- 12 Mart 2020
- 9.815
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.877
- 348
Sen işyerini seviyosundur işini seviyosundur ablaben napim kıs ben ölem o zaman
çok şükür tabii kuzucum ama benim işim bu olmamalıydı yaSen işyerini seviyosundur işini seviyosundur abla
Allah kabul etsin orucunu canımYok canım regliydim zaten bitti sandımda yine geldi. Bugün niyetledim şükür
Evet Allahın izniyle haziran temmuz başlıcaz canım
senin kadar sevmeyerek yapcam bi iş olsaçok şükür tabii kuzucum ama benim işim bu olmamalıydı yabana daha hareketli eğlenceli bişeyler lazımmış çok sıkılıyorum bazen ben de bakma
işini severek yapan insan sayısı bence azdır
Napıyorsunnn çiçeğimBalımmm
çalışıyorum baltanem sen napıyorsun :) diktin mi biberleriNapıyorsunnn çiçeğim
Yine bozuldu oruc kuzum ya sabah kalktım yine leke geldi. 10 gün içinde gelirse bozulur diyor baktım 6. Gün bugündeAllah kabul etsin orucunu canım
Hadi bakalım hayırlısı olsun kuzum
Hayırlı pozitif haberler almak nasip etsin Rabbim Aminnnn
Kolay gelsin aşkımçalışıyorum baltanem sen napıyorsun :) diktin mi biberleri
Yaaa herşey Allah'tan bebeğim evet canım 10 gün sonrası özür deniliyor gelse bileYine bozuldu oruc kuzum ya sabah kalktım yine leke geldi. 10 gün içinde gelirse bozulur diyor baktım 6. Gün bugünde
İnşallah canım benim rabbim hepimize nasip etsinsen neler yapıyorsun düşünüyormusun birşeyler
Yok kuzum söküldüysen gerek yok baktırmanaKızlar şimdi benim bu gectiğimiz ay kimyasal oldu ya. En son bhcg 13e düştü ertesğ günde adet oldum. Birdaha baktırmadım. Sıfırlanmıştır dimi baktırmama gerek yok.
Lütfen yok diyin nefret ediyorum kan vermekten
Altıncı kattan atmışsın kendini bebişbide ben şu pastane pidelerini çok seviyorum açma gibi oluyo ya. ondan bayağı gömdüm akşam sanırım dokandı
Aaaa kuzu kimyasal mı yaşadın, geçmiş olsunKızlar şimdi benim bu gectiğimiz ay kimyasal oldu ya. En son bhcg 13e düştü ertesğ günde adet oldum. Birdaha baktırmadım. Sıfırlanmıştır dimi baktırmama gerek yok.
Lütfen yok diyin nefret ediyorum kan vermekten
Oyyy sana böyle sarılasım var bal peyimm benim yerim seni, ders calisicam diye boşladım buraları. Bakıp cikiyom hep,uzun uzun sohbet edemiyorumYaaa sosyalimm nerelerdesin sen
Canım birşekilde nasip olucak vesile ve zamanını bekliyor. Ne kadar süredir istiyorsunuz. Hiçbir sorununuz yok dimi sebepsiz.Yaaa herşey Allah'tan bebeğim evet canım 10 gün sonrası özür deniliyor gelse bile
Amin inşallah bebeğim
İyiyim bende bebeğim napayım doktor doktor gidiyorum birşeyin dedikleri yok yerimde sayiyorum önümüzdeki sene kadar olmazsa bende kışa birşeyler düşünüyorum tüp bebek gibi kuzum
Nereye gitsem problem yok en son gittiğim doktor 6 ay mühlet verdi bakalım ya nasip deneyeyim doğal ne olacak ne olmayacak benim aklımdan hep geçen tüp bebek aşılama vs istemiyorum yine de nasip perimmm
Oh tamam canım inan şu kan vermek bana işkence yaYok kuzum söküldüysen gerek yok baktırmana
Cok gecmiş olsun kuzumOh tamam canım inan şu kan vermek bana işkence ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?