- 20 Aralık 2020
- 17.171
- En iyi cevaplar
- 2
- 76.576
- 548
Gördüm gördüm oda yeni üyeÖbürünüde gördünüzz değil miiii
Ayolcum canımcım hayatımcım kendinize dikkat edin bak hahahHahahah anlayamadık.. ayoll
Kurabiyemmm yarıldımmAyolcum canımcım hayatımcım kendinize dikkat edin bak hahah
Günaaaydın beybisi
Gel hemşerimAngaralı bak plakamla yaziyommm
Sen nereliydin sanki bir söylemiştin değil mi ?
Ahahahah sonra gelsin kilolarben hep açım
Ben denisli aslen gonya garaman çevresiAngaralı bak plakamla yaziyommm
Sen nereliydin sanki bir söylemiştin değil mi ?
Çiçemmm napüyün habire ev mi temizliyünGünaydın balım
Aaaaa ben senin saat farkına adapte olamayıyom tinnom yaaa gel tr ye artık aynı havayı soluyalım aynı gökyüzüne bakalım aynı saatleri yaşayalımmGünayyyydddıııınnn mucizemmmbugun uyumadım hiçç sahuru yapıp öyle yapıcamm ay keşke baştan beri böyle mi yapsaydım ne
Heee koca nefesini kesiyosa demekki unuttum ben onuNeysee hadii öpün birbirinziii bişi olmazz mucizem tavşanım yoğun ondan görmemiştir
Bi kuş gördüm sankiGüünayaydındıdndıdn
Canım aşkım bidenemAdres değişikliği mi yaptınız bulamıyorum sizi
He kız bende o sayıdan esinlenerek söylüyorum
Günüü fındukkkssummm
Neci ki onlar yaaafÖbürünüde gördünüzz değil miiii
Ayol teesüf ederim reca ederim ifindimKurabiyemmm yarıldımm
He kız o minnoş hep ev temizliyorAhahahah sonra gelsin kilolar
Ben denisli aslen gonya garaman çevresi
Çiçemmm napüyün habire ev mi temizliyün
Aaaaa ben senin saat farkına adapte olamayıyom tinnom yaaa gel tr ye artık aynı havayı soluyalım aynı gökyüzüne bakalım aynı saatleri yaşayalımm
Heee koca nefesini kesiyosa demekki unuttum ben onutavşann mooonnnn
Bi kuş gördüm sanki
Canım aşkım bidenem
Neci ki onlar yaaaf
Temizlesin yavv yoksa adana bihafta sonra sıcaktan kavrulcak bu kız da buz gibi eriyecekkk
Nasılsın coo
Hahah o hiç durmadı ki kızTemizlesin yavv yoksa adana bihafta sonra sıcaktan kavrulcak bu kız da buz gibi eriyecekkkMinnosprenses
Hahahahaha gördüm gördümmmNasılsın cooşoku atlattın mı yeni bir üye daha geldi
Evett ya hafta içi çalışıyor garibimde evdee
He kaldırdım durumuHahahahaha gördüm gördümmmo yeni üyede epeyy yenii birbirlerini tanıyor gibi geldi bana munede dün cvp verdi duruma kime nasıl inanacağımı şaşırdım durumlar yanlış mı anlaşıldı nee
Bende öyleydimEvett ya hafta içi çalışıyor garibimde evdeeMinnosprenses daha 7 ay oldu hala ev peşindee ben yeni evliligimde 2 ayda hergün ederdim minnos gibi sonra dedim amaaaannn ne bu böyle titiz hastalık olcam dedim az daha oluyodum kocişi tuvaleti sokamıcak hale geliyodumki kendime geldim
Bunu bendee söyledim çiçeğğm ayda yılda bir denk geldi işteeHe kaldırdım durumuaman herkes açık açık konuşuyor dedikodu yapıyor. Radara yakalanan biz oluyoruz
Ayy iyi yaptın kuzumm gece yoktun burda dedim uyudu herhalde bu oyüzden dedim sabah sabah coşcak orasıki baktım iyi dedim bianHe kaldırdım durumuaman herkes açık açık konuşuyor dedikodu yapıyor. Radara yakalanan biz oluyoruz
Inşaallahhh çok takıntılı olmaya başladı yaBende öyleydimama minnoşu durduramıyoruz neyse bakalım sıkılır elbet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?