- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.374
- 548
Haha bu devran böyle geçer giderValla sorma8i izlerim bugün yarın 9da tekrar düşünce
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha bu devran böyle geçer giderValla sorma8i izlerim bugün yarın 9da tekrar düşünce
![]()
İkinizi de yiyebilirimmmm
İnşaAllahhhhh bideneeem benimmmİnşallah bitanemmmm tabikidee çok güzel yerde bekliyor seniiii merak etme![]()
Helllooooooo herkese merhaba şiki şiki şiki şiki
Catlak-kurabiye @Minnosprenses
MssPARE
Cookiie @Lna16
Jou
Tiniminimavihanim
Fatmazell
bir mucizee
Noisy Girl @ASSOSyal @D u t @oznurvarol @Saliha40 @Mabellee
Ballikabak @NesNa
Eksik varsa affolaCatlak-kurabiye nün yazdığından çarptım bende
![]()
Neden kızHaha bu devran böyle geçer giderbende koci ile pek izlemek istemiyorum
![]()
Badem şekerim sahura mı kalkmış![]()
Günaydın ömrüüümAsklarınnn gülü günümu aydinlatann balımmmmm gunayydddıınnnnn![]()
NapıyorsunGünaydın ömrüüüm![]()
Bune aşk lannnnGünaydın ömrüüüm![]()
Maaşallahh, kışın Allah yardım etsin
Kısın-13'e kadar gördük o da görebildiğimiz
![]()
Ahahahah çok iyi yaaAhahahahaha ceydaya kurban olurum bir eda ece bir de ceyda kasabalı tek geçerim bu hayatta kaajsjsjsjsjjx
Teletabiii geldi aklımaMelabaaaaa![]()
Ne izliyorsunuz beAy sitesindende keşke kolay izlense de izlesek![]()
Normal hoccaam benimde arada çekiyordu alıştımAmin amin aminnn böceğim tünaydınnn ihihih nasılsın
Hellooo cixiixxmmmmmm
Hoccam
Seni gördükçe canm cocostar çekiyor
Normal mi hoccam
Yoksa ben mi koca boğazım![]()
Anaaa o zaman üstteki yorumum dan vazgeçtim koccaa boğaz
İkinizi de yiyebilirimmmm![]()
Heee olabilir kızım ben bir iki aylık gebelikte kış günü kavun aşermiş kocama buldurtmuş insanım hey yavrum hey 9 aya kadar neler olurdu kim bilirMaaşallahh, kışın Allah yardım etsin
Ahahahah çok iyi yaa
Teletabiii geldi aklıma
Ne izliyorsunuz be
Normal hoccaam benimde arada çekiyordu alıştım
Anaaa o zaman üstteki yorumum dan vazgeçtim koccaa boğazbir mucizee
Catlak-kurabiye kız kaç kaç
![]()
Birbirlerine kurt bakışlım ormanımın kraliçesi gibi şeylerde diyolardır mucizemmmmBune aşk lannnn![]()
AhahahahHeee olabilir kızım ben bir iki aylık gebelikte kış günü kavun aşermiş kocama buldurtmuş insanım hey yavrum hey 9 aya kadar neler olurdu kim bilir![]()
Haaaa Aaa Çokkk ayıppp bunları mıncırmak lazmBirbirlerine kurt bakışlım ormanımın kraliçesi gibi şeylerde diyolardır mucizemmmm![]()
Niye lenAhahahahbiz ölek madem
![]()
Niye ki wp konuşmalarımızı görsen ağzın hiç kapanmayacak o zamanBune aşk lannnn![]()
Aramın halılarını seriyorum artık kurumuşlarNapıyorsun![]()
Haaaa Aaa Çokkk ayıppp bunları mıncırmak lazm
![]()
Niye lenAllah korusun
Napemm kuzu mutfakta makine boşalcak ev toparlancak beni bekliyolarAramın halılarını seriyorum artık kurumuşlar
Sen napıyorsun![]()
Canımız birşey istemiyor kociler rahat biz rahatta ondan didimHaaaa Aaa Çokkk ayıppp bunları mıncırmak lazm
![]()
Niye lenAllah korusun
hangi ay senin kuzumBende baharı severim bendr baharda doğdumay hele ağaçlar çicek açtımmı içim içime sığmaz
ama kapalı havalarıda severim
![]()