- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
Ahaah o olabilir bak tamam oldu bu işHahah sürtünenlere gülerken bende Sürtünüp hamile kaldım diye konu açasıca![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaah o olabilir bak tamam oldu bu işHahah sürtünenlere gülerken bende Sürtünüp hamile kaldım diye konu açasıca![]()
İnşallah ileride bir gün çocukları bir yerde unutmayız periş yaBen neyi nereye koyduğumu umutuyroum söyliceğimi unutuyorum herşeyi unutuyorum![]()
Ahshhshshahhaahahashzhh ya çok sevdim bu olayıHahah sürtünenlere gülerken bende Sürtünüp hamile kaldım diye konu açasıca![]()
ya çeninnnn tipini yerimmmmmmmmmmmmmmmm
bir orcinal seviyoruz heheheheKondum sevmiyorm ben kullanmayız onu zaten![]()
hahahaha kahkaha attım ya olurmu olur catlağımİnşallah ileride bir gün çocukları bir yerde unutmayız periş ya![]()
Ben yalnış anladımmpardonnya çeninnnn tipini yerimmmmmmmmmmmmmmmm
yapmışımdır yaaa yapmamışmıyım tü banaaaa
bir orcinal seviyoruz hehehehe![]()
İlham geldi bugünAhshhshshahhaahahashzhh ya çok sevdim bu olayı![]()
Yapmadın işte yapmadınya çeninnnn tipini yerimmmmmmmmmmmmmmmm
yapmışımdır yaaa yapmamışmıyım tü banaaaa
bir orcinal seviyoruz hehehehe![]()
Çaktırma ama o olaydan bende çok korkuyorumhahahaha kahkaha attım ya olurmu olur catlağımderim size çarşıya çıkıp geldim ama gelirken birşey eksik ne unuttum acaba
![]()
![]()
![]()
barışalımm öpüşelimYapmadın işte yapmadın
![]()
Ben yalnış anladımmpardonn
Tabi orjin olcak![]()
Birde şimdi alışığız bir başımıza gezmeye ilk zamanlar biraz bu tarz şeyler olabilir gibiÇaktırma ama o olaydan bende çok korkuyorum
Kız ünlü biri vardı yabancı adını unuttum o bile unutmuştu hahaha
Agri neden oluyor anladim ne zaman stres yapsam uzulsem o gece agri basliyorKalsiyum açısından da iyi beslen canım oda yapıyor ağrı. Bende çok taktım acaba kalbimde mi sorun var diye ama olabiliyormuş canım. Sadece kendini çok yorma dikkat et
Ballim Cok tesekkur ederimŞifaaaa olsunnn yavruşlaraaa mervişimm![]()
heee ayıpppp sen görmemiş olNe diyiniz siz ayıp ayıp şiiler aman tanrım no no no
![]()
Benim domates çorbası var. Yanınada azcık kıymam var. Delikli makarnalar varya mantı yazıyor üstünde onun içine kıyma koyup pişircem yoğurtlu. Bugğn böyle olcak parem![]()
Akşama ne yaptınız kızlar menüler de ne var
Şey yok catlak bana dua ediyordu konu buralara geldi başkanım bende anlamadımNe diyiniz siz ayıp ayıp şiiler aman tanrım no no no
![]()
Bak hele hiçç beni karıştırmayınŞey yok catlak bana dua ediyordu konu buralara geldi başkanım bende anlamadım![]()
Kesinlikle canım stres de çok etkiliyor seninkiler kaç aylık oldu. Stres yapınca karnın da gerilir onu da fark edersin belki. Hemen hissediyorlar.Agri neden oluyor anladim ne zaman stres yapsam uzulsem o gece agri basliyorsakin kalmayi ogrenmem gerekiyor
Evet bende dusundum kalbimi varya
Birde yogurt peynir yumurta bunlari hic tuketmiyorum baslasam iyi olur
Ballim Cok tesekkur ederim![]()