Yok canım regliydim zaten bitti sandımda yine geldi. Bugün niyetledim şükür

Evet Allahın izniyle haziran temmuz başlıcaz canım
Allah kabul etsin orucunu canım
Hadi bakalım hayırlısı olsun kuzum
Hayırlı pozitif haberler almak nasip etsin Rabbim Aminnnn

çok şükür tabii kuzucum ama benim işim bu olmamalıydı ya bana daha hareketli eğlenceli bişeyler lazımmış çok sıkılıyorum bazen ben de bakma

işini severek yapan insan sayısı bence azdır
senin kadar sevmeyerek yapcam bi iş olsa

Allah kabul etsin orucunu canım
Hadi bakalım hayırlısı olsun kuzum
Hayırlı pozitif haberler almak nasip etsin Rabbim Aminnnn
Yine bozuldu oruc kuzum ya sabah kalktım yine leke geldi. 10 gün içinde gelirse bozulur diyor baktım 6. Gün bugünde
İnşallah canım benim rabbim hepimize nasip etsin sen neler yapıyorsun düşünüyormusun birşeyler

çalışıyorum baltanem sen napıyorsun :) diktin mi biberleri
Kolay gelsin aşkım
Ya benimde bugün biraz tuhaf gibi mucizem yaaaa kalkayım bakalım bir ne olacak ne gidecek anlamadım neden böyle oldu ramazanda lütfen bişi olmasın mideye
Geçen sene ayırdığım tohumlar çıkmadı biberber aşkonmm ya neden öyle oldu anlamadım arkadaşlar çimledi onlardan alacağım

Kızlar şimdi benim bu gectiğimiz ay kimyasal oldu ya. En son bhcg 13e düştü ertesğ günde adet oldum. Birdaha baktırmadım. Sıfırlanmıştır dimi baktırmama gerek yok.
Lütfen yok diyin nefret ediyorum kan vermekten

Yaaa herşey Allah'tan bebeğim evet canım 10 gün sonrası özür deniliyor gelse bile
Amin inşallah bebeğim
İyiyim bende bebeğim napayım doktor doktor gidiyorum birşeyin dedikleri yok yerimde sayiyorum önümüzdeki sene kadar olmazsa bende kışa birşeyler düşünüyorum tüp bebek gibi kuzum
Nereye gitsem problem yok en son gittiğim doktor 6 ay mühlet verdi bakalım ya nasip deneyeyim doğal ne olacak ne olmayacak benim aklımdan hep geçen tüp bebek aşılama vs istemiyorum yine de nasip perimmm

Yok kuzum söküldüysen gerek yok baktırmana

Aaaa kuzu kimyasal mı yaşadın, geçmiş olsun

Canım birşekilde nasip olucak vesile ve zamanını bekliyor. Ne kadar süredir istiyorsunuz. Hiçbir sorununuz yok dimi sebepsiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…