatağa nasıl gittim haberim yok kız, eşim herhangi bir yere bıraksa kal orda dese uyurmuşum tövbe estağfurullahDün hiç uyumadın ama kokom☺
Anneler var hic degil dogum lohusalik günlerinde sukur.Temmuzda 2sene kalmış olcakk salişim eğer şuan ev bulsa da gidemem artık hastane olanağı yok kuzum enfazla son seneye yetişirim o da değer mi birseneliğine ev taşı ettt bilmiyorumm hiçzaten ev de yok da bi umutt
Kolay gelsin parem ben yapamam onu ya iyi yapıyorsun eline sağlık, Allah razı olsun
Gözlerim acıdı en son koltukta kalmışım yatağa nasıl gittim haberim yok kız, eşim herhangi bir yere bıraksa kal orda dese uyurmuşum tövbe estağfurullah
Çok şükür balım Rabbim bugünümüzü aratmasın
Ohhh iyimisin keyfin nasıl
Çok şükür kuzum onun da kocadan farkı yok şuan çalıştığı için malesefAnneler var hic degil dogum lohusalik günlerinde sukur.
Iyi kuzum şuraya bit müzik arsamda enerjiyle.dolsa diye şarkı araştırıyorum ama.hangisini ekleyim bilemedimÇok şükür balım Rabbim bugünümüzü aratmasınfırsat buldum kkda WhatsApp ta geziyorum senin keyifler nasıl
İlahi ballı gidip geliyor işte kadıncağızÇok şükür kuzum onun da kocadan farkı yok şuan çalıştığı için malesefyıllardır çalışıyo annem sabah gidip akşam 8de geliyo bilmiyom artık ileriyi düşünmüyorum düşünürsem kafayı yerim
Saliş ne yapıyon yavru nasılsın ❤İlahi ballı gidip geliyor işte kadıncağız
Kız orası öyle de doğum lohusalıkta yardımcı olur dedinya olamıyo yani maleseffİlahi ballı gidip geliyor işte kadıncağız
Aksama ne pisecek düşünürüm..Saliş ne yapıyon yavru nasılsın ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?