• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ballı . Cok mu daha senesi.
Temmuzda 2sene kalmış olcakk salişim eğer şuan ev bulsa da gidemem artık hastane olanağı yok kuzum enfazla son seneye yetişirim o da değer mi birseneliğine ev taşı ettt bilmiyorumm hiç ☹️☹️ zaten ev de yok da bi umutt

Iyiyim canım kadir gecesi için dualarla uğraşıyorum beybim💕😊🌼
Kolay gelsin parem ben yapamam onu ya iyi yapıyorsun eline sağlık, Allah razı olsun 🤲

Dün hiç uyumadın ama kokom😔
Gözlerim acıdı en son koltukta kalmışım yatağa nasıl gittim haberim yok kız, eşim herhangi bir yere bıraksa kal orda dese uyurmuşum tövbe estağfurullah :KK70::KK70:

Temmuzda 2sene kalmış olcakk salişim eğer şuan ev bulsa da gidemem artık hastane olanağı yok kuzum enfazla son seneye yetişirim o da değer mi birseneliğine ev taşı ettt bilmiyorumm hiç ☹️☹️ zaten ev de yok da bi umutt
Anneler var hic degil dogum lohusalik günlerinde sukur.

Kolay gelsin parem ben yapamam onu ya iyi yapıyorsun eline sağlık, Allah razı olsun 🤲

Gözlerim acıdı en son koltukta kalmışım yatağa nasıl gittim haberim yok kız, eşim herhangi bir yere bıraksa kal orda dese uyurmuşum tövbe estağfurullah :KK70::KK70:
😅😅😅😅

Ohhh iyimisin keyfin nasıl

Anneler var hic degil dogum lohusalik günlerinde sukur.
Çok şükür kuzum onun da kocadan farkı yok şuan çalıştığı için malesef ☹️ yıllardır çalışıyo annem sabah gidip akşam 8de geliyo bilmiyom artık ileriyi düşünmüyorum düşünürsem kafayı yerim ☹️

Çok şükür balım Rabbim bugünümüzü aratmasın🤲 fırsat buldum kkda WhatsApp ta geziyorum 😂🤗 senin keyifler nasıl 😍
Iyi kuzum şuraya bit müzik arsamda enerjiyle.dolsa diye şarkı araştırıyorum ama.hangisini ekleyim bilemedim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

cat-asleep.gif

Benii çağrıyolaaarrr 😂😂

Çok şükür kuzum onun da kocadan farkı yok şuan çalıştığı için malesef ☹️ yıllardır çalışıyo annem sabah gidip akşam 8de geliyo bilmiyom artık ileriyi düşünmüyorum düşünürsem kafayı yerim ☹️
İlahi ballı gidip geliyor işte kadıncağız :anne::anne:

İlahi ballı gidip geliyor işte kadıncağız :anne::anne:
Kız orası öyle de doğum lohusalıkta yardımcı olur dedinya olamıyo yani maleseff 🥲🥲 oyüzden ileriyi düşünmek istemiyorum tek başıma naparım Allah büyük yardım eder inşaAllah doğumda eşim izin alır da ongün falan

Back
X