• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarıııın :KK17::KK17: ve şu şekil bekliyorummm 🤣🤣 inşaAllah keseyi görürüm inşaAllah güzel yere yerleşmiştir inşaAllah boyutu büyüklüğü iyidir 🥲 aklımda bisürü şey var:dua::silah:
Ah ah bilirim o duyguyu. Ben doktorun kapısında kalpten gidecektim 😅😅 sağlıkla tutunmuştur inşallah canım benim. Güzel haberlerle gel. Ay beni unutma 🥰🥰
Aaa bugün anneme gidicem gelince işim olmazsa izliyim. Akşam 9. Bölüm var dimi neden bu kadar gec atıyorlar ya
Kanal D nin şeyliği işte 😅 illa kendi sitesinde izlettirecek. Yine bugün atmışlar ya ona şükredelim😅😅
Gel buraya gel kurbikimmmmm :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
couch-donald-duck.gif
Oyy parişim ya sarıl bana çok çok sarıl 🥰🥰
çoook sıcak olmasın ilkbahar güzel ya 😍 sanırım ben de baharda doğduğum için seviyorum 😁

sorma canım sormaa ne yapacağımızı şaşırır olduk . yine sen evdesin ben her gün işe gelirken ne giysem diye düşünüyom havalardan ötürü :KK53::confused:
Haha valla öyledir ya ince giyinsen üşürsün kalın giyinsen yanarsın 😅 yanında yedek kıyafetle dolaşman gerekecek 😅😅
Günaydın kuzucum 💕🌸💕

Ettigin dualar bir bir kabul olsun 🤲🏻🌸🥰🥰
Aminn canım demek siz adaşsınız Hee bak iki öznur arasında dilek tutim bari 😅🤪
Bnm birgun ayrılışım..
Kız nere ayrılıyon 😳
Hırsız varrrrrr 😅😅😅

Ah ah bilirim o duyguyu. Ben doktorun kapısında kalpten gidecektim 😅😅 sağlıkla tutunmuştur inşallah canım benim. Güzel haberlerle gel. Ay beni unutma 🥰🥰

Kanal D nin şeyliği işte 😅 illa kendi sitesinde izlettirecek. Yine bugün atmışlar ya ona şükredelim😅😅

Haha valla öyledir ya ince giyinsen üşürsün kalın giyinsen yanarsın 😅 yanında yedek kıyafetle dolaşman gerekecek 😅😅

Kız nere ayrılıyon 😳

Hırsız varrrrrr 😅😅😅
Tut tabii sen icinde dilek tut kabul olsun inşallah diyeliim 🙏🏻🙏🏻

Kız nere ayrılıyon 😳

Hırsız varrrrrr 😅😅😅
dolabımı yenileyesim var ama kociş o zaman beni evden atabilir 🤣

Balıkesiiir merkez patlıyor herkes 😕😕🥴🥴 sizin orası neresi
Adana gardaaaşşş güneşe ateşedengillerden😂😂😂

Iyiyimm bende canımm birazdan kahvaltımı hazırlıcam 😀
Afiyet olsun bebe 😋🥰

:KK19::KK23:

iyiyim bebişim çalışıyorum güya 😂 senden naber cinim🥰
Güya çalışmak nasıl oluyor kkya girerek mi 😂😂ben iyiyim ya eccük enerjik geleyim bugün didim 😂😂

Kız nere ayrılıyon 😳

Hırsız varrrrrr 😅😅😅
Ahahahhaha aleni bir hırsız hemde 😂😂😂😂

Hahahahaah patlıyor herkess :KK48: benim kv rizelidir ama gerçi memleketleri karışıkk balikesir kucükköy varmış bilirmisin
Orası da neresiymiş 😂😂 nereye baglı oldugu onemli biz bir de iş dolasıyla burdayız cok duyulduk yerleri biliyoruz sadece :olamaz:

• Komik
Reactions: Jou
Adana gardaaaşşş güneşe ateşedengillerden😂😂😂

Afiyet olsun bebe 😋🥰

Güya çalışmak nasıl oluyor kkya girerek mi 😂😂ben iyiyim ya eccük enerjik geleyim bugün didim 😂😂

Ahahahhaha aleni bir hırsız hemde 😂😂😂😂
Agagajaja bu kadar olur adana merkez patlıyor herkes derken Adana'da cıkman :olamaz::KK70::KK70::KK70:

Back
X