Ahahahah sonra gelsin kilolar
Angaralı bak plakamla yaziyommm

Sen nereliydin sanki bir söylemiştin değil mi ?
Ben denisli aslen gonya garaman çevresi
Günaydın balım
Çiçemmm napüyün habire ev mi temizliyün
Günayyyydddıııınnn mucizemmm bugun uyumadım hiçç sahuru yapıp öyle yapıcamm ay keşke baştan beri böyle mi yapsaydım ne
Aaaaa ben senin saat farkına adapte olamayıyom tinnom yaaa gel tr ye artık aynı havayı soluyalım aynı gökyüzüne bakalım aynı saatleri yaşayalımm
Neysee hadii öpün birbirinziii bişi olmazz mucizem tavşanım yoğun ondan görmemiştir
Heee koca nefesini kesiyosa demekki unuttum ben onu tavşann mooonnnn
Güünayaydındıdndıdn
Bi kuş gördüm sanki
Adres değişikliği mi yaptınız bulamıyorum sizi

He kız bende o sayıdan esinlenerek söylüyorum

Günüü fındukkkssummm
Canım aşkım bidenem
Öbürünüde gördünüzz değil miiii
Neci ki onlar yaaaf

He kız o minnoş hep ev temizliyor evlilik olayını çok yanlış anladı bu kız Minnosprenses

Hahah o hiç durmadı ki kız evlendi evleneli bi yerleri temizliyor Minnosprenses
Evett ya hafta içi çalışıyor garibimde evdee Minnosprenses daha 7 ay oldu hala ev peşindee ben yeni evliligimde 2 ayda hergün ederdim minnos gibi sonra dedim amaaaannn ne bu böyle titiz hastalık olcam dedim az daha oluyodum kocişi tuvaleti sokamıcak hale geliyodumki kendime geldim

Hahahahaha gördüm gördümmm o yeni üyede epeyy yenii birbirlerini tanıyor gibi geldi bana munede dün cvp verdi duruma kime nasıl inanacağımı şaşırdım durumlar yanlış mı anlaşıldı nee
He kaldırdım durumu aman herkes açık açık konuşuyor dedikodu yapıyor. Radara yakalanan biz oluyoruz

Bende öyleydim ama minnoşu durduramıyoruz neyse bakalım sıkılır elbet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…