Ne için havuc neye faydası var
Dün doktora gittimde doktor iki yumurta var dedi biri 12mm biride 8mm yani daha büyük olmaları lazımmış dognumun 12. Gününde, ilaç az fayda vermiş ama sonradan da büyüyebilir belliki geç yumurtluyorsun dedi.. cuma tekrar gidcem Ballikabak bacım havuz ye dedi kaliteli büyümesine yardımcı olur diye ordan çıktı bu havuç mevzuuu

Hee anladımm incirde faydalı diye biliyorum havucta büyüyüp çatlamasına Hadi inşallah güzel haberler getirsin sana

İnshaAllah canım sağol evet incir de öyle ama hem kilo problemi hemde PCOS var diye incire bulaşmak istemedim
İyi olmuyormuymuş canım benimde var bunlar bende bugün yarın almayı düşünüyordum

İstiyordun diye hatırlıyorum Rabbim sağlıkla hayırla kucağına almayı nasip etsin
Rabbim burada isteyen bütün arkadaşlara da ennn kısa zamanda en hayırlı şekilde nasip etsin İnşaAllah Aminnn
Doğru hatırlıyorsun canım aminn Allahım isteyen kim varsa çabucak nasips etsin
Yaaâaa bu süper haber ayyy Rabbim sağlıkla kucağına almak nasip etsin kuzunmm yaaa çok sevindim çokkkkk cinsiyetler belli miii
Amin balım Rabbim hepimize vakti geldiğinde sağlıkla kavuşmayı nasip etsin yok kuzum daha belli olmadı
coconatt canım çok sevindimmm sağlıkla kucağına alırsın inşaAllah bebişlerini
Allah razı olsun canım

Ne güzel inşallah tepkiyi gider ve kucağına alırsın canım ❤

Ooyy maşaallahh kuzumm rabbim kucağına sağlikla nasip etsin

O kadar haklısın ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…