Evet sosyalim ya geliyorlar gidiyorlar benim bu yaramazlar durdukları yerde durmuyorlarAaaa kuzu kimyasal mı yaşadın, geçmiş olsun
Ah sosyom benimde sana valla özledim ya önceden ne sohbetlerimiz dönerdiOyyy sana böyle sarılasım var bal peyimm benim yerim seni, ders calisicam diye boşladım buraları. Bakıp cikiyom hep,uzun uzun sohbet edemiyorum
Yaaa kuzum tez zamanda yine gelsin,h8c gitmesin ınşEvet sosyalim ya geliyorlar gidiyorlar benim bu yaramazlar durdukları yerde durmuyorlar
Kendimi bildim bileli korkarım kan vermekten damarımı bulamazlar kan gelmez sürekli iki üç yerden ard arda denerler. Hele birkere bir kolumdan denedi bulamadı iğneyi orda takılı bıraktı diğer kolumdan bulmaya çalışıyo aynı zamanda olmadı elimin üstünden denedi. O günlerden sonra fobi oluştu sonra evlendim şu sağlıksız gebeliklerle tanıştım günlerce takip amaclı sürekli kan vermek zorunda kaldımCok gecmiş olsun kuzum
Korkuyor musun cok mu verdin ondan mı
sağolasın kuşumKolay gelsin aşkım
Ya benimde bugün biraz tuhaf gibi mucizem yaaaa kalkayım bakalım bir ne olacak ne gidecek anlamadım neden böyle oldu ramazanda lütfen bişi olmasın mideye
Geçen sene ayırdığım tohumlar çıkmadı biberber aşkonmm ya neden öyle oldu anlamadım arkadaşlar çimledi onlardan alacağım
sıfırlanmıştır kuzum adette olmuşsun baktırma bence gerek yok zatn benimde 20 güne yakın anca atmıştı vücut leke lekeKızlar şimdi benim bu gectiğimiz ay kimyasal oldu ya. En son bhcg 13e düştü ertesğ günde adet oldum. Birdaha baktırmadım. Sıfırlanmıştır dimi baktırmama gerek yok.
Lütfen yok diyin nefret ediyorum kan vermekten
Inş olurum be kuzumAh sosyom benimde sana valla özledim ya önceden ne sohbetlerimiz dönerdi
Bir ara bende pek giremedim karşılaşamadık bir türlü valla
Ne kadar kaldı sınavına memurmu olecen sen
İnşallah canım benim inşallah rabbim her isteyene bekleyene versin birden mucizesiniYaaa kuzum tez zamanda yine gelsin,h8c gitmesin ınş
İnanamıyorum kuzum Allah iyilerle karsılastırsın seni gittigin hastanelerdeKendimi bildim bileli korkarım kan vermekten damarımı bulamazlar kan gelmez sürekli iki üç yerden ard arda denerler. Hele birkere bir kolumdan denedi bulamadı iğneyi orda takılı bıraktı diğer kolumdan bulmaya çalışıyo aynı zamanda olmadı elimin üstünden denedi. O günlerden sonra fobi oluştu sonra evlendim şu sağlıksız gebeliklerle tanıştım günlerce takip amaclı sürekli kan vermek zorunda kaldım
Şimdi bu olaylardan yine biraz alıştım aslında birde artık Damar nerde biliyorum direk orayı gösteriyorum ordan alınıyor ama yine de aldırana kadar bir panik oluyorum tabi
Öyle yapcam canım artık baktırmıcam. Baakalım benimde ne kadar sürceksağolasın kuşum
geçmiş olsun kuzum miden mi bulanıyo
aaa hadi yaaa fide al da dik benim çok yapasım geliyo yaaa ama müsait değilim :)
sıfırlanmıştır kuzum adette olmuşsun baktırma bence gerek yok zatn benimde 20 güne yakın anca atmıştı vücut leke leke
Ayy kafan alıyomu canım ya sanki benim kafa almaz gibi bu yaştan sonraInş olurum be kuzum
100 gün var şuan, ama biliyon sınav olayı derya deniz bir türlü bitmiyor
Sağlık olsun da biz yine döneriz eski günlerimize
Hahaaa güldürdün beni peyim yaaa allahta seni güldürsün ,valla almaya niyeti yok da almak zorundaAyy kafan alıyomu canım ya sanki benim kafa almaz gibi bu yaştan sonra
Amin canım benim inşallah rabbim heğimize öylesini nasip etsinİnanamıyorum kuzum Allah iyilerle karsılastırsın seni gittigin hastanelerde
Korkunca damarlar daha da cekiliyor üzgünüm
Bebegin hayırla saglıkla sana tutunsun da inşallah verecegin kan doguma giderken kontrol amaclı olsun
Sorma bende güle güle yazdımSabah sabah güldüm hayatımda gördüğüm en güzel bedduamsı dua ahahahahahaha
Hiç valla aşkom ya yağmur da kalsak eririz şekerliğimizdenZaten tatliyiz hepten tadından yenmez oluyoz kurbisim
Hahah kondumu yırtılası gel buraya
İttir ittir hiçbirşey düşğnme odaklan güzelce olur valla sen yaparsınHahaaa güldürdün beni peyim yaaa allahta seni güldürsün ,valla almaya niyeti yok da almak zorundaittiriyorum
Kondum sevmiyorm ben kullanmayız onu zatenSorma bende güle güle yazdım
Hiç valla aşkom ya yağmur da kalsak eririz şekerliğimizden
Hahah kondumu yırtılası gel buraya
Aminn amiinnAmin canım benim inşallah rabbim heğimize öylesini nasip etsin
O olsunda ben razıyım kan vermeye
Ayy benimde almaz yaAyy kafan alıyomu canım ya sanki benim kafa almaz gibi bu yaştan sonra
Hahah sürtünenlere gülerken bende Sürtünüp hamile kaldım diye konu açasıcaKondum sevmiyorm ben kullanmayız onu zaten
Ben neyi nereye koyduğumu umutuyroum söyliceğimi unutuyorum herşeyi unutuyorumAyy benimde almaz yaşurada nickleri bile unutuyorum
Sizleri değil tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?