Evet az kuzum midem ağrıyor gibi bulanıyor gibi ülser var benim mide de zaten de belki çok uzun zamandır yapmıyordu ama geçti kuzum şükür 🥲
Ağrı bişi olmadan şükürler olsun 🥲
Ay evet bebeğim fide alacağım topraktan diyorum ben olmadığı için geçen sene de salatalık domestes biber hepsi olduydu çilekler maydonoz dereotu yeşil soğan 🥲🥲🥲🥲
Şimdi de ıspanak yaptıydım onlar çıkıyor marul turp da ektiydim kışın çiçeğim çok soğuk oldu hepsi dondu 🥺🥺🥺🥺
Kalan sağlar bizimdir dedim 🥲🥲🥲
Şimdi burda biber tatlı yok hep acı var kuzum Türkiye'ye geldiğimde biber tohumu alacağım bol bol iyi olur böyle zamanda başka arkadaş çimleyecek onu bende alacağım büyüyünce tohum ver dedim fide vericem sana dedi 🤣🤣🤣🤣🤣🇹🇷
Dedim canıma minnet 🤣🤣🤣🤣
Ya şimdi kuzum anlayacağın domates çimi alacağım sadece salatayı ben hallederim biber de gelecek gerikalani hepsi var bahçe de 🥲🥲🥲🥲🥲🥲 yaza atarım inşallah fotoğraf 😍😍😍😍
Aman iyi ol kuzum bişey olmasın tek, 😍😍

Ayyyy çok rahatlatıcı olur ya dik dik
Hele dalından koparıp yemesi ımmmmm😋😋

Sen bayramda gelcen dimi tr

Kocamin akşama mecali olmaayyy paaarrreeeeeeeeeeee sonrası zaten sırasıda gellmmeeeeyyyyyyy 😂😂😂😂😂😂 bence dinletmesem daha iyi dicek buneeyy:D bende tabi kufürümu bastırırımm neettttt

Ne anlasın Allahın Ilgazlısı bundan 😅😅😅 anca Ankara havasıyla oynar o 🤣🤣🤣🤣

ay kuzummmm geçmiş olsun. ben de öyleyim valla mide konusunda 😏 ülser bende de var ve bu ramazan beni çok zorladı bühüüü. sabahtan beri midem bulanıyo :rolleyes:
Yaaaa ozom öyle mi ya geçmiş olsun sana da kuzum normalde olmazdı hiç hele ki ramazanda hamur işi kızartma falan vardı sahurda ondan oldu büyük ihtimalle 😒
Amaaa bu ülser çok zor gerçekten Allah kimseye yaşatmasın 🥺😐
Mide bulantısı da çok zor ya oruçlu iken 🙄

Aman iyi ol kuzum bişey olmasın tek, 😍😍

Ayyyy çok rahatlatıcı olur ya dik dik
Hele dalından koparıp yemesi ımmmmm😋😋

Sen bayramda gelcen dimi tr
İyiyim bebeğim şükür 😍
Ay evet fatmam toprakla uğraşmayı çok seviyorum bebeğim iyi geliyor bana çapa yapmak sulamak otunu çöpünü toplamak 🥲🥲🥲
Ay hele de meyvesini verince yaza tamam tadından yenmez ımmmmmm😍😍😍😍😍😋😋😋😋
Çiçeğim kurban bayramına gelicem Tr ye 😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰

İyidir güzelliğim sen nasılsın♥️
İyiyim bebeğim şükür 😍
Ay evet fatmam toprakla uğraşmayı çok seviyorum bebeğim iyi geliyor bana çapa yapmak sulamak otunu çöpünü toplamak 🥲🥲🥲
Ay hele de meyvesini verince yaza tamam tadından yenmez ımmmmmm😍😍😍😍😍😋😋😋😋
Çiçeğim kurban bayramına gelicem Tr ye 😍😍😍🥰🥰🥰🥰🥰
Oohhh mis valla yaaa😍😍😍

Yaa çok severim bayılırım 🥰😍
Çokk severim dans etmeyi zaten👯‍♀️😍🥰
Ne anlasın Allahın Ilgazlısı bundan 😅😅😅 anca Ankara havasıyla oynar o 🤣🤣🤣🤣
Tamam ya tamam oturun dans etmeyin alla alla sizin yüzünüz den zaten soğudum herşeyden alla allaaaa

Beni yanlız bırakın

kalp-bulut.gif

Back
X